Πώς να εξασφαλίσω και Δεύτερο Ραντεβού μαζί της; - Men's Bible

Πώς να εξασφαλίσω και Δεύτερο Ραντεβού μαζί της;

Πώς να εξασφαλίσω και Δεύτερο Ραντεβού μαζί της;

Έλαβα πριν λίγες μέρες ένα πολύ ωραίο μήνυμα, από έναν φίλο του site που όπως γράφει βγαίνει πρώτα ραντεβού αλλά συνήθως οι κοπέλες δεν ενδιαφέρονται να βγουν και δεύτερο ραντεβού μαζί του.

Ξέρω ότι το θέμα έχει ενδιαφέρον για πολλούς, και μετά από άδεια του, καταγράφω πιο κάτω τον προβληματισμό του (με μερικές μόνο ορθογραφικές και λεκτικές διορθώσεις) όπως και την απάντησή μου.

Έχεις κάποια απορία για το φλερτ ή τις σχέσεις; Επικοινώνησε μαζί μας

Το θέμα: Πως θα εξασφαλίσω το δεύτερο ραντεβού;

Γεια σου Γιώργο!

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό που κάνετε. Τα άρθρα και τα βίντεο με έχουν βοηθήσει πολύ.

Αντιμετωπίζω ένα θέμα με τα ραντεβού μου με κοπέλες και δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος κάνω.

Είμαι 28 χρονών, οκ από εμφάνιση και δεν έχω πολλές παρέες. Οι φίλοι μου είναι λίγοι και το ίδιο εσωστρεφείς και ντροπαλοί με μένα.

Έτσι με τη βοήθεια σας, άρχισα να δοκιμάζω μόνος μου τις δυνάμεις μου στο φλερτ και να προσεγγίζω με ωραίο τρόπο κοπέλες που μου αρέσουν. Έχω πάρει κάποια τηλέφωνα και έχω βγει κάποια ραντεβού. Συνήθως στο πρώτο ραντεβού πάμε ή για καφέ ή κάποια βόλτα για περπάτημα.

Όμως σπάνια εξασφαλίζω κι ένα δεύτερο ραντεβού. Ενώ στο πρώτο ραντεβού μου λένε ότι είμαι ωραίος τύπος ή ότι πέρασαν όμορφα, έπειτα δεν φαίνεται να συνεχίζεται το ενδιαφέρον τους.

Κι αυτό ενώ κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις, κι ας μην είναι πολύ ερωτικές. Τι πιστεύεις ότι μπορεί να φταίει; Μήπως φταίνε τα θέματα συζήτησης που διαλέγω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Χρήστος Πώς να εξασφαλίσω και Δεύτερο Ραντεβού μαζί της;

Δεν ταιριάζουμε με όλους

Καταρχάς μπράβο που έχεις αρχίσει να εξασκείσαι στο φλερτ και να κοινωνικοποιείσαι, ενώ το περιβάλλον σου δεν σε βοηθάει. Είναι βασικό να μη μένουμε στο γνώριμο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Από εκεί και πέρα κατανοώ ότι για να βγαίνεις πρώτα ραντεβού αυτό σημαίνει ότι προσεγγίζεις όντως με ωραίο τρόπο και κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση. Για να υπάρξει όμως και δεύτερο ραντεβού χρειάζεται να υπάρξει και μια καλή συνέχεια στη γνωριμία σας αλλά και κάποιες προϋποθέσεις. Πρακτικά, υπάρχουν δύο θέματα με αυτό.

Το πρώτο είναι ότι ίσως γνωρίζεις κοπέλες με τις οποίες δεν έχεις κάποια χημεία. Ένα από τα πράγματα που οι διάφοροι «γκουρού» δεν σου λένε, είναι ότι το φλερτ έχει να κάνει και με το να γνωρίσεις αρκετές κοπέλες.

Υπάρχουν κοπέλες με τις οποίες, όπως και να το κάνουμε, δεν είσαι συμβατός, ότι κι αν κάνεις. Μπορεί να είναι μια χαρά κοπέλες, αλλά οι δυο σας δεν μπορείτε να συνδεθείτε και να έχετε αυτή τη «σπίθα» που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση.

Και ενώ μπορείς και πρέπει να διαλέγεις τις κοπέλες με τις οποίες βγαίνεις, στην πραγματικότητα ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος είναι ακριβώς αυτός: να βγεις μαζί τους.

Ευχάριστο ραντεβού;

Το δεύτερο θέμα που βλέπω είναι ότι τα ραντεβού σου είναι ευχάριστα. Και αυτό είναι πρόβλημα.

Ξέρω, ξέρω. «Τι κακό μπορεί να υπάρχει με ένα ευχάριστο ραντεβού;». Το πρόβλημα είναι ότι το ευχάριστο ραντεβού είναι βαρετό. Είναι μεν ευχάριστο αλλά όχι συναρπαστικό ή αξιομνημόνευτο.

Είναι το αντίστοιχο του να πας σινεμά σε μια ταινία που δεν σε εντυπωσίασε και τόσο, οπότε ναι μεν δεν κλαις τα λεφτά σου, αλλά από την άλλη θα την ξεχάσεις αμέσως.

Άρα αν θες και δεύτερο ραντεβού με την κοπέλα, χρειάζεται αυτό να είναι κάτι παραπάνω από «ευχάριστο». Χρειάζεται να της δώσεις ένα λόγο να θέλει να σε δει ξανά.

Σίγουρα από όσα έγραψες, κατανοώ ότι έκανες κάποια πράγματα σωστά. Το να πάτε για έναν καφέ είναι μια καλή αρχή, ειδικά αν συνεχίσατε και με κάποια άλλη δραστηριότητα.

Γενικότερα όμως, το να βγείτε για καφέ θυμίζει περισσότερο παρέα και λιγότερο ερωτικό ραντεβού. Έχεις μεν την ευκαιρία να τα πεις άνετα με την κοπέλα, αλλά είναι πιο δύσκολο να ανεβάσεις την ερωτική ένταση που θα φέρει και δεύτερο ραντεβού και συνάντηση.

Για να το κάνεις αυτό μπορείς να έχεις υπόψη σου τις ακόλουθες τρεις παραμέτρους:

#1 Περάστε καλά

Δώσε προτεραιότητα στο να περάσετε καλά. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που καθορίζει το αν θα έχεις δεύτερο ραντεβού με κάποια κοπέλα έχει να κάνει με το πόσο καλά περάσατε στο πρώτο.

Ενστικτωδώς τείνουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε σχέσεις με ανθρώπους που η παρουσία τους μας κάνει να νιώθουμε καλά. Όσο πιο καλά περνάμε με κάποιον, τόσο πιο πολύ χρόνο θέλουμε να περάσουμε μαζί του. Θέλουμε περισσότερη από τη ντοπαμίνη που νιώθουμε όταν είμαστε μαζί.

Αυτό σημαίνει ότι θες να σχεδιάζεις ραντεβού (ειδικά πρώτα ραντεβού) που μεγιστοποιούν την εμπειρία σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις αυτό, αλλά ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις κάτι πιο πρωτότυπο.

Όπως καταλαβαίνεις το να την πας ένα σινεμά (όσο καλή κι αν είναι η ταινία) δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Άσε που το έχει ήδη κάνει αυτό με πολλούς άλλους.

Αντίθετα, πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν πάει για ραντεβού σε ένα μάθημα μαγειρικής, για μπόουλινγκ, για περπάτημα, σε κάποια έκθεση κλπ. Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι κάτι που να είναι σούπερ πρωτότυπο, όσο το να αποφύγεις τα τετριμμένα και να τη βοηθήσεις κι αυτήν και εσένα να περάσετε καλά.

#2 Να είσαι πολωτικός

Μην φοβάσαι να πολώσεις την κατάσταση. Ένας λόγο που τα πρώτα ραντεβού ξεχειλώνουν είναι επειδή η συζήτηση είναι μεν ευχάριστη, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Πρόκειται για ένα λάθος που κάνουν πολλοί: δεν θέλουν να ρισκάρουν την απόρριψη, για αυτό μένουν σε ασφαλή θέματα. Έτσι δεν συζητάς θέματα που θα σε κάνουν να γνωρίσεις το άλλο άτομο σε έναν πιο βαθύ επίπεδο και μένεις σε ευχάριστες, αλλά επιφανειακές συζητήσεις.

Καλύτερα λοιπόν να φέρεις στην κουβέντα θέματα που θα σε βοηθήσουν να τη γνωρίσεις –τι θέλει να κάνει στη ζωή της, τι θα έκανε αν δεν φοβόταν την αποτυχία, κλπ- από το να συζητάς απλά για το σινεμά και τις ταινίες.

Θες να μάθεις τα μυστικά για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού; Δες εδώ

#3 Κάνε τη συνάντηση, ραντεβού

Είσαι σε ραντεβού, οπότε φέρσου έτσι. Τα ραντεβού είναι εξ ορισμού μια προσωπική συναναστροφή. Είστε και οι δύο εκεί επειδή αρχικά σας ενδιαφέρει ο άλλος και θέλετε να διαπιστώσετε αν θα θέλατε να κάνετε και μια πιο ρομαντική ή σεξουαλική σχέση.

Από τη μια είναι κατανοητό ότι διστάζεις λίγο να φλερτάρεις και να εκφράσεις ενδιαφέρον, από την άλλη όμως αν δεν το κάνεις, αφήνεις το ραντεβού σε ρηχά νερά και είναι σα να της λες ότι δεν σε ενδιαφέρει η ίδια τελικά.

Ακόμα λοιπόν κι αν περάσετε καλά, θα μείνετε σε πλατωνικό επίπεδο. Με τον τρόπο σου της λες ο ίδιος ότι την βλέπεις περισσότερο φιλικά, παρά ερωτικά. Βάζεις δηλαδή ο ίδιος τον εαυτό σου στη  ζώνη φιλίας.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεις πιεστικός ή να δείξεις απελπισμένος. Αυτός είναι άλλος ένας σίγουρος τρόπος για να μην υπάρξει δεύτερο ραντεβού. Αρκεί να δείξεις ότι σου αρέσει. Εδώ είναι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομπλιμέντα και κομψό άγγιγμα, ως ενδείξεις ότι ενδιαφέρεσαι γι’ αυτήν.

Έχε υπόψη ότι όλα τα παραπάνω είναι οι βέλτιστες πρακτικές, όχι σκληροί και άκαμπτοι κανόνες. Κάποια ραντεβού όντως δεν θα έχουν συνέχεια. Επίσης όντως σε κάποια από αυτά δεν θα υπάρξει χημεία μεταξύ σας. Όσο όμως έχεις κατά νου τις παραπάνω αρχές στα ραντεβού σου, θα δεις ότι έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.

Κι αν νιώσεις ότι υπάρχει αυτή η σπίθα ανάμεσά σας; Τότε φίλα την. Καλή επιτυχία!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!