5 τρόποι να Βελτιώσεις τις Συζητήσεις σου με τις Γυναίκες - Men's Bible

5 τρόποι να Βελτιώσεις τις Συζητήσεις σου με τις Γυναίκες

5 τρόποι να Βελτιώσεις τις Συζητήσεις σου με τις Γυναίκες

Ξέρω ότι στη θεωρία ακούγεται κάπως αυτονόητο, αλλά μετράει πολύ στην πράξη, κι αν μπορέσεις να βελτιώσεις τις συζητήσεις σου με τις γυναίκες, θα έχεις και περισσότερα ραντεβού.

Γιατί να βελτιώσεις τις συζητήσεις σου με τις γυναίκες;

Το να έχεις καλές δεξιότητες στη συζήτηση δείχνει κοινωνική αυτοπεποίθηση και ότι έχεις συνηθίσει να μιλάς σε γυναίκες.

Γιατί αν το μόνο που έχεις να της προσφέρεις την ώρα της συζήτησης είναι το γεγονός ότι σου αρέσει, δεν θα πας πουθενά. Θέλει να περάσει τον χρόνο της με άνδρες που είναι ελκυστικοί για εκείνην και με τους οποίους νιώθει ότι υπάρχει κάποια σύνδεση. Κι αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβει καθώς θα μιλάτε, ανάλογα με το αν περνάει καλά ή αν νιώθει αμηχανία.

Για αυτό πιο κάτω θα σου δείξω 5 ξεκάθαρους τρόπους να βελτιώσεις τις συζητήσεις σου με τις γυναίκες.

Θυμάμαι παλιά ότι δυσκολευόμουν κι εγώ, αλλά μετά από πολλά χρόνια εξάσκησης και εμπειρίας, είδα μεγάλη διαφορά και εξέλιξη, την οποία δίδαξα και σε εκατοντάδες μαθητές μας. Οπότε αν παρατηρείς ότι συχνά ξεμένεις από πράγματα να πεις ή νιώθεις αμήχανος κατά την ώρα της συζήτησης, μπορώ να σε βοηθήσω.

 #1 Μην το παρακάνεις

Αν το παρακάνεις, είναι σαν να δίνεις παράσταση. Και τι εννοώ με αυτό; Ότι όταν προσπαθείς να επιδειχθείς και να δείξεις ότι ασχολείσαι με πράγματα που της αρέσουν, δείχνεις ψεύτικος και μη αυθεντικός.

Αυτό που της λες στην πράξη είναι «βασίζομαι σε αυτό για να σε εντυπωσιάσω». Και αντίθετα με ότι λέγεται, οι γυναίκες δεν ελκύονται από άνδρες που κάνουν «κωλοτούμπες» για να τις ικανοποιήσουν. Θέλουν κάποιον που να είναι νορμάλ τύπος, με την ζωή του και τα ενδιαφέροντά του και που μπορεί να έχει συναισθηματική σύνδεση με αυτές.

Οπότε αντί να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, δώσε έμφαση στο να δώσεις πληροφορίες για τον εαυτό σου με φυσικό τρόπο, για να της δημιουργήσεις οικειότητα, για παράδειγμα: «δεν σκόπευα να έρθω σήμερα, γιατί δούλευα πάνω σε ένα πρότζεκτ, αλλά τα παιδιά με έπεισαν να βγούμε για λίγο».

#2 Μην περιστρέφεις τα πάντα γύρω της

Οι πιο πολλοί κάνουν το λάθος να περιστρέφουν μόνιμα την κουβέντα γύρω της και να της κάνουν πολλές ερωτήσεις. Η αλήθεια είναι όμως ότι για αυτήν είσαι ένας άγνωστος και δεν θα θέλει να μοιραστεί πολλά πράγματα μέχρι να σε εμπιστευτεί.

Οπότε αν προσεγγίσεις μια κοπέλα και προσδοκάς να μιλάει με τις ώρες, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Πολύ λίγοι άνθρωποι νιώθουν άνετα να ανοίγονται σε αγνώστους, και για να γίνει αυτό χρειάζεται πρώτα να μάθει λεπτομέρειες για εσένα.

Στην πράξη λοιπόν υπολόγιζε ότι όταν ξεκινάς να φλερτάρεις το 80% της συζήτησης θα το κάνεις ο ίδιος, μέχρι να αρχίσει κι αυτή να νιώθει πιο άνετα. Ένας καλός τρόπος να την κάνεις να ανοιχτεί είναι να την προσκαλέσεις με τον τρόπο σου να συμμετάσχει στη συζήτηση: «Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί καθόλου, αλλά ήθελα να μάθω να χορεύω σάλσα επειδή…» 5 τρόποι να Βελτιώσεις τις Συζητήσεις σου με τις Γυναίκες

#3 Κάνε λιγότερες ερωτήσεις

Για να βελτιώσεις τις συζητήσεις σου με τις γυναίκες, καλό είναι να αποφεύγεις τις ερωτήσεις, και στη θέση τους να κάνεις περισσότερες δηλώσεις. Για να την κάνεις να νιώσει άνετα καλό είναι να μην της δημιουργήσεις την αίσθηση ότι περνάει από συνέντευξη, κάνοντας συνεχείς ερωτήσεις, όπως:

Εσύ: «Με τι ασχολείσαι;»

Αυτή: «Είμαι καθηγήτρια»

Εσύ: «Και τι διδάσκεις;»

Αυτή: «Φιλολογικά»

Εσύ: «Και που σπούδασες;»

Αυτή: έχει αρχίσει να βαριέται και να νιώθει ότι δεν θέλει να απαντάει στις συνεχείς ερωτήσεις ενός αγνώστου.

Αντίθετα, οι δηλώσεις, δηλαδή το να μιλάς για εσένα, την κάνουν να νιώθει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί ενώ δημιουργούν και καλύτερη ροή στη συζήτηση.

Εσύ: «Δείχνεις ότι πρέπει να ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό και κοινωνικό, στο λέω σαν κάποιος που ασχολείται με τον προγραμματισμό»

Αυτή: «Είμαι φιλόλογος»

Εσύ: «Φιλόλογος; Πολύ ενδιαφέρον. Πρέπει να ομολογήσω ότι το μόνο φιλολογικό μάθημα που μου άρεσε στο σχολείο ήταν η ιστορία»

Αυτή: «Όχι, εμένα ακόμα και τώρα που την διδάσκω μου φαίνεται η πιο βαρετή. Η καλύτερη είναι η έκθεση επειδή…»

Κάνοντας λοιπόν ενεργητική ακρόαση και προσθέτοντας σχετικές πληροφορίες που έχεις, βοηθάς στο να συνδεθείς μαζί της με έναν αυθεντικό τρόπο.

Αν θες να μάθεις όλους τους τρόπους να κάνεις μαζί της μια κουβέντα με ροή και ενδιαφέρον, δες εδώ. 

#4 Άκου αυτά που λέει

Όπως δείξαμε και πιο πάνω, αλληλεπιδρώντας ενεργά μαζί της και ακούγοντας θα βγάλεις πολλά περισσότερα από την συζήτηση μαζί της. Παρατήρησες που στην αρχή του διαλόγου ξεκινάμε με το «Φιλόλογος; Πολύ ενδιαφέρον». Σε μια εποχή που οι άνθρωποι νιώθουν μοναξιά και δυσκολία να ακουστούν, το να της δώσεις σημασία είναι κάτι σημαντικό.

Οπότε μην αγχώνεσαι απλά επειδή είναι ωραία, θα το εκτιμήσει που δίνεις χρόνο να συνδεθείς μαζί της. Και μην προσπαθείς να προσχεδιάσεις τον διάλογο, απλά άκου και απάντα σχετικά.

#5 Μην συμφωνείς σε όλα

Πρώτα απ’ όλα είναι αδύνατο για δύο ανθρώπους να συμφωνούν σε όλα και, ακόμα και να το έκαναν, δεν θα ήταν βαρετό; Μπαίνοντας σε συμφωνία μαζί της, προσπαθείς να την ικανοποιήσεις με τον χειρότερο τρόπο, ελπίζοντας ότι δεν θα σε «απορρίψει» ή ότι έτσι θα τη «ρίξεις» στο κρεβάτι.

Οι γυναίκες (όπως και όλοι μας, εδώ που τα λέμε) εκτιμούν τους ανθρώπους που νιώθουν ότι έχουν υψηλή αυτοαξία. Ο στόχος είναι να νιώθει έλξη για εσένα επειδή έχεις πάθος, απόψεις και ζεις μια ζωή που γουστάρεις. Ακόμα κι αν νιώθεις ότι τα χόμπι σου ή η ζωή σου δεν είναι και τόσο «cool», υπερασπιζόμενος και αναδεικνύοντας τα, γίνεσαι πολύ πιο cool σε σχέση με το να τα υποτιμάς.

Όπως βλέπεις λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τρόποι να βελτιώσεις τις συζητήσεις σου με γυναίκες. Και καταλαβαίνεις ότι το να προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις, κάνεις χειρότερα τα πράγματα για εσένα.

Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους καλούς τύπους να αναδεικνύουν τον εαυτό τους καλύτερα, ώστε να μπαίνουν στα ραντάρ των γυναικών.

Κι αν είσαι κι εσύ καλός τύπος, επίτρεψέ μου να σου πω με χαρά ότι μπορείς να έχεις εξειδικευμένη βοήθεια από τους coach μας, προσαρμοσμένη πάνω σε εσένα και την προσωπικότητά σου, ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Για ότι χρειαστείς, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!