Μην προσπαθείς να τη «ρίξεις», το φλερτ είναι Συνεργασία - Men's Bible

Μην προσπαθείς να τη «ρίξεις», το φλερτ είναι Συνεργασία

Μην προσπαθείς να τη «ρίξεις», το φλερτ είναι Συνεργασία

Αν βλέπεις πως κάθε απόπειρα για φλερτ καταλήγει άδοξα και πως ενώ αρκετές κοπέλες δείχνουν αρχικά να ενθουσιάζονται μαζί σου, μετά δείχνουν σαν να ξενερώνουν, τότε μάλλον δε βλέπεις το φλερτ ως συνεργασία και χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στον τρόπο που τις φλερτάρεις.

Και ίσως αυτό το κάτι να μην είναι αυτό που νομίζεις.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που όταν βλέπουν πως το φλερτ δεν πάει καλά, σκέφτονται πως πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο. Περισσότερα αστεία, περισσότερα μηνύματα, περισσότερη προσπάθεια.

Αυτή η αίσθηση του «πρέπει να αποδείξω την αξία μου και να κερδίσω το ενδιαφέρον της κοπέλας» τους οδηγεί σε υπερβολές. Κάνουν υπερβολικά πολλά πειράγματα, λένε ιστορίες με εμφανή πρόθεση να εντυπωσιάσουν, κομπλιμέντα το ένα μετά το άλλο ή κάνουν σχόλια για την κοπέλα που φλερτάρουν με την προσβολή.

Τα παραπάνω είναι αρκετά για να μετατρέψουν τον αρχικό ενθουσιασμό της κοπέλας στην αίσθηση, «άλλος ένας που προσπαθεί να με εντυπωσιάσει» ή «άλλος ένας που το παίζει cool».

Πολλοί είναι οι άνδρες που σαμποτάρουν οι ίδιοι τον εαυτό τους όταν φλερτάρουν. Αυτό γιατί βλέπουν την όλη διαδικασία ως αποκλειστικά δική τους ευθύνη και όχι ως συνεργασία.

Το φλερτ όμως απαιτεί συνεργασία και η γυναίκα είναι σύμμαχος σου σε αυτό το παιχνίδι. Θέλει και αυτή να γνωρίσει κάποιον και να περάσει καλά μαζί του.

Δε χρειάζεται να πιέσεις ή να εξαναγκάσεις κάτι μεταξύ σας.

Ναι, χρειάζεται να τη φλερτάρεις.

Σίγουρα χρειάζεται να είσαι άνδρας που βάζει τα όριά του.

Αλλά πάνω απ’ όλα χρειάζεται να γνωριστείτε και να βοηθήσετε να δημιουργηθεί μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας και όχι ένα κλίμα ανταγωνισμού και αντιπαλότητας.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πρωτίστως πως πρέπει να την πλησιάσεις χωρίς την αίσθηση πως πρέπει να αποδείξεις κάτι.

Όταν υπερβάλεις και προσπαθείς πάρα πολύ να κερδίσεις το ενδιαφέρον της κοπέλας, χαλάς και την όποια ατμόσφαιρα πήγε να δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Πως ενισχύεις τη συνεργασία στο φλερτ;

#1 Δεν προσπαθείς να επηρεάσεις την κοπέλα

Άλλο να θες να κάνεις την καλύτερη δυνατή εντύπωση και άλλο να προσπαθείς να ελέγξεις πλήρως το διάλογο και να προσπαθείς συνεχώς να την εξ’ αναγκάσεις να σχηματίσει μια συγκεκριμένη εικόνα για εσένα στο μυαλό της.

Το πρώτο είναι φυσιολογικό. Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε λίγο πολύ να αρέσουμε στους άλλους και ειδικά σε αυτούς που βλέπουμε ερωτικά. Το δεύτερο εκτός από το γεγονός πως δείχνει στην κοπέλα πως έχεις ανάγκη την αποδοχή της, την κάνει να νιώθει άβολα και ενδεχομένως και πίεση.

Πράγμα που περισσότερο την απομακρύνει παρά την κάνει να θέλει να είναι μαζί σου.Θετική Προβολή: Πώς να βοηθήσεις τον εαυτό σου να φλερτάρει πιο άνετα, Μην προσπαθείς να τη «ρίξεις», το φλερτ είναι Συνεργασία

#2 Αφού βλέπεις ότι ενδιαφέρεται, εστίασε περισσότερο σε αυτά που σας ενώνουν

Η συναισθηματική σύνδεση είναι το κλειδί του φλερτ. Στην κοπέλα μπορεί να αρέσουν αρκετοί άνδρες, αλλά δε θα κάνει κάτι με όλους όσους της αρέσουν. Θα κάνει κάτι με αυτόν που νιώθει άνετα μαζί του και έχει την καλύτερη χημεία.

Γι’ αυτό λοιπόν, από τη στιγμή που βλέπεις πως η κοπέλα ενδιαφέρεται, δώσε βάση σε αυτά που σας ενώνουν. Βρείτε κοινά, μιλήστε για πράγματα που θέλετε να κάνετε, μοιραστείτε συναισθηματικά έντονες εμπειρίες.

Παίξε μαζί της, βάλε χιούμορ και πείραγμα, αλλά χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός σου και εστίασε στο να γνωρίσεις καλύτερα την κοπέλα με την οποία μιλάς.

Αυτό θέλει και εκείνη. Θέλει να πει στις φίλες της «Γνώρισα έναν ωραίο τύπο με τον οποίο έχουμε απίστευτη χημεία».

 

#3 Εστίασε στον εαυτό σου και όχι στο αποτέλεσμα

Ο βασικός λόγος που αρκετοί άνδρες επικεντρώνονται υπερβολικά στο να κερδίσουν το ενδιαφέρον της κοπέλας είναι πως εστιάζουν πολύ στο αποτέλεσμα.

Για να αποφύγεις να πέσεις σε αυτήν την παγίδα εστίασε στον εαυτό σου και στη συνολική εξέλιξή σου.

Γιατί δεν αρκεί να έχεις τις σωστές ατάκες ή τα σωστά πειράγματα για να ενδιαφερθεί ερωτικά για εσένα η κοπέλα με την οποία φλερτάρεις. Χρειάζεται και να έχεις δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής που απολαμβάνεις. Χρειάζεται να έχεις καλλιεργήσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου.

Όπως επίσης χρειάζεται να έχεις βελτιώσει τις κοινωνικές σου δεξιότητες συνολικά και όχι απλά να έχεις εστιάσει στο χιούμορ σου και τον τρόπο με τον οποίο απαντάς στις γυναικείες προκλήσεις.

Όσο περισσότερο επενδύεις στον εαυτό σου, τόσο περισσότερο σίγουρος νιώθεις και αυτό θα φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο της φέρεσαι και της μιλάς.

Μην προσεγγίζεις λοιπόν τις κοπέλες στο φλερτ έχοντας ως αυτοσκοπό να τις «ρίξεις». Προσέγγισε τες με στόχο να τις γνωρίσεις και να ανακαλύψεις αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα και χημεία.

Αν θες να εξελίξεις τον εαυτό σου και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!