Φλερτ στο Μπαρ: Πως να το κάνεις Πετυχημένα - Men's Bible

Φλερτ στο Μπαρ: Πως να το κάνεις Πετυχημένα

Φλερτ στο Μπαρ: Πως να το κάνεις πετυχημένα

Αν θες να φλερτάρεις στο μπαρ και απορείς σχετικά με το τί να κάνεις και τί να πεις, απλά να θυμάσαι το εξής: Το φλερτ στο μπαρ μοιάζει σχεδόν σε όλα, με το φλερτ σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον (πάρτυ, καφετέρια, κατάστημα ρούχων κλπ).

Η ουσία του φλερτ άλλωστε είναι να πυροδοτήσεις, αισθήματα ερωτικής έλξης στη γυναικά με την οποία αλληλεπιδράς. Αυτό, όσο δύσκολο και αν ακούγεται, είναι στην πραγματικότητα απλό.

Χρειάζεται να νιώσει ίντριγκα και ερωτικό ενδιαφέρον για εσένα μέσα από την προσωπικότητα σου.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως το φλερτ στο μπαρ είναι κάτι απλό, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για να το κάνεις καλά.

Βασικός κανόνας του φλερτ στο μπαρ: Πρόσθεσε αξία

Τα μπαρ είναι γενικά ζωηρά και θορυβώδη περιβάλλοντα, γι’ αυτόν τον λόγο δεν αποτελούν το ιδανικό μέρος να συζητήσεις θέματα σοβαρά. Θέματα όπως η πολιτική, οι επιλογές της καριέρας σου, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η αύξηση της τιμής στα σουβλάκια κλπ.

Μια γυναίκα λοιπόν που έχει βγει με τη φίλη της στο μπαρ για ποτό, δεν βγήκε με στόχο να κάνει βαθυστόχαστες συζητήσεις μαζί σου. Βγήκε για να χαλαρώσει, να πάρει το μυαλό της από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας της και να διασκεδάσει.

Βασικός κανόνας λοιπόν του φλερτ στο μπαρ, είναι πως θα πρέπει να προσθέσεις κι εσύ κάτι στη βραδιά της. Αν εκείνη διασκεδάζει και περνάει καλά, θα πρέπει στη χειρότερη να συνεχίζει το ίδιο να διασκεδάζει και να περνάει καλά όταν θα μιλάτε.

Με αυτό εννοώ ότι αν δεις ότι δεν απολαμβάνει την κουβέντα μαζί σου, δεν υπάρχει λόγος να επιμείνεις. Την ευχαριστείς και φεύγεις.

Για αυτό το λόγο φρόντισε όταν την προσεγγίζεις και όταν της μιλάς να είσαι σε ευδιάθετη διάθεση, χαμογελαστός και άνετος. Κάνε τη να χαμογελάσει και να γελάσει με το να μην παίρνεις τα πάντα πολύ στα σοβαρά.

Ειδικά στα πρώτα λεπτά κουβέντας, τα οποία είναι και τα πιο κρίσιμα, δεν θες να κουβεντιάσετε με απόλυτη σοβαρότητα για βαρετά θέματα. Ακόμα και αν εκείνη στρέψει την κουβέντα προς κάποιο θέμα το οποίο ακούγεται «βαρύ» ή συνοδεύεται από αρνητισμό (όπως πχ, η οικονομική κρίση) προσπάθησε να μην μείνετε πολύ σε αυτό και να αλλάξετε θέμα γρήγορα.

Γιατί; Γιατί στο φλερτ μετράει πολύ η ατμόσφαιρα και η αίσθηση που μας αφήνει η κουβέντα με κάποιον.

Και ειδικά στο φλερτ στο μπαρ αλλά και στα άλλα περιβάλλοντα που πηγαίνει ο κόσμος για να διασκεδάσει, χρειάζεται η κουβέντα μαζί σου να προσθέτει στη διασκέδαση της και να προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα και όχι να «ρίχνει» την διάθεση της.

Επίσης, δε θα βρεις ποτέ μια γυναίκα μόνη σε μπαρ, εκτός αν είναι πολύ τακτικός θαμώνας ή γνωρίζει κάποιον από το μαγαζί. Συνήθως θα έχει βγει με μια δύο το πολύ φίλες της. Να είσαι λοιπόν έτοιμος να μιλήσεις και να κουβεντιάσεις και με την παρέα της για λίγο.                                                                 

Μην περιμένεις να σε κοιτάξει από πριν

Κάτι που βλέπω στα μηνύματα αρκετών ανδρών που ζητούν τις συμβουλές μας, είναι πως περιμένουν η κοπέλα να κάνει αρκετά εμφανή την επιθυμία της να την προσεγγίσουν, για να την προσεγγίσουν.

Αυτό όμως είναι λάθος για διάφορους λόγους. Πρώτον, σπάνια μια κοπέλα θα δώσει τόσο έντονα σημάδια, που ο άνδρας θα καταλάβει πως είναι προφανές ότι της αρέσει και πως εκείνη θέλει να την προσεγγίσει ο άνδρας.

Αυτό σημαίνει πως αν περιμένεις να βάλει η κοπέλα μια νέον επιγραφή πάνω από το κεφάλι της που να λέει «μίλησε μου», τότε θα περιμένεις πολύ.

Επίσης η απροθυμία σου να ρισκάρεις θα σε οδηγήσει να μην αρπάζεις ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά σου, απλά και μόνο επειδή το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Φυσικά με αυτό δεν εννοώ να γίνεις ενοχλητικός σε κοπέλες που δεν ενδιαφέρονται για φλερτ: Εννοείται πως μόλις σου επικοινωνήσει ότι δεν ενδιαφέρεται, δεν επιμένεις, αλλά την ευχαριστείς και προχωράς.

Ο δεύτερος λόγος όμως που δεν πρέπει να περιμένεις το πράσινο φως από την κοπέλα, είναι το γεγονός πως η γυναικεία έλξη πυροδοτείται από την συναισθηματική δύναμη του άνδρα.

Και για μια γυναίκα που έχει βγει για ένα ποτό στο μπαρ, ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να φιλτράρει την αυτοπεποίθηση και την συναισθηματική δύναμη κάποιου, είναι να δει τον τρόπο με τον οποίο εκείνος θα της μιλήσει

Αν της αρέσεις από πριν μπορεί εκείνη να σου ρίξει μια-δύο ματιές για να δείξει ένα έμμεσο ενδιαφέρον. Ωστόσο, αν δεν κάνεις κίνηση, δε θα σηκώσει το χέρι της για να σου κάνει νόημα να πας.

Η ίδια η αρχική προσέγγιση, αν γίνει με στρωτό και ωραίο τρόπο όπως σου μαθαίνουμε και στα μαθήματα μας, προβάλει πολλά ελκυστικά χαρακτηριστικά και φυσικά κάνει τη γυναίκα να νιώθει πως έχει μπροστά της έναν άνδρα αξίας.

Όταν λοιπόν είσαι στο μπαρ για ένα χαλαρό ποτό και μια κοπέλα αιχμαλωτίσει τη ματιά σου είναι δική σου ευθύνη να την πλησιάσεις, με ωραίο τρόπο πάντα, και να της μιλήσεις.

Αν μη τι άλλο, αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να μάθεις τι θα γίνει και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όλα τα άλλα είναι εικασίες του μυαλού.

Θες να γίνεις καλός στο φλερτ στο μπαρ; Δες εδώ

Και στο μπαρ αλλά και παντού απόφυγε την υπερπροσπάθεια να την εντυπωσιάσεις

Πολλές φορές στο φλερτ, και ειδικά στο φλερτ στο μπαρ, ο άνδρας πέφτει εύκολα στην παγίδα της υπερπροσπάθειας να εντυπωσιάσει.

Μιλάει πολύ για τα κατορθώματα του, κομπάζει για την καριέρα του, αναφέρει συνεχώς πράγματα τα οποία συνδέονται με χρήματα και κοινωνικό στάτους κλπ.

Όμως, όπως έχουμε ξαναπεί, σημασία δεν έχει το τί έχεις, αλλά το τί εκπέμπεις. Δεν είναι λάθος να μιλάς για τις επιτυχίες σου, ωστόσο μεγαλύτερη σημασία έχει ο τρόπος που το κάνεις. Αν αυτός ο τρόπος φανερώνει ανασφάλεια και υπερβολική ανάγκη για επιβεβαίωση , τότε και η κοπέλα θα ξενερώσει.

Θα νιώσει πως προσπαθείς πολύ για να την εντυπωσιάσεις. Όμως θέλει να δει τον πραγματικό σου εαυτό και όχι να νιώθει πως δίνεις μια παράσταση για εκείνη.

Αν λοιπόν θες να την εντυπωσιάσεις χωρίς να υπερπροσπαθήσεις, απλά δείξε με τη συμπεριφορά σου τα χαρακτηριστικά εκείνα που για πολλές γυναίκες είναι ελκυστικά (αυτοπεποίθηση, δυναμισμό, αποφασιστικότητα, χιούμορ, συναισθηματική δύναμη).

Ναι, κάποιες γυναίκες θα νοιαστούν μονάχα για το πόσα βγάζεις, όμως η γυναικεία πλειοψηφία δε θέλει να είσαι ο κύριος σούπερ επιτυχημένος. Αυτό που θέλει είναι να έχεις βάλει τη ζωή σου σε τάξη, να φροντίζεις τον εαυτό σου και να την κάνεις να νιώθει έλξη μέσα από τη συμπεριφορά σου.Φλερτ στο μπαρ: Μία απλή διαδικασία, Διαβάζοντας τις Δυναμικές του Μπαρ στο Φλερτ, Φλερτ στο Μπαρ: Πως να το κάνεις πετυχημένα

Να είσαι ευγενικός αλλά όχι δουλοπρεπής

Κάτι που ισχύει στο φλερτ σε κάθε περιβάλλον και ιδιαίτερα στο φλερτ στο μπαρ, είναι πως για να ιντριγκάρεις τη γυναίκα με την οποία μιλάς θα πρέπει η επικοινωνίας σας να είναι ενδιαφέρουσα.

Πολλοί άνδρες δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι και γι’ αυτό τον λόγο δυσκολεύονται να ανεβάσουν τη σεξουαλική ένταση με τη γυναίκα που φλερτάρουν.

Κάνουν το λάθος να επιδιώξουν μόνο την συμπάθεια και την επιβεβαίωση της γυναίκας και έτσι επιστρατεύουν μόνο τον ιπποτισμό και την ευγένεια τους.

Φυσικά δεν είναι λάθος να είσαι τζέντλεμαν. Κάθε άλλο μάλιστα. Μπορείς να είσαι και τζέντλεμαν και καλός με τις γυναίκες. Ωστόσο αν επιδιώκεις συνεχώς να την καλοπιάνεις και να κάνεις πράγματα που στην ουσία δε θες για χάρη της, τότε και εκείνη θα σε «νιώσει» ως άνδρα αδύναμο και όχι ως άνδρα δυνατό.

Έτσι, μπορεί να σε συμπαθήσει, αλλά τα αισθήματα της θα είναι φιλικά και όχι σεξουαλικά.

Αν θες να σε δει ως σεξουαλική επιλογή τότε θα πρέπει να την προκαλέσεις κάπως. Να νιώσει πως δεν είσαι εύκολος, πως πρέπει να σε κερδίσει και εκείνη.

Ένας καλός και εύκολος τρόπος να το πετύχεις αυτό και να κάνεις και την κουβέντα πιο απρόβλεπτη και ενδιαφέρουσα, είναι να πασπαλίσεις τον λόγο σου με λίγα παιχνιδιάρικα πειράγματα για την κοπέλα.

Τα πειράγματα αποτελούν μια καλή τακτική, αρκεί να γίνονται με ενσυναίσθηση, καθώς όταν τα κάνεις σωστά προβάλεις ταυτόχρονα και το χιούμορ σου και την αυτοπεποίθηση σου.

Όταν σε τεστάρει απάντα με χιούμορ

Σε αντίθεση με περιβάλλοντα όπως ο δρόμος, βιβλιοπωλεία ή καταστήματα με ρούχα, στο μπαρ το φλερτ είναι λίγο-πολύ στο μενού. Θεωρείται αναμενόμενο. Πολύ πιθανό μάλιστα πριν από εσένα να τις μίλησαν και άλλοι δύο.

Αν της μιλήσουν πέντε άνδρες σε ένα βράδυ δεν θέλει να γνωριστεί με όλους, αλλά με εκείνους που της κάνουν το “κλικ”.

Να είσαι προετοιμασμένος λοιπόν πως θα σε τεστάρει με παιχνιδιάρικα πειράγματα. Το σημαντικό εδώ είναι να απαντήσεις χωρίς να δείξεις πως κολλάς ή αντιδράς, και ο καλύτερος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι με χιούμορ.

Υπάρχουν διάφορα μοτίβα απαντήσεων τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα γυναικεία τεστ με επιτυχία και να προβάλεις παράλληλα δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τα οποία τα εξασκούμε εκτενώς στα μαθήματα μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!