3 τεχνικές για να βελτιώσεις τα μηνύματα που στέλνεις - Men's Bible

3 τεχνικές για να βελτιώσεις τα μηνύματα που στέλνεις

3 τεχνικές για να βελτιώσεις τα μηνύματα που στέλνεις

Είτε σου δώσει τον αριθμό της μέσα από κάποια προσέγγιση στον δρόμο ή στο μπαρ, είτε στο δώσει μέσα από κάποια εφαρμογή όπως το Tinder, η αλήθεια είναι ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο.

Από τη μια θες να την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου, από την άλλη θες να μην μείνετε μόνο στα μηνύματα, αλλά να βγείτε να γνωριστείτε από κοντά και με ησυχία. Για αυτό το λόγο σου παραθέτουμε τρεις τεχνικές που μπορείς να εφαρμόζεις όταν ανταλλάσεις μηνύματα με κάποια κοπέλα.

1. Αυτό ή εκείνο;

Ο εγκέφαλός μας είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να παίρνει αποφάσεις, κάτι που σημαίνει πως αν δώσεις σε κάποιον δύο επιλογές, ενστικτωδώς θα επιλέξει τη μία από την άλλη.

Αυτό είναι κάτι πολύ χρήσιμο να έχεις υπόψη σου σε εφαρμογές όπως το Tinder αλλά και όταν επικοινωνείς μέσω μηνυμάτων και θες να κανονίσεις να βρεθείς με κάποια κοπέλα.

Ορισμένα παραδείγματα:
Σοκολάτα ή Βανίλια;
Μπύρα ή Κρασί;
Και σε επόμενη φάση όταν της πεις να βγείτε, την ρωτάς αν προτιμάει Δευτέρα ή Τρίτη (πάλι δύο επιλογές δηλαδή)

Ο σκοπός αυτών των μηνυμάτων είναι να δημιουργήσουν μία γρήγορη απάντηση ώστε να ξεκινήσει πάλι η επικοινωνία. Αν για παράδειγμα, στο ερώτημα «σοκολάτα ή βανίλια», η κοπέλα απαντήσει «σοκολάτα», τότε μπορείς να της απαντήσεις: «Κι όμως κάνεις λάθος. Υπάρχει το χ μαγαζί που κάνει φοβερό παγωτό βανίλια» και της προτείνεις να πάτε μαζί.Αν το κάνεις σωστά, αυτός ο διάλογος θα οδηγήσει σε ραντεβού πολύ γρήγορα.

3 τεχνικές για να βελτιώσεις τα μηνύματα που στέλνεις

2. Κράτα το για μετά

Τα μηνύματα που στέλνεις πρέπει να έχουν απλά ως σκοπό να ξαναβρεθείτε. Είναι μία γέφυρα ανάμεσα στην ημέρα που γνωριστήκατε και στην ημέρα που θα συναντηθείτε πάλι. Ο στόχος των μηνυμάτων δεν είναι να πιάσετε μεγάλη συζήτηση με αυτά και να μείνετε εκεί.

Φαντάζομαι ο στόχος σου δεν είναι να επικοινωνείς μόνιμα με τα κορίτσια μέσω μηνυμάτων. Ο στόχος σου είναι να συναντηθείτε από κοντά.

Άρα, με αυτό κατά νου, καλό είναι να κάνεις τις περισσότερες συζητήσεις από κοντά. Οπότε αν τυχόν μέσα από τα μηνύματα έρθει προς συζήτηση κάποιο θέμα που σηκώνει ανάλυση, τότε μην μπεις στον πειρασμό να την κάνεις τότε.

Αν έχεις ήδη κανονίσει το ραντεβού, τότε κράτα το θέμα για τότε:
«Θέλω να το συζητήσουμε αυτό, να σου πω την άποψή μου, το αναλύουμε από κοντά».

Αν δεν έχεις ήδη κανονίσει το ραντεβού, τότε μπορείς να γράψεις κάτι τέτοιο:
«Θέλω να το συζητήσουμε αυτό, αλλά καλύτερα να το αναλύσουμε από κοντά. Τι λες για …»

Αυτό το μήνυμα, καταφέρνει πολλά πράγματα με τη μία. Πρώτα από όλα κανονίζει το ραντεβού. Δεύτερον, δείχνει ότι σε ενδιαφέρει να ανταλλάξετε απόψεις (που ελπίζω όντως να σε ενδιαφέρει και αυτό). Και τρίτον, σου δίνει και ένα έτοιμο θέμα για το ραντεβού, σε περίπτωση που σε κάποια φάση δημιουργηθεί κάποιο κενό ή αμηχανία.

3. Τα τεχνικά θέματα

Ο βασικότερος λόγος όμως να για ανταλλάσεις sms με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει είναι φυσικά για να κανονίσεις το ραντεβού σας. Στο κάτω κάτω, φαντάζομαι αυτός είναι ο λόγος που ζήτησες το τηλέφωνο της την πρώτη φορά.

Αυτό το είδος μηνύματος λοιπόν είναι το πιο χρήσιμο και απαραίτητο από όλα. Και είναι και πολύ απλό: Δώσε το ακριβές μέρος συνάντησης και κάποια πληροφορία που της το κάνει πιο εύκολο να πάει εκεί, όπως που μπορεί να παρκάρει ή ποια στάση του μετρό εξυπηρετεί. Και φυσικά την ώρα συνάντησης. Ο στόχος εδώ είναι να της το κάνεις όσο πιο εύκολο γίνεται (γιατί και αυτή θα έχει το άγχος της με την συνάντησή σας).

Πχ: «Η διεύθυνση είναι …. Στο από πάνω τετράγωνο έχει συνήθως πολύ χώρο για παρκάρισμα. Τα λέμε εκεί στις …»

Κάνε το μικρό, κάνε το απλό, κάνε το καθαρό. Δοκίμασέ το πριν το επόμενο ραντεβού και γράψε μας πως πήγε.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ανταλλάξεις τηλέφωνα με κάποια κοπέλα, έχε αυτές τις τρεις τεχνικές στο μυαλό σου και σκέψου με ποιον τρόπο μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να ξαναβγείτε. Και πήγαινε στο ραντεβού σου με ηρεμία, καθαρό μυαλό, ενθυμούμενος ότι για να είναι εκεί μαζί σου, ενδιαφέρεται και αυτή!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!