Τι κάνει Ελκυστικό έναν άνδρα στις γυναίκες; - Men's Bible

Τι κάνει Ελκυστικό έναν άνδρα στις γυναίκες;

Τι κάνει ελκυστικό έναν άνδρα στις γυναίκες;

Συχνά με ρωτούν πολλοί μαθητές την ίδια ερώτηση σε διάφορες παραλλαγές, βασιζόμενοι στης προσωπικές τους ανασφάλειες, για το τι κάνει έναν άνδρα ελκυστικό. Την μια μέρα είναι: «Πιστεύεις ότι αρέσουν οι κοντοί στις γυναίκες;», την άλλη «Πειράζει τις γυναίκες αν είσαι φαλακρός;» ή «Τι στυλ ρούχων πρέπει να φοράω για να αρέσω στις γυναίκες;»

Και σε όλους λέω ξεχάστε τις λεπτομέρειες και επικεντρωθείτε στα βασικά, στα θεμελιώδη. Όταν μιλάμε για ελκυστικότητα, κατά τη γνώμη μου τρία είναι τα στοιχεία που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άνδρα αξίας και τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ότι νομίζεις.

#1. Αυτοπεποίθηση

Οι γυναίκες νιώθουν ενστικτωδώς έλξη για τους άνδρες με αυτοπεποίθηση, για τον απλό λόγο ότι εξελικτικά οι άνδρες που πίστευαν στον εαυτό τους είχαν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης (και η επιβίωση δεν ήταν πάντα τόσο εύκολη, όσο στις μέρες μας).

Οι άνδρες που στερούνται αυτοπεποίθησης, προκαλούν μια αρνητική αντίδραση μέσα στη γυναίκα, η οποία αμέσως νιώθει ότι δεν θα μπορούσε να νιώθει ασφαλής μαζί του. Το ένστικτό της τής λέει ότι θα καταλήξει «μαμά» του ή ότι θα είναι τόσο ανασφαλής ή ασταθής που θα πρέπει αυτή να αγωνίζεται για δύο, στην περίπτωση που κάνουν κάποια σχέση.

#2. Αρρενωπότητα

Οι αληθινά αρρενωποί άνδρες κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν κοριτσάκια μπροστά τους, όχι σφίγγοντας τους δικεφάλους τους ή επειδή είναι πανύψηλοι ή το παίζουν «μάγκες» και «άτακτοι», αλλά επειδή αναδύουν μια πνευματική και συναισθηματική αρρενωπότητα.

Αν ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει τραύματα της παιδικής σου ηλικίας ή δημιουργείς συνεχώς νέες ανασφάλειες στον εαυτό σου (πχ «Είναι τα ρούχα μου αρκετά καλά; Μήπως πρέπει να λευκάνω τα δόντια μου; Ίσως έτσι να αρέσω στις γυναίκες»), οι γυναίκες λογικό είναι να σε απορρίπτουν.

Θα διαισθάνονται (και είναι πολύ καλές σε αυτό) την έλλειψη αρρενωπότητας και ωριμότητας που σε διακατέχει και που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ένα συναισθηματικά ισχυρός άνδρας. Στην σχέση, η γυναίκα δεν θα μπορεί να νιώσει ότι είσαι ο «άνδρας» της και ότι αυτή είναι η «γυναίκα» σου.

Αντίθετα, πολλές φορές θα νιώθει ότι είναι περισσότερο σαν μαμά σου ή αδερφή σου και ότι χρειάζεσαι κάποια να σε φροντίζει, γιατί δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνος σου. Κάτι που όλοι ξέρουμε πόσο ξενερωτικό είναι για τις γυναίκες.

Τι κάνει ελκυστικό έναν άνδρα στις γυναίκες;

#3. Κοινωνική Νοημοσύνη

Μπορείς να είσαι ψηλός, γυμνασμένος, σαν σταρ του Hollywoood και να φοράς ρούχα που είναι πραγματικά η τελευταία λέξη της μόδας, αλλά αν δεν έχεις την ικανότητα να κοινωνικοποιείσαι φυσικά και ομαλά με τους άλλους ανθρώπους ή δεν έχεις τις απαραίτητες επικοινωνιακές δεξιότητες, που χρειάζονται για να μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα κουβέντα δεν μπορείς να επιδείξεις έναν ελκυστικό εαυτό, παρά μάλλον θα περάσεις ως αρκετά βαρετός.

Ένας άνδρας αξίας, άνδρας με αυτοπεποίθηση, αρρενωπότητα και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες, πρακτικά έχει ότι χρειάζεται για να προσεγγίσει γυναίκες και να τους μιλήσει με τρόπο ελκυστικό, ώστε να νιώσουν ενθουσιασμένες που τον γνώρισαν.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βλέπεις συχνά κοντούς, χοντρούς, κοκκαλιάρηδες και αδιάφορους εμφανισιακά άνδρες να είναι με ωραίες κοπέλες. Δεν έχει πάντα να κάνει με το πόσο πλούσιοι είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτοί οι τύποι τα πάνε καλά με τις γυναίκες σε ένα πιο βαθύ και θεμελιακό επίπεδο και εκεί είναι που πρέπει να εστιάσεις την προσπάθειά σου.

Η επιλογή είναι δική σου. Αν επιλέξεις να μείνεις κολλημένος στις δικαιολογίες σου (ύψος, εμφάνιση, λεφτά, status) και να κρύβεσαι πίσω από αυτές, πρακτικά επιλέγεις να περιορίσεις την επιτυχία σου με τις γυναίκες επειδή αρνείσαι να δεις τον αληθινό κόσμο και να αποδεχτείς πως έχουν στην πραγματικότητα τα πράγματα.

Αν όμως έχεις την εξυπνάδα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να αντικρύσει επιτέλους την αλήθεια και αρχίσεις να εστιάζεις την προσοχή σου στα εσωτερικά χαρακτηριστικά που ενστικτωδώς ψάχνουν οι γυναίκες στους άνδρες (και είναι αυτά που κάνουν τους άνδρες, άνδρες), τότε κάνεις τον εαυτό σου πιο ελκυστικό και επιτέλους επιλέγεις να γίνεις ένας άνδρας αξίας που έχει ότι χρειάζεται για να έχει επιτυχία με τις γυναίκες!

Για να αποκτήσεις και εσύ επιτυχία με τις γυναίκες, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!