Πως να της στείλεις Μήνυμα χωρίς να φαίνεσαι Απελπισμένος - Men's Bible

Πως να της στείλεις Μήνυμα χωρίς να φαίνεσαι Απελπισμένος

Πως να της στείλεις μήνυμα χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένος

Έχεις βγει έξω, έχεις γνωρίσει κάποια και φτάνεις στο σημείο που παίρνεις το τηλέφωνο της. Επιστρέφεις χαρούμενος (και είναι λογικό) και ανυπομονείς να στείλεις μήνυμα.

Ξημερώνει η επόμενη ημέρα και πραγματικά δεν κρατιέσαι άλλο για να επικοινωνήσεις μαζί της, οπότε αποφασίζεις να της στείλεις ένα μήνυμα για να δεις τι κάνει.

Στέλνεις ένα μήνυμα που λέει: «Γεια, τι κάνεις; Είμαι ο Χ από εχτές και είπα να δω τι κάνεις. Καλά είσαι; Έλεγα να τα λέγαμε μέσα στην εβδομάδα ή το Σαββατοκύριακο αν έχεις ελεύθερο χρόνο. Τα λέμε».

Το στέλνεις και περιμένεις…

Κοιτάς το τηλέφωνο ανά πέντε λεπτά περιμένοντας την απάντηση. Στα δεκαπέντε λεπτά σε έχει φαει το άγχος και αποφασίζεις να στείλεις άλλο ένα μήνυμα για να είσαι σίγουρος. Το γράφεις και πάει κάπως έτσι: «Ελπίζω να μην έχεις θυμώσει με κάτι. Δεν μου έχεις απαντήσει ακόμα και δεν θέλω να πιστεύω ότι έκανα κάτι που σε ενόχλησε».

Άσκοπο αυτό το μήνυμα αλλά να που το έστειλες και πάλι περιμένεις απάντηση… Πως να της στείλεις μήνυμα χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένος

Και δεν φαίνεται να έρχεται, οπότε αρχίζεις και φρικάρεις. Ίσως και να θυμώνεις. Γιατί ίσως να νιώθεις ότι να σε γειώσει με αυτό τον τρόπο. Στο κάτω κάτω δεν έκανες και τίποτα κακό. Απλά πήγες και της μίλησες και στην τελική γιατί να σου δώσει το τηλέφωνο της αν δεν ήθελε;

Απλά για να σε πικάρει την επόμενη ημέρα; Οπότε αποφασίζεις να της στείλεις άλλο ένα μήνυμα που πάει κάπως έτσι: «Στην τελική δεν κάναμε τίποτα κακό. Ένα μήνυμα σου στείλαμε. Μπορείς να απαντήσεις και αν σε ενόχλησε κάτι, μπορείς να το πεις».

Τρεις ώρες μετά και ενώ σχολάει, η κοπέλα που γνώρισες χθες, ανοίγει το κινητό της γιατί στον χώρο εργασίας της απαγορεύεται να το χρησιμοποιεί και βλέπει στο κινητό της, το παραλήρημα ενός ανθρώπου που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσες να πεις ότι είναι και απελπισμένος.

Για να μάθεις να φλερτάρεις μέσω μηνυμάτων, δες εδώ

Τι πάει λάθος με τα μηνύματα;

Ας το πιάσουμε από την αρχή. Κατ’ αρχήν, πρέπει να έχεις φροντίσει να κάνεις, αυτό που λέμε, ένα γερό κλείσιμο. Να φροντίσεις, δηλαδή, να της δώσεις να καταλάβει ότι έχεις συγκεκριμένο σκοπό και ότι δεν παίζεις.

Όταν στέλνεις μηνύματα, είναι καλό να μην είσαι απολογητικός, ούτε να ζητάς συγγνώμη. Να μην κάνεις υποθέσεις και να αφήνεις χρόνο να σου απαντήσει. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Παίρνοντας το τηλέφωνο της

Από την στιγμή που θα πάρεις το τηλέφωνο της, είναι καλό να της πεις πότε θα την καλέσεις. Να ξέρει πότε να περιμένει τηλεφώνημα σου και να φροντίσεις να το τηρήσεις για να δείξεις ότι είσαι ακριβής και φερέγγυος. Επίσης, καλό είναι να μην την καλέσεις την επόμενη ημέρα. Ειδικά αν την γνωρίσεις Παρασκευή ή Σάββατο, το να στείλεις μήνυμα την επομένη, θα έχει κακή κατάληξη, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχει κανονίσει ήδη ή να θέλει να ξεκουραστεί εν’ όψη την εβδομάδας.

Οπότε είναι προτιμότερο να συνεννοηθείς για Δευτέρα ή Τρίτη. Αν δεν το τηρήσεις, τότε της δίνεις το δικαίωμα να σε θεωρήσει αναξιόπιστο. Καλό είναι, φεύγοντας να της στείλεις ένα μήνυμα με το όνομα σου και ένα χαμογελαστό emoticon. Αυτό θα την βοηθήσει να σε «θυμηθεί» ευκολότερα όταν ξαναστείλεις και αν σου απαντήσει, τότε δείχνει ότι ενδιαφέρεται αρκετά και είσαι σε καλό δρόμο. Πως να της στείλεις μήνυμα χωρίς να φαίνεσαι απελπισμένος

Επικοινωνία δύο μέρες μετά

Όταν θα φτάσει η ώρα να της στείλεις μήνυμα, καλό είναι να μην βιαστείς. Για αρχή, απόφυγε τα ξερά, κλασσικά «Τι κάνεις;» «Έλεγα να τα πούμε, αν φυσικά θες κι εσύ». Αντί αυτού, στείλε της ότι θυμήθηκες κάτι που συζητήσατε παρέα όταν γνωριστήκατε και γέλα με αυτό.

Με αυτό θα πετύχεις δύο πράγματα ταυτόχρονα. Για αρχή, θα την βάλεις στην ίδια πνευματική κατάσταση που ήταν το βράδυ που σε γνώρισε. Επίσης, δεν παίρνεις κατευθείαν τηλέφωνο, οπότε την γλιτώνεις από την αμηχανία του να πρέπει να σου μιλήσει, μπροστά σε τόσο κόσμο, ειδικά στη δουλειά της.

Αφού γράψεις κάτι απλό, άσε της όσο χρόνο χρειάζεται, για να σου απαντήσει. Μπορεί να θέλει να το σκεφτεί ή μπορεί πραγματικά να μην είχε ακούσει αυτό στο οποίο αναφέρεσαι.

Σε δεύτερη φάση, είναι καλό να στείλεις τα μηνύματα σου, χωρίς πολυλογίες και υπερβολές. Το ότι σου απάντησε, δεν σημαίνει ότι θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Λόγω εργασίας ή αρνητικής σκέψης, υπάρχει περίπτωση να σε ακυρώσει και είναι κρίμα. Μάθε αν είναι καλά και αντί να κάνεις ερωτήσεις γενικής φύσεως, μπες στο ψητό χωρίς να χάνεις χρόνο και ζήτα της να τα πείτε από κοντά.

Απόφυγε τις κλειστές ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν με ένα ναι ή ένα όχι και αντί να την ρωτήσεις πότε μπορεί να βρεθείτε, πρότεινέ της εσύ. Δώσε της δύο εναλλακτικές σε μέρες και ώρα και άστη να διαλέξει η ίδια.

Να θυμάσαι. Πάνω από όλα ψυχραιμία και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!