4 λάθη που κάνεις όταν ζητάς το Τηλέφωνο της - Men's Bible

4 λάθη που κάνεις όταν ζητάς το Τηλέφωνο της

4 λάθη που κάνεις όταν ζητάς το Τηλέφωνο της

Αν η κοπέλα με την οποία φλερτάρεις, είναι ελεύθερη μετά χαράς όταν ζητήσεις το τηλέφωνο της θα σου δώσει . Αν της αρέσεις δηλαδή, αν της εμπνέεις ασφάλεια και σιγουριά. Απλά δεν έχει λόγο να μην σου το δώσει.

Ωστόσο, αν κάνεις ένα από τα παρακάτω λάθη, είναι πιθανό να σε απορρίψει και να σου δικαιολογηθεί ευγενικά με τα κλασικά του στυλ: «Δεν δίνω το τηλέφωνο μου σε τυχαίες γνωριμίες» ή «να σου δώσω το τηλέφωνο μου να το κάνεις τι;». Φυσικά σε αυτή την περίπτωση σέβεσαι την άρνηση της, την ευχαριστείς και προχωράς. Ο στόχος δεν είναι να γίνεις ενοχλητικός.

Ας δούμε τις τέσσερις μπανανόφλουδες που πρέπει να αποφύγεις να πατήσεις:

1. Μην της ζητάς τον αριθμό της με υπερβολικά σοβαρό ύφος

Πολλοί το κάνουν αυτό το λάθος. Είναι υπερβολικά επίσημοι, υπερβολικά σοβαροί, όταν λένε στην κοπέλα που μόλις γνώρισαν αν θα ήθελε να «ξαναβρεθούν», ή και όταν απλώς ζητούν το τηλέφωνο της. Η κοπέλα αισθάνεται πνιγμένη, σαν να πρέπει να κάνει ψυχικό στον απελπισμένο τύπο ένα πράγμα, ή σαν να είναι υποχρεωμένη σώνει και ντε να κάνει σχέση μαζί του.

Για να αποφύγεις την απόρριψη θέσε ανάλαφρα το αίτημά σου. «Μου άρεσε η συζήτηση μας, θέλω να τα ξαναπούμε» Κάπως έτσι. Και αν τη δεις θετική ζήτα μετά το τηλέφωνο της. Με άνεση. «Δώσε μου τον αριθμό σου για να συνεννοηθούμε».

Μην το βαραίνεις, θα νιώσει πως την πνίγεις. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα φοβερό να σου δώσει μια κοπέλα το τηλέφωνο της. Μην το φοβάσαι. Είναι φυσιολογικό να συμβεί μεταξύ δύο ανθρώπων που αρέσουν ο ένας στον άλλο. Μην σκέφτεσαι ότι ζητάς υπερβολικά πολλά δηλαδή, ή ότι βιάζεσαι πολύ. Το παν είναι ο ανάλαφρος τρόπος.

Αν της αρέσεις, θα της αρέσει που της ζητάς το τηλέφωνο της και θα χαρεί να σου το δώσει.

4 λάθη που κάνεις όταν ζητάς το Τηλέφωνο της

2. Καθυστερείς να ζητήσεις το τηλέφωνο της γιατί φοβάσαι την απόρριψη

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της προσωπικό τρόπο να δείξει το ενδιαφέρον της για έναν άντρα. Για παράδειγμα: Μερικές φορές η κοπέλα σου δείχνει ότι της αρέσεις με κάθε πιθανό τρόπο. Χαμογελάει, γελάει με ό,τι και αν πεις, σου στέλνει γλυκές ματιές και σου λέει πράγματα που σε κολακεύουν.

Άλλες φορές όμως η κοπέλα θα σου φανεί πιο ανεξιχνίαστη. Ίσως εκείνο που ψάχνει είναι ένας άντρας αρκετά σίγουρος για τον εαυτό του, που δεν του χρειάζονται πολλαπλές ενδείξεις ενδιαφέροντος για να τολμήσει να κάνει κίνηση.

Υπάρχουν πολλών ειδών γυναίκες. Και η καθεμία δείχνει το ενδιαφέρον της για το άλλο φύλο με διαφορετικό τρόπο. Μην κάνεις λοιπόν το λάθος να πιστέψεις ότι η κοπέλα θα σου δείξει το ενδιαφέρον της με συγκεκριμένους τρόπους, ή ότι θα το κάνει τόσο εξόφθαλμα όσο περιμένεις. Σιγουρά δεν θα σου πει επί λέξει: «Ζήτησέ μου τον αριθμό μου».

Πρέπει να βρεις το θάρρος να της το ζητήσεις εσύ. Αν της αρέσεις, το ξαναλέμε, δεν πρόκειται να σε απορρίψει.

Θες να μπορείς να φλερτάρεις με άνεση; Έχουμε τον τρόπο να σε βοηθήσουμε

3. Ζητάς το τηλέφωνο πολύ νωρίς, προτού νιώσει έλξη για σένα

Πολλοί άντρες δεν έχουν ιδέα του πως να φλερτάρουν, του πώς να προσεγγίσουν μία γυναίκα: έτσι, η στρατηγική τους περιορίζεται στο, ζήτα από 100 γυναίκες το τηλέφωνο τους και κάτι θα μαζέψεις. Δεν είναι ότι δεν θα πιάσει. Και στατιστικά να το πάρεις. Μία στις εκατό παίζει να ενδιαφερθεί. Αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτή η στρατηγική δεν είναι καν στρατηγική. Είναι βαράω στον αέρα κι ό,τι πετύχω. Και σίγουρα είναι κάτι που δεν δείχνει σεβασμό στον άνθρωπο με τον οποίο μιλάς και θέλεις να γίνει σύντροφός σου.

Όταν μάθεις πώς να γοητεύεις, θα δεις ότι θα χρειάζεται να μιλάς μονάχα σε εκείνες που πραγματικά σε ελκύουν και σου αρέσουν. Θα πάρεις το τηλέφωνο τους. Θα κάνετε σεξ ή/και θα ξεκινήσει μία σχέση. Είναι πολύ ευκολότερο από όσο φαντάζεσαι.

4 λάθη που κάνεις όταν ζητάς το Τηλέφωνο της

4. Είσαι υπερβολικά ευγενικός (γλοιώδης)

Όχι ότι είναι κακό. Αλλά μην φανταστείς ότι η υπερβολική ευγένεια είναι πάντα καλό. Μην φανταστείς ότι θα σε θεωρήσουν κάτι το ξεχωριστό, αν είσαι αφοπλιστικά ευγενικός από την πρώτη ως την τελευταία τελεία.

Ας πούμε, μία γυναίκα είναι ωραία. Όλοι οι άντρες που την προσεγγίζουν προφανώς και θα είναι ευγενικοί, καθώς θα ελπίζουν στην εύνοιά της. Μία γοητευτική γυναίκα δεν θα εκτιμήσει έναν ακόμη ευγενικό τυπάκο που θα της φερθεί σαν σε πριγκίπισσα μα που δεν θα την κάνει να νοιώσει το παραμικρό σεξουαλικό ενδιαφέρον. Αν είναι φυσιολογική γυναίκα, θα θέλει μεν να βρει ένα καλό παιδί, μα που να μπορεί και να την διεγείρει σε βαθύτερα επίπεδα.

Άρα, αν μιλάς σε μια κοπέλα σε ένα μπαρ, ας πούμε, και θέλεις να πάρεις το τηλέφωνο της, μην γίνεις τραγικά ευγενικός, στα όρια του «τι ευγενικός που είναι ο κακομοίρης». Μην γίνεις ο επόμενος πιθανός καληνυχτάκιας της. Γοήτευσέ τη δείχνοντας σεβασμό. Εκεί να εστιάσεις. Όταν θα έχεις αρχίσει να της αρέσεις το γεγονός ότι θα είσαι και καλός και ευγενικός θα είναι ένα έξτρα προσόν. Σκοπός σου όμως είναι να μην της φανεί πως είναι το μοναδικό σου προσόν. 

Από τη στιγμή που της αρέσεις δεν πρόκειται να σου πει όχι. Στην πραγματικότητα θα εύχεται να της ζητήσεις τον αριθμό της, θα εύχεται να μιλήσετε και να ξαναβρεθείτε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!