Ραντεβού εν μέσω Καραντίνας: Τι πρέπει να Προσέξεις - Men's Bible

Ραντεβού εν μέσω Καραντίνας: Τι πρέπει να Προσέξεις

Ραντεβού εν μέσω καραντίνας: 4 Πράγματα που πρέπει να έχεις στο νου σου

Τα ραντεβού είναι μία σχετικά δύσκολη διαδικασία. Συνήθως περιλαμβάνουν αρκετό άγχος και πολλοί αισθάνονται την πίεση της άψογης απόδοσης και της τέλειας πρώτης εικόνας. Όσο κι αν έχουμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα κι όσο κι αν λέμε ότι το φλερτ και τα ραντεβού θέλουν χαλαρότητα και διασκέδαση, πάντα θα υπάρχει η ένταση της πρώτης συναναστροφής και της αμηχανίας. Πόσο δε μάλλον εν καιρώ πανδημίας, εν μέσω καραντίνας, όπου υπάρχει και έξτρα άγχος για την μετάδοση του ιού και την υγεία μας.

Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον όμως, και πάντα θα βρίσκει λύσεις και τρόπους να συναναστραφεί και να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Ακόμα και τον καιρό του εγκλεισμού, σχεδόν ένας στους τέσσερις έσπασε την καραντίνα για να βρεθεί με κάποιον ή κάποια για μία γνωριμία, ένα ραντεβού ή ακόμα και σεξ.

Ακόμα κι έτσι, υπάρχει πολύς κόσμος που φοβάται να έρθει σε επαφή ή που πιστεύει ότι εν μέσω τέτοιων περιοριστικών μέτρων δεν έχει νόημα να ασχοληθεί με το θέμα. Εμείς επιμένουμε και λέμε ότι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, αν όχι να βγεις, τουλάχιστον να προετοιμάσεις το έδαφος για όταν θα ανοίξει η κυκλοφορία. Γιατί εννοείται ότι πάντα σεβόμαστε τους νόμους και όλα τα σχετικά μέτρα προστασίας.

Η προηγούμενη καραντίνα έδειξε ότι ο εγκλεισμός λειτουργεί προς όφελος μας. Ανοίγοντας τους δρόμους, την προηγούμενη φορά, ο κόσμος κυριολεκτικά ξεχύθηκε στους δρόμους για να βρει συντροφιά. Τι κάνεις λοιπόν, όταν δεν ξέρεις αν αυτή που γνώρισες θέλει να βγείτε πραγματικό ραντεβού ή θέλει μόνο να μείνει στα εικονικά; Θα κάνεις κίνηση να την ακουμπήσεις ή να την φιλήσεις ή μπορεί να αντιδράσει αρνητικά και να σου «καεί» το ραντεβού;

Πολλές εφαρμογές για φλερτ έχουν προσαρμοστεί σε αυτή την κατάσταση και πλέον δείχνουν αν ο χρήστης επιθυμεί ραντεβού από κοντά ή μόνο ιντερνετικά. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.

Ραντεβού εν μέσω καραντίνας: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

#1 Μην προϋποθέτεις τίποτα

Όταν θα γνωρίσεις κάποια, πιθανότατα σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισε να μάθεις από νωρίς αν έχει διάθεση για επικοινωνία από κοντά ή θέλει να μείνει στην ηλεκτρονική επικοινωνία.

Στόχος σου είναι να καταλάβεις αν είναι διατεθειμένη να σε γνωρίσει από κοντά. Γιατί κακά τα ψέμματα, το γεγονός ότι μιλάει μαζί σου δε σημαίνει απαραίτητα πως θα πει και ναι σε κάποια πρόταση για ραντεβού εν μέσω καραντίνας.

Επίσης, για κάποιες κοπέλες, είναι απαραίτητο να ξέρουν ότι δεν έχεις τίποτα και ίσως εκτιμήσουν αν αναφέρεις ότι έχεις κάνει τεστ και έχει βγει αρνητικό.

#2 Ξεκίνα χαλαρά

Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που δεν θα διστάσουν να σε καλέσουν στο σπίτι τους για ένα πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, οι περισσότερες θα προτιμήσουν κάτι χαλαρό και ασφαλές. Η ευκολότερη και ίσως μοναδική άλλη λύση για ραντεβού εν μέσω καραντίνας, είναι μία χαλαρή βόλτα.

Φυσικά αν η απόσταση είναι μεγάλη, σκεφτείτε το καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση, ένας περίπατος είναι η καλύτερη κι ευκολότερη λύση.

#3 Οι μάσκες είναι εδώ

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι μάσκες είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Κακά τα ψέματα, όταν πρόκειται να γνωρίσεις κάποια για πρώτη φορά, καλό είναι να προσέξεις λίγο. Φόρα την μάσκα έστω και για τα προσχήματα. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι όταν μας αρέσει κάποια, έχουμε την τάση να αγνοούμε την ασφάλειάς μας για να είμαστε μαζί της.

Φόρα την μάσκα σου λοιπόν και κράτα μία διακριτική απόσταση, τουλάχιστον στην αρχή. Επίσης, λόγω της μάσκας, θα δυσκολευτείς με τις εκφράσεις του προσώπου της. Οπότε περίμενε το πρώτο ραντεβού να σε δυσκολέψει λίγο περισσότερο. Εναλλακτικά μπορείτε να τις βγάλετε και να κρατήσετε λίγη απόσταση. Τουλάχιστον έτσι θα βλέπετε ο ένας το πρόσωπο του άλλου.Ραντεβού εν μέσω καραντίνας: 4 Πράγματα που πρέπει να έχεις στο νου σου

#4 Σωματική επαφή

Πως βγαίνεις ραντεβού χωρίς να έχεις σωματική επαφή; Εδώ εξαρτάται από τα ρίσκα που είστε και οι δύο διατεθειμένοι να πάρετε και δεν μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι που ενδεχομένως μπορεί να βλάψει την υγεία σου. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, μπορείς να την ρωτήσεις πως νοιώθει για τις αποστάσεις και την σωματική επαφή και να λειτουργήσεις ανάλογα με τις αντιδράσεις της.

Το καλύτερο σε αυτή τη φάση είναι να εστιάσεις περισσότερο στο να γνωριστείτε περισσότερο μεταξύ σας και λιγότερο στην ερωτική κλιμάκωση.

Εννοείται ότι δεν θα κάνεις κίνηση να αγγίξεις κάποια που φοβάται και δεν θέλει καθόλου σωματική επαφή και ενδεχομένως να μην χρειάζεται να επιδιώξεις και ραντεβού από κοντά εξ’ αρχής. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί αμηχανία και ένταση.

Λάβε όλα αυτά υπ’ όψιν και πράξε ανάλογα. Το σημαντικότερο είναι να μην σταματήσεις να φλερτάρεις ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες.

Θέλεις να μάθεις τους μηχανισμούς του φλερτ ώστε να ξέρεις πως να κινηθείς σε κάθε περίσταση; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!