Πώς να την οδηγήσεις στο σεξ σαν Τζέντλεμαν - Men's Bible

Πώς να την οδηγήσεις στο σεξ σαν Τζέντλεμαν

Πώς να την οδηγήσεις στο σεξ σαν Τζέντλεμαν

Τι σημαίνει να κάνεις σεξ σαν τζέντλεμαν;

Η εποχή μας έχει τα οφέλη της. Οι αλλαγές στα κοινωνικά ήθη σημαίνουν ότι το να κάνεις σεξ είναι πια λιγότερο περίπλοκο και πιο εύκολα προσβάσιμο από κάθε άλλο σημείο της ιστορίας.

Η πρόοδος του ίντερνετ και των social media σημαίνει ότι το να βρίσκεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν είναι πιο εύκολο από ποτέ.

Ενώ όμως η προσβασιμότητα και η διαθεσιμότητα είναι μεγαλύτερες, η διαδικασία του να κάνεις σεξ τελικά έχει γίνει μάλλον πιο περίπλοκη. Ακόμα κι αν είσαι μια χαρά τύπος, νιώθεις ότι το να θες σεξ ή να προσπαθήσεις να κάνεις σεξ σε κάνουν εξ ορισμό ζήτουλα.

Στο κάτω κάτω τα περισσότερα παραδείγματα αντρών που θέλουν να κάνουν σεξ περιστρέφονται γύρω από τοξικά παραδείγματα και συμπεριφορές. Η ποπ κουλτούρα είναι γεμάτη χαρακτήρες που με χαρά θα καταφύγουν σε οποιαδήποτε ύπουλη συμπεριφορά απλά και μόνο προκειμένου να κάνουν σεξ. Συμπεριφορές που είναι εντελώς απαράδεκτες.

Όμως δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να θέλεις να κάνεις σεξ ή να θέλεις μια χαλαρή σχέση χωρίς δεσμεύσεις. Το κλειδί για να κάνεις περισσότερο σεξ (σεξ σαν τζέντλεμαν, που λέω κι εγώ) δεν έχει να κάνει με μυστικές τεχνικές ή με το να προσπαθήσεις να την πείσεις, να την ξεγελάσεις, να την κυνηγήσεις για να κοιμηθεί μαζί σου.

Το σεξ δεν είναι μια ανταγωνιστική άσκηση του να «διαπραγματευτείς» μαζί της τι θα δώσεις για να κάνει σεξ μαζί σου. Έχει περισσότερο να κάνει με το να καταλαβαίνεις τους ανθρώπους και να ζεις μαζί τους.

Κατάλαβε τους ανθρώπους

Αν θες να την οδηγήσεις στο κρεβάτι και το σεξ σαν τζέντλεμαν, ξεκίνα εστιάζοντας στο να γνωρίζεις του ανθρώπους. Όχι μόνο τις κοπέλες που σου αρέσουν, αλλά τους ανθρώπους γενικά. Παρατήρησέ τους, κατάλαβε τι τους αρέσει, τι είναι αυτό που δίνει σκοπό στη ζωή τους.

Να ξέρεις ότι στο θέμα του σεξ μετράει λιγότερο η εμφάνιση και περισσότερο η κοινωνική νοημοσύνη, όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται αυτό.

Το χάρισμα που είχαν οι μεγαλύτεροι εραστές στον κόσμο δεν ήταν η ομορφιά τους (μάλιστα πολλοί από αυτούς ήταν μάλλον άσχημοι), αλλά η ευστροφία τους. Καταλάβαιναν πως σκέφτονται οι άνθρωποι, τι μηνύματα τους στέλνουν αλλά και τι μηνύματα πρέπει να στείλουν οι ίδιοι.

Άρα το να την πέφτεις σε ότι κινείται, δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα. Ψάξε για γυναίκες που σε ψάχνουν κι αυτές. Στο κάτω – κάτω πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσεις. Δεν έχει νόημα να χάνεις χρόνο και ενέργεια με αυτούς. Όπως και οι μεγάλοι εραστές της ιστορίας, μην χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, απόφυγε τον τοίχο εντελώς.

Και όσο περισσότερο καταλαβαίνεις τις κοινωνικές δυναμικές, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι και με τις γυναίκες. Θα παρατηρήσεις ότι αυτό που ελκύει τη μία, απωθεί την άλλη.

Κάποιες γυναίκες ενθουσιάζονται με το πείραγμα και το χιούμορ, ενώ άλλες θέλουν μια πιο ευθεία και άμεση προσέγγιση. Όταν αρχίσεις να αναγνωρίζεις τις διαφορές στις γυναίκες, θα ξέρεις και πώς να τις προσεγγίσεις αποτελεσματικά.

Θες να καταλαβαίνεις καλύτερα τις γυναίκες στο φλερτ; Δες εδώ

Κάνε τη να νιώσει ωραία

Κάτι που μπερδεύει πολλούς άνδρες στο θέμα του σεξ είναι ότι εστιάζουν υπερβολικό πολύ στο …σεξ.

Πως θα κλιμακώσω; Πως θα την ερεθίσω; Είναι ερωτήματα που δημιουργούν αγωνία στους άνδρες. Γι’ αυτό βρίσκεις και τόσους «γκουρού» να διαφημίζουν την πραμάτια τους ώστε «να την ερεθίσεις τόσο πολύ που θα σου σκίσει τα ρούχα με τα δόντια».

Οκ, ωραία εικόνα, δεν λέω, στην οποία έχουν βασιστεί και πολλές χαζοκωμωδίες. Όμως στην πραγματική ζωή τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Αντίθετα, καταλήγουν στο ερώτημα: Γιατί να θέλει να κοιμηθεί μαζί σου; Καλό είναι το να την ερεθίσεις, αλλά χρειάζονται κι άλλα πράγματα πρώτα.

Οι άνθρωποι που κάνουν σεξ σαν τζέντλεμαν το κατανοούν αυτό. Ότι το να την κάνεις να σαγηνευτεί μαζί σου έχει να κάνει με το πώς νιώθει, με τα συναισθήματα δηλαδή. Την κάνεις να νιώθει μοναδική; Την κάνεις να νιώθει ότι την καταλαβαίνεις όσο κανείς άλλος στον κόσμο; Μπορείς να συνδεθείς μαζί της σε ένα επίπεδο που την κάνει αποδεκτή; Μπορείς να την κάνεις να νιώσει καλά;

Έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές στη σημασία του να της δημιουργείς έλξη, όμως το γεγονός ότι η παρουσία σου κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν καλά σημαίνει ότι θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί σου. Μπορείς να την κάνεις να νιώσει ενθουσιασμένη; Μπορείς να κάνεις τον σφυγμό της να ανέβει; Περνάτε καλά όταν είστε μαζί;

Άρα το ένα σκέλος είναι να την κάνεις να ενθουσιάζεται όταν είστε μαζί. Το άλλο είναι να την κάνεις να νιώθει άνετα και ασφαλής. Πώς να την οδηγήσεις στο σεξ σαν Τζέντλεμαν

Σεβάσου αυτήν και τα όρια της

Να μια συμβουλή που θα σου φανεί παράξενη: το να σέβεσαι τα όριά της είναι ένας από τους πιο καλούς τρόπους για να σε βάλει στο «κάστρο» της.

Παπαγαλίζεται από παντού ότι στις γυναίκες δεν αρέσουν οι χαλαρές σχέσεις. Μας λένε, πως οι γυναίκες θέλουν μόνο μόνιμη σχέση, ότι δίνουν το σεξ με αντάλλαγμα τη δέσμευση ή ακόμα και ότι δεν τους αρέσει το σεξ. Η ιδέα ότι στις γυναίκες αρέσει το σεξ όσο και στους άνδρες δεν φαίνεται να έχει και πολύ πέραση.

Όμως ισχύει απόλυτα και την κατανοούν όσοι είναι καλοί στο παιχνίδι αυτό, όσοι την οδηγούν στο σεξ σαν τζέντλεμαν. Το θέμα δεν είναι ότι στις γυναίκες δεν αρέσει το σεξ, αλλά ότι το σεξ για αυτές ενέχει κινδύνους που δεν υπάρχουν για τους άνδρες. Έτσι πέρα από την απόλαυση του σεξ χρειάζεται να ζυγίσουν και το ρίσκο. Και δεν μιλάμε μόνο για θέματα φυσικής βίας, αλλά και για τον κίνδυνο εγκυμοσύνης, νοσημάτων και την εικόνα τους στην κοινωνία μετά.

Όταν όμως νιώσει ασφαλής (σωματικά και συναισθηματικά) είναι πολύ πιο πιθανό να ενδιαφερθεί για σεξ. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σέβεσαι το «όχι» της είναι πολύ πιο πιθανό να σου πει και ένα «ναι» μετά. Δείχνεις ότι κατανοείς τα όριά της και νοιάζεσαι για την ασφάλεια και την άνεση της. (Φυσικά το «όχι» το σέβεσαι ούτως ή άλλως, αλλά αυτό το ήξερες, σωστά;)

Οι καλύτεροι εραστές είναι αυτοί που έχουν σεβασμό για τις παρτενέρ τους, που βλέπουν το σεξ ως συνεργασία και όχι σαν ανταγωνισμό. Το να μην σέβεσαι αυτή που έχεις δίπλα σου είναι φυσικό να την κάνει να μην θέλει να σε ξαναδεί. Άρα πρέπει εσύ ο ίδιος πρώτα από όλους να ξεχάσεις τον χαρακτηρισμό «εύκολη». Στο κάτω –κάτω αν κατακρίνεις τις γυναίκες για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες, γιατί να θέλουν κι αυτές να κάνουν χαλαρό σεξ μαζί σου;

Το φλερτ είναι χορός, όχι αγώνας δρόμου

Ένα άλλο λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι είναι ανυπόμονοι. Μεταχειρίζονται το σεξ σαν έναν στόχο που θέλουν να πετύχουν, αντί σαν φυσική επέκταση της ερωτικής χημείας που έχουν με μια γυναίκα.

Μπορεί το φλερτ σου να έχει στόχο το σεξ, αλλά συνολικά είναι ολική εμπειρία. Το σεξ είναι απλά ένα υποπροϊόν που έρχεται ως φυσική κατάληξη.

Σκέψου το φλερτ σαν ένα χορό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Έχει ρυθμό και ταχύτητα που ορίζει τη ροή του. Όταν οι δύο παρτενέρ έχουν βρει το ρυθμό υπάρχει αρμονία μεταξύ τους. Όταν δεν έχουν συγχρονιστεί όμως, πρακτικά δεν μπορούν να χορέψουν.

Θα διαπιστώσεις ότι με κάποιες γυναίκες το φλερτ θα προχωρήσει γρήγορα και με ακρίβεια. Σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή.

Αν ψάχνεις μόνο την άμεση απόδοση, τότε θα χάσεις κάποιες ευκαιρίες.

Ωστόσο θα χρειαστεί να μπορείς να ξεχωρίσεις το «δεν ενδιαφέρεται» από το «όχι ακόμα». Δεν σου προτείνω να χάνεις το χρόνο σου με κοπέλες που είναι αρνητικές σε εσένα. Αλλά θα υπάρχουν και αυτές που θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο στο φλερτ από μεριάς σου.

Μην ξεχνάς ότι η υπομονή δημιουργεί και μεγαλύτερη ένταση. Η επιθυμία που δεν απελευθερώνεται αμέσως, μεγεθύνεται. Το να αφήσεις την ερωτική ένταση να χτιστεί δημιουργεί πιο μεγάλη εκδήλωση της στο τέλος. Η βιασύνη, από την άλλη, δείχνει ανυπομονησία που με τη σειρά της φανερώνει έλλειψη επιλογών.

Κάθε φλερτ, κάθε προσέγγιση θα είναι διαφορετική, ακριβώς επειδή κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Κάποιες κλιμακώσεις θα είναι πιο αργές, κάποιες πολύ πιο γρήγορες. Το να πιέσεις την κατάσταση να ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο χρόνο, σημαίνει ότι δεν θα αφήσεις τη σύνδεση ανάμεσά σας να αναπτυχθεί.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν το να την οδηγήσεις στο σεξ σαν τζέντλεμαν δεν έχει να κάνει με κόλπα και τακτικές, αλλά με το να ηγείσαι σε αυτή την ωραία περιπέτεια που θα ζήσετε μαζί.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!