5 Λόγοι που δεν σε θέλει καμία γυναίκα - Men's Bible

5 Λόγοι που δεν σε θέλει καμία γυναίκα

5 λόγοι που δεν σε θέλει καμία γυναίκα, Που πήγαν όλες οι ελεύθερες γυναίκες;

Αν νιώθεις πως τίποτα δεν πάει καλά, με όποια γυναίκα και αν φλερτάρεις, τότε χρειάζεται να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου.

Το να καταλάβει ένας άνδρας γιατί δεν βελτιώνεται στο φλερτ αποτελεί πολλές φορές πρόκληση. Απαιτεί να κάνει μια αυτοκριτική με ειλικρίνεια και τιμιότητα, χωρίς όμως να είναι αυστηρός και να θεωρεί πως η κατάσταση αυτή είναι τελεσίδικη. Γιατί καλώς ή κακώς, η αλήθεια συνήθως δεν είναι πολύπλοκη όμως μπορεί να πληγώσει.

Αν θες λοιπόν να γίνεις ο τύπος εκείνος που είναι άνετος στο φλερτ και «το ‘χει», θα χρειαστεί να δεις τον εαυτό σου αντικειμενικά και να αλλάξεις κάποια πράγματα.

Φυσικά δε χρειάζεται να γίνει κάποιος που δεν είσαι, αλλά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Για να το κάνεις αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να καταλάβεις τους λόγους που δυσκολεύεσαι στο φλερτ. Και για αυτό το λόγο σου έχω τους πέντε πιο κοινούς και πιο σημαντικούς λόγους που ένας άντρας νιώθει πως δεν αρέσει στις γυναίκες.

Αν αναγνωρίσεις στον εαυτό σου κάποιους (ή και όλους) από αυτούς τους λόγους αυτό είναι καλό σημάδι. Γιατί θα είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να κάνεις την αλλαγή στη σωστή κατεύθυνση.

#1 Αρνητική νοοτροπία

Μήπως είσαι ο τύπος που μπαίνει στο ρόλο του θύματος και παραπονιέται συνεχώς ότι η ζωή είναι άδικη;

Παραπονιέσαι πάντα για το πόσο γελοίοι, βολεμένοι ή ανόητοι είναι οι άλλοι και όλα γύρω σου;

Επικεντρώνεσαι συνεχώς σε πράγματα τα οποία δεν έχεις, όπως πολλά λεφτά, γυμνασμένο σώμα, ακριβό αμάξι κλπ;

Πιστεύεις πως οι άντρες που σκέφτονται συνεχώς με αυτή τη νοοτροπία είναι τύποι που θέλουν όλοι να κάνουν παρέα;

Αν βγάζεις συνεχώς προς τα έξω έναν αρνητισμό και μια απαισιοδοξία, τότε απωθείς τις γυναίκες αντί να τις ελκύεις. Κανένας δε θέλει να κάνει παρέα με κάποιον που πλημμυρίζει από απαισιοδοξία και γκρινιάζει όλη την ώρα, για τον απλούστατο λόγο πως του ρίχνει τη διάθεση. Και αυτό ισχύει διπλά για μια γυναίκα. Θα προτιμήσει να βρει κάποιον που θα την κάνει να νιώσει όμορφα, να γελάσει και να περάσει καλά.5 λόγοι που δεν σε θέλει καμία γυναίκα

#2 Περιποίηση

Όταν ένας άντρας τσεκάρει την εμφάνιση μιας γυναίκας θα δώσει περισσότερο βάση σε χαρακτηριστικά του σώματος της. Μια γυναίκα θα δώσει και εκείνη βάση στο πρόσωπο και το σώμα ενός άντρα όμως δε θα μείνει εκεί. Γιατί κάτι που μετράει περισσότερο από την φυσική ομορφιά είναι το πως παρουσιάζει ο άντρας τον εαυτό του και τι προβάλει.

Είναι αρκετά περιποιημένος; Δείχνει να φροντίζει τον εαυτό του και την υγεία του; Δείχνει άντρας ανεξάρτητος ή ντύνεται όπως ντυνόταν στο γυμνάσιο;

Είναι γεγονός πως όλοι οι άνθρωποι, σχηματίζουμε αστραπιαία μια γνώμη όταν βλέπουμε κάποιον για πρώτη φορά. Μπορείς είτε να παραπονεθείς και να ρίξεις το φταίξιμο στις γυναίκες που συναντάς ή να δεις τον εαυτό σου και να κοιτάξεις για σημεία στο ντύσιμο σου που χρίζουν αλλαγής ή βελτίωσης.

#3 Τρόπος ζωής

Είναι η ζωή σου ενδιαφέρουσα; Κοιτάς για νέες εμπειρίες, να εξελιχθείς ως άνθρωπος και να κάνεις ότι μπορείς για να ζήσεις μια ζωή γεμάτη ενθουσιασμό και ενδιαφέρον;

Οι γυναίκες που θα συναντήσεις στη ζωή σου θα αναρωτηθούν τι έχεις να προσφέρεις. Αν ζεις ένα υπέροχο lifestyle (και δε χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να το κάνεις αυτό) τότε η γυναίκα θα θέλει να γίνει μέρος της. Αν πάλι περνάς τις μέρες σου μονάχα παίζοντας βίντεο-παιχνίδια και βλέποντας ταινίες, τότε μάλλον θα προτιμήσει να κάνει κάτι διαφορετικό.

Ρώτα λοιπόν τον εαυτό σου το εξής: αν μια κοπέλα έβλεπε το πως περνάς την εβδομάδα σου, θα ήθελε να είναι μέρος της ζωής σου; Αν η απάντηση είναι όχι τι θα μπορούσες να κάνεις για να εμπλουτίσεις το lifestyle σου και να το κάνεις πιο ελκυστικό; Με λίγα λόγια πως μπορείς να αλλάξεις τη ρουτίνα σου;

Θες να κάνεις πιο ελκυστικό τον εαυτό σου; Δες εδώ

#4 Προθέσεις

Ποιος είναι ο στόχος σου όταν μιλάς με μια ελκυστική κοπέλα;

Αν ο στόχος είναι να την εντυπωσιάσεις ώστε να σε συμπαθήσει τότε υπάρχει πρόβλημα. Γιατί είτε θα φανείς ψεύτικος και μη αυθεντικός, είτε θα φανείς ανασφαλής. Δύο χαρακτηριστικά που απωθούν κάθε γυναίκα και σβήνουν το οποιαδήποτε ενδιαφέρον νιώθει για σένα.

Αν πάλι ο στόχος σου είναι να κάνεις σεξ οπωσδήποτε και με όποια να ‘ναι τότε πάλι υπάρχει πρόβλημα. Γιατί από τη μία η συμπεριφορά σου θα σε κάνει να φανείς απελπισμένος, από την άλλη οι περισσότερες γυναίκες δε θέλουν να κάνουν σεξ και μετά να νιώσουν ενοχές.

Αν νιώθεις πως φλερτάρεις μόνιμα χωρίς επιτυχία, δες και το παρακάτω βίντεο:

#5 Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι κρίσιμο στοιχείο ενός ελκυστικού αρσενικού όμως η υπερβολική αυτοπεποίθηση που βγαίνει ως υπεροψία έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Η γυναίκα θέλει να νιώσει ότι την προσέχεις και την εκτιμάς. Αν είσαι υπερβολικά επικεντρωμένος στο πόσο cool είσαι και δεν της δώσεις λίγη αναγνώριση τότε δε θα κάτσει να ακούσει τη συνέχεια.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση λοιπόν δημιουργεί ένα φαινόμενο μπούμερανγκ και δε βοηθάει στις ερωτικές σχέσεις. Αν όμως δεν έχεις καθόλου αυτοπεποίθηση τότε δε θα έχεις καν την ευκαιρία να χαλάσεις τις ερωτικές σου σχέσεις. Για τι πολύ απλά θα δυσκολευτείς να τις χτίσεις.

Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά που μπορείς να παίξεις στο παιχνίδι του φλερτ και της ερωτικής έλξης. Και χωρίς αυτό, είναι δύσκολο να παίξεις γενικά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!