Οι σωστές κινήσεις για να φιλήσεις μία γυναίκα - Men's Bible

Οι σωστές κινήσεις για να φιλήσεις μία γυναίκα

Οι σωστές κινήσεις για να φιλήσεις μία γυναίκα

Πρέπει να ήμουν γύρω στα 20 όταν έβλεπα μία σειρά στην τηλεόραση που λεγόταν Dawson’s Creek. Η ιστορία πήγαινε ως εξής:

Ένας πιτσιρικάς με ανησυχίες για τη ζωή, γουστάρει την καλύτερη του φίλη και καλείται να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι μεγαλώνει. Μεταξύ μας, τη σειρά την έβλεπα γιατί ο καλύτερος του φίλος τα είχε με μία καθηγήτρια στο σχολείο τους, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτό με τραβούσε περισσότερο.

Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά, είναι το γεγονός ότι ο τύπος χρειάστηκε τρεις σεζόν για να καταφέρει να φιλήσει την κοπέλα που του αρέσει. Τρεις σεζόν! Κύριε σκηνοθέτα, τι σκεφτόσασταν;!

Εντάξει, μπορώ να καταλάβω ότι η σειρά αφορά παιδιά λυκείου, οπότε δεν είναι και Californication. Σου είπα όμως ότι ο τύπος τα είχε με την κοπέλα από τη δεύτερη σεζόν; Ναι, τα είχε από τη δεύτερη σεζόν και χρειάστηκε ένας ολόκληρος κύκλος για να καταφέρει να τη φιλήσει.

Όπως της έλεγε (και αυτή συμφωνούσε), έπρεπε να βρουν την “κατάλληλη” στιγμή, έτσι ώστε το πρώτο τους φιλί να είναι ιδιαίτερο και σημαντικό. Κάπως έτσι το κατάφεραν, αφού μετά από μία καλοκαιρινή μπόρα, τρέξανε κάτω από μία σκάλα, στην αυλή ενός κήπου και αφού έπεσαν τα φώτα, διαπίστωσαν ότι βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο και έτσι φιλήθηκαν.

Τώρα, αν περιμένεις να σου συμβεί το ίδιο για να φιληθείς με μία γυναίκα, τότε θα περιμένεις για πολύ καιρό. Αν μη τη άλλο, στην Ελλάδα έχει καλό καιρό και δε βρέχει συχνά!

Εντάξει, δε θέλω να ισοπεδώσω το ρομαντισμό της στιγμής. Θα ήθελα τα πράγματα να είναι πιο ρεαλιστικά όμως. Εξάλλου και στην πραγματική ζωή μπορείς να βρεις ρομαντικές στιγμές.

Φτάνοντας στην ουσία του πράγματος, πολλοί άντρες δυσκολεύονται να κάνουν αυτή την πρώτη κίνηση και μπορεί να τους πάρει δύο, τρία ή και παραπάνω ραντεβού για να το κάνουν. Η κλασσική ερώτηση που μου κάνουν, είναι το πότε θα βρω την κατάλληλη στιγμή για να τη φιλήσω.

Πως και πότε να την φιλήσεις για πρώτη φορά. Φιλήσεις μία γυναίκα

Την κατάλληλη στιγμή τη δημιουργείς

Πραγματικά δε ξέρω αν υπάρχει ιδανική στιγμή για να φιλήσεις μία γυναίκα. Ίσως στο μυαλό της να το έχει κάπως συγκεκριμένα, αν και πιστεύω ότι κι αυτή έχει την ανυπομονησία και τη λαχτάρα να συμβεί.

Δεν υπάρχει λόγος όμως να περιμένεις μία φανταστική στιγμή. Μπορείς απλά να τη δημιουργήσεις μόνος σου.

Ο τρόπος που σκέφτεσαι μετράει

Αν θες να φιλήσεις μία γυναίκα και εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πότε θα γυρίσεις σπίτι σου για να φας μακαρόνια γιατί πεινάς, τότε κάτι πάει λάθος.

Ο τρόπος που σκέφτεσαι, αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο και κυρίως στα μάτια σου.

Αν θες να φιλήσεις μία γυναίκα, τότε κάνε το εικόνα, σκέψου το να συμβαίνει, δες στο μυαλό σου ότι το κάνεις και να είσαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα συμβεί.

Θα αλλάξει ο τρόπος που την κοιτάς, ο τρόπος που χαμογελάς και κινείσαι και φυσικά θα το καταλάβει κι εκείνη. Υπάρχει περίπτωση να στο πει κιόλας. «Γιατί με κοιτάς έτσι; Κάτι άλλαξε στον τρόπο σου». Ή αργότερα: «Το κατάλαβα ότι θα με φιλήσεις. Το είδα στα μάτια σου».

Πως μπορώ να το κάνω;

Ό,τι θα σου πω παρακάτω, θα ήθελα να τα δεις όχι ως μία διαδικασία ή βήματα, αλλά σαν τρόπους να δημιουργήσεις την κατάλληλη ένταση και ερωτική διάθεση. Αν το δεις σα διαδικασία, θα χάσεις πολλά από το συναίσθημα και την ιδιαιτερότητα της στιγμής.

Για αρχή, κατά πόσο έχεις έρθει κοντά με αυτή που είσαι μαζί; Έχεις φροντίσει να δημιουργήσεις ένα κλίμα που διαφαίνεται η ερωτική προδιάθεση; Γιατί αν μιλάτε για πολιτικά ή την οικονομία, τότε τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως νομίζεις ακριβώς.

Προσοχή όμως προτού προχωρήσεις: Προτού κάνεις κάποια κίνηση φρόντισε να έχεις την συγκατάθεση της κοπέλας, να φέρεσαι με σεβασμό και σε καμία περίπτωση να μην την πιέσεις.

Φρόντισε να αγγίζεις την κοπέλα που έχεις βγει μαζί της, αλλιώς δε θα καταλάβει ότι την θες. Η σωματική επαφή πυροδοτεί τις αισθήσεις και ανεβάζει την ερωτική διάθεση. Εξάλλου, δε γίνεται να γύρεις για να τη φιλήσεις αν δεν είσαι δίπλα της και αν είσαι δίπλα της, δε γίνεται να μην την ακουμπάς.

Για να φτάσεις σε αυτή τη στιγμή λοιπόν, θα χρειαστεί να εστιάσεις στο πρόσωπο της. Άγγιξε την στο μάγουλο, παίξε με μία τούφα από τα μαλλιά της, ίσως και να φτιάξεις την φράντζα που πέφτει μπροστά στα μάτια της. Μπορείς πάντα να μυρίσεις το άρωμα στο λαιμό της ή να χαϊδέψεις το αυτί της, με δικαιολογία ότι κοιτάς από κοντά το σκουλαρίκι της.

Θες να μπορείς να εκφράζεις τις ερωτικές προθέσεις σου αποτελεσματικά; Δες εδώ

Δε θα το καταλάβει έτσι;

Τώρα αν με ρωτάς πως θα τα κάνεις όλα αυτά χωρίς να το καταλάβει, θα σου πω ότι θες να το καταλάβει. Δεν είναι μυστική διαδικασία και δε θες να τη ξεγελάσεις. Αντιθέτως, θες τη σύμφωνη γνώμη της.

Ο σκοπός που τα κάνεις όλα αυτά είναι γιατί θες να το καταλάβει και να ελέγξεις τη διάθεση και τη συγκαταβατικότητα της. Να αισθανθεί ότι την πλησιάζεις με συγκεκριμένο, ευχάριστο σκοπό και για τους δύο.

Όπως έχουμε πει ξανά, φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρες τις προθέσεις σου και να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.

Αν πιστεύεις ότι δυσκολεύεσαι, τότε επικοινώνησε μαζί μου για να συζητήσουμε το θέμα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!