Γυναικεία Τεστ: Γιατί σε «τεστάρουν» οι γυναίκες στο φλερτ και πως να το αντιμετωπίσεις - Men's Bible

Γυναικεία Τεστ: Γιατί σε «τεστάρουν» οι γυναίκες στο φλερτ και πως να το αντιμετωπίσεις

Γυναίκεια Τεστ: Γιατί σε «τεστάρουν» οι γυναίκες στο φλερτ και πως να το αντιμετωπίσεις, Μήπως σε Δοκιμάζει; Πώς να αντιμετωπίσεις τις Γυναικείες Προκλήσεις

Το «πείραγμα» ή αλλιώς «τεστ» κατά τη διαδικασία ενός φλερτ με μια γυναίκα είναι κάτι που τους περισσότερους άνδρες τους αγχώνει, καθώς μπορεί να τους φέρει σε αρκετά άβολη θέση.

Αρχικά, αυτό που οφείλω να ξεκαθαρίσω είναι, ότι καμία γυναίκα δεν έχει εξ αρχής στο μυαλό της πως θέλει να φέρει τον άνδρα σε δύσκολη θέση και να τον «στήσει στον τοίχο». Είναι κάτι που μας βγαίνει αυθόρμητα και δεν το έχουμε υπολογίσει πως θα συμβεί ούτε εμείς οι ίδιες.

Ωστόσο, τις περισσότερες φορές το καταφέρνουμε με μεγάλη επιτυχία και χωρίς να καταβάλουμε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια.

Προτού συνεχίσουμε όμως να διευκρινίσω εδώ ότι αναφέρομαι στα γυναικεία πειράγματα (τεστάκια) στα πλαίσια του παιχνιδιάρικου φλερτ. Εννοείται ότι αν μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, δεν επιμένεις, ούτε την πιέζεις.Χειριστικές συμπεριφορές και πως να τις διαχειριστείς, Γυναίκεια Τεστ: Γιατί σε «τεστάρουν» οι γυναίκες στο φλερτ και πως να το αντιμετωπίσεις

Γιατί μια γυναίκα σε τεστάρει

Όπως προανέφερα, είναι στη φύση μας να προσπαθήσουμε να «τσιγκλίσουμε» το άτομο που έχουμε απέναντί μας στο φλερτ. Αυτό που θέλουμε, είναι να τον πιάσουμε απροετοίμαστο, καθώς γνωρίζουμε πως για να ξεκινήσει μια συζήτηση με κάποιον άγνωστο θα υπάρξουν κάποια βασικά βήματα, τα οποία οι άνδρες εφαρμόζουν συνήθως σε οποιαδήποτε προσέγγισή τους.

Σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνουμε το τελευταίο, όμως, μόλις περάσει το βασικό κομμάτι μιας πρώτης γνωριμίας, στην πορεία αναζητάμε να δούμε το κατά πόσο είναι όλο αυτό στημένο ή αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση, η οποία δεν είναι προβλέψιμη.

Συνήθως, μια γυναίκα παραμονεύει να βρει κάποιο ελάττωμα ή αδυναμία του άνδρα. Αυτό μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της συζήτησης μέσα σε δευτερόλεπτα, καθώς θα πατήσει πάνω σε κάτι το οποίο αναφέρθηκε από μεριάς του, παραθέτοντας κάποια ερώτηση, η οποία μόνο αθώα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Μέσω αυτής, γνωρίζει πως μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί για μια στιγμή άβολα. Και τότε είναι το σημείο που είτε θα καταλάβει κάποιο κομμάτι του χαρακτήρα του, καθώς μέσω της αντίδρασης του θα φανεί ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να χειριστεί μια κατάσταση, είτε ίσως εκδηλωθεί κάποια ανασφάλεια του, που διαφορετικά μέσα σε λίγα λεπτά αλληλεπίδρασης, δεν θα ήταν εφικτό να φανερωθεί.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, είναι μια αυτόματη προεργασία που υπάρχει στο μυαλό της γυναίκας και αν πραγματικά την ενδιαφέρει το άτομο με το οποίο αλληλεπιδρά και επιθυμεί να το μάθει καλύτερα, τότε το «τεστ» είναι ένας τρόπος με τον οποίο το καταφέρνει.

Από τη μεριά της, είναι ένα παιχνίδι που συνδέεται αναπόσπαστα με το φλερτ.

Το ζήτημα, όμως, είναι να το εκλάβει και ένας άνδρας με τον ίδιο τρόπο και να το χειριστεί όσο πιο «σωστά» γίνεται εκείνη τη στιγμή.

Πως να αντιμετωπίσεις τα τεστ

Από εξομολογήσεις ανδρών έχω παρατηρήσει πως στην πλειοψηφία τους, δεν μπορούν να αναγνωρίσουν πότε μια γυναίκα τους τεστάρει και πως να το διαχειριστούν.

Αρκετές φορές μάλιστα υποσυνείδητα, φοβούμενοι μήπως πέσουν σε κάποια παγίδα και χαθεί το ενδιαφέρον της γυναίκας, τείνουν, σε οποιαδήποτε ερώτηση που τους δημιουργεί ανασφάλεια, να δικαιολογούνται για κάτι το οποίο προανέφεραν ή να απαντούν με επιθετικότητα.

Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσεις μια τέτοια περίπτωση, είναι να έχεις την αυτοπεποίθηση να μπορείς να ανταποκριθείς με χιούμορ και στη συνέχεια να ανταποδώσεις με κάποιο πείραγμα αντίστοιχα, το οποίο θα δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση ανάμεσά σας και θα οδηγήσει σε μια πιο πικάντικη ατμόσφαιρα.

Δε θα είναι προς όφελός σου, σε καμία περίπτωση, να παρεξηγηθείς ή να δράσεις σπασμωδικά. Αντιθέτως, αν το καλοσκεφτείς, για να θελήσει να σε πειράξει μια γυναίκα και να σε «τεστάρει» σημαίνει πως ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει και αυτό εκείνη τη στιγμή είναι υπέρ σου.

Θες να μάθεις τα πάντα για τα γυναικεία τεστ; Έχουμε σχετικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

Πότε το τεστ καταλήγει σε αγένεια

Δεν είναι σπάνιο ωστόσο, το οποιοδήποτε πείραγμα και τεστ να μετατραπεί εύκολα σε αγένεια.

Η γυναίκα, ίσως άθελα της, ξεπεράσει τα όρια και το «τεστ» που αποσκοπεί να κάνει, καταλήξει σε προσβολή. Ίσως από την άλλη, είναι όντως αγενής και σε μια τέτοια πιθανότητα βοηθάει να υπάρχει εμπειρία στο κομμάτι του φλερτ, ώστε να μπορέσεις με άνεση να διαχειριστείς έναν από τους περισσότερους αστάθμητους παράγοντες σε μια προσέγγιση.

Φυσικά, δε χρειάζεται να ανεχτείς ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μπορείς να δηλώσεις με ευγενικό τρόπο ότι ήταν αγενές και από την αντίδρασή της θα καταλάβεις, αν ήταν μια άχαρη στιγμή για εκείνη ή αν τελικά διακατέχεται από αγένεια.

Τότε, αν ισχύσει το τελευταίο, θα πρέπει να θέσεις το ερώτημα στον εαυτό σου, αν θέλεις να γνωρίσεις εκτενέστερα μια γυναίκα με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Αν είσαι αρχάριος στον τομέα του φλερτ ή ακόμη και αν έχεις εμπειρία, αλλά δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απρόβλεπτες εκφάνσεις του στη διάρκεια μιας προσέγγισης, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας για να σε βοηθήσουμε με τη γυναικεία ψυχολογία!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!