7 κανόνες στο σεξ - Men's Bible

7 κανόνες στο σεξ

7 κανόνες στο σεξ

Κοίτα το ξέρω, όλοι έχουμε τις καλύτερες προθέσεις και δεν το αμφισβητώ καθόλου. Αλλά, ειδικά αν είσαι στα πρώτα σου βήματα στο φλερτ, είναι εύκολο λόγω απειρίας να εκτιμήσεις λάθος τις καταστάσεις. Νομίζοντας ότι η κοπέλα φλερτάρει ή το «παίζει» να το πιέσεις πιο πολύ από ότι είναι λογικό, κάτι που είναι ανεπίτρεποτο. Και σήμερα μου έπεσε ο κλήρος να σου γράψω αυτά τα πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψη για το σεξ.

Ποια; Αυτά που κανένα άλλο site δεν τολμάει να σου πει:

Πρώτος κανόνας

Συναίνεση σημαίνει ένα ενθουσιώδες ναι. Οτιδήποτε άλλο σημαίνει όχι. Πρέπει να ακούσεις να σου λέει ναι, το άλλο πρόσωπο. Και η σιωπή δεν σημαίνει ναι. Ούτε το ίσως σημαίνει ναι. Ούτε το μάλλον, ούτε το γιατί όχι, ούτε το υποθέτω πως ναι. Κανένα από αυτά δεν είναι ενθουσιώδες ναι. Και αν ακούσεις τη λέξη όχι σταματάς οτιδήποτε κάνεις εκείνη τη στιγμή.

Δεύτερος κανόνας

Συζήτησέ το. Μην υποθέτεις απλώς με τι αισθάνεται άνετα ο άλλος και με τί όχι. Είναι καλύτερο να ξέρετε και οι δύο ο ένας τα όρια του άλλου. Και για αυτό να μάθεις να ρωτάς και να συζητάς. Αισθάνεσαι άνετα να κάνουμε αυτό, εκείνο το άλλο; Η εμπιστοσύνη είναι, όπως πάντα, το κλειδί. Μην υποθέτεις πως η σιωπή σημαίνει ναι. Ζήτησε να το ακούσεις.

Τρίτος κανόνας

Οτιδήποτε έχετε κάνει μέχρι τώρα δεν σου δίνει την άδεια να προχωρήσεις και να κάνεις χωρίς την άδειά της οτιδήποτε άλλο έχεις στο νου σου. Την φιλάς ας πούμε. Δείχνει να παρασύρεται. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις την άδειά της να βάλεις και το χέρι σου μέσα στη φούστα της.

Είστε γυμνοί, χαϊδεύεστε παντού, μπορεί παρ’ όλ’ αυτά να μην είναι έτοιμη ακόμη για συνουσία. (είδες; Το έγραψα και επιστημονικά)

Εκτός και είστε ήδη εμπλεγμένοι σε κανονική σχέση δηλαδή, και ξέρετε ο ένας τους κώδικες και τα γούστα του άλλου. Διαφορετικά, το κάθε τι που θα κάνεις κοίταξε να το κάνεις με τη συναίνεσή της. Μπορεί να μην σου φαίνεται και τόσο ρομαντικό το όλο σκηνικό. Προσπάθησε λοιπόν να το κάνεις ρομαντικό. Είναι καλύτερα να ξέρετε τι θέλετε και τι κάνετε, παρά να είσαι στον κόσμο σου περιχαρής κι εκείνη να πονάει, να βαριέται, να φρικάρει.

Τέταρτος κανόνας

Συναίνεση δεν έχεις αν είναι μεθυσμένη ή υπό την επήρεια ουσιών. Αν δεν ξέρει τι της γίνεται δεν έχει κανένα νόημα η όποια συναίνεσή της.

Πέμπτος κανόνας

Το Όχι. Πάει να πει, σταμάτα. Ακόμη και στην πιο άβολη στιγμή να στο πει. Σταματάς ό,τι κάνεις. Μέχρι να ξαναβρεθείτε και οι δύο σε διάθεση.

Έκτος κανόνας

Να έχεις πάθος. Από ραντεβού απλό, μέχρι ρομαντική βόλτα στην ακροθαλασσιά, μέχρι το σεξ. Όχι μονάχα να απολαμβάνεις αλλά να δίνεις και στο άλλο πρόσωπο να καταλάβει ότι η ζωή σου είναι πολύ καλύτερη επειδή τώρα είσαι εδώ και κάνεις αυτά τα πράγματα μαζί του, και όχι με κάποια άλλη γυναίκα ας πούμε.

Έβδομος κανόνας

Να δίνεσαι στην παρτενέρ σου. Το σεξ είναι κάτι στο οποίο μπορείς και πρέπει να παίρνεις προφυλάξεις. Στην ερωτική πράξη όμως, όχι. Να δίνεσαι και να είσαι εκεί με όλο σου το είναι. Το ξέρω είναι ρίσκο. Αλλά πίστεψέ με, αξίζει τον κόπο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!