Αποτελεσματικός Οδηγός για το Πρώτο Ραντεβού - Men's Bible

Αποτελεσματικός Οδηγός για το Πρώτο Ραντεβού

Αποτελεσματικός οδηγός για το Πρώτο Ραντεβού

Έχεις ανταλλάξει τηλέφωνα με εκείνη την ωραία κοπέλα που γνώρισες και είναι θετική στο να βγείτε πρώτο ραντεβού. Από τη μια χαίρεσαι και από την άλλη αρχίζεις να αγχώνεσαι.

Που θα την πας; Πως θα το χειριστείς; Τι θα κάνετε; Τι θα λέτε; Η αλήθεια είναι πως το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι πολύ αγχωτικό ορισμένες φορές, καθώς αισθάνεσαι πως εκεί κρίνονται όλα.

«Που θες να κάτσουμε;», «Δεν ξέρω, όπου θες εσύ» και άλλες τραγωδίες… Δεν είναι τρόπος αυτός να ξεκινήσεις το Πρώτο Ραντεβού. Για αυτό είναι καλό από πριν να έχεις σκεφτεί που θα πάτε και πως θα συνεχιστεί η βραδιά σας.

Ιδανικά καλό είναι να έχεις σκεφτεί 1-2 μπαράκια, και κάπου που να μπορείτε να τσιμπήσετε κάτι, όλα σε απόσταση που να μπορείτε να πάτε με τα πόδια. Ιδανικά όλα τα μαγαζιά που θα επιλέξεις πρέπει να έχουν ήσυχη ατμόσφαιρα, ώστε να μπορείτε να γνωριστείτε με την ησυχία σας, δεν είναι η περίσταση κατάλληλη για θορυβώδη club.

Το κλίμα στο πρώτο ραντεβού

Κατά τη διάρκεια του ραντεβού δεν θες να μιλάς για άσχημα πράγματα. Για αρχή, άσε τις τραγωδίες της ζωής σου απ’ έξω, όπως και όλες τις αποτυχημένες σχέσεις σου.

Κράτα το κλίμα ελαφρύ και «πονηρό»: οι δυο σας είστε μέρος μιας μικρής συνομωσίας που τώρα ξεκινάει. Ρώτα την αστείες ερωτήσεις, όπως ποιο είναι το αγαπημένο της κορίτσι του James Bond, πες της δήθεν σοβαρά να το σκεφτεί καλά πριν απαντήσει, γιατί η απάντησή της θα επηρεάσει πολύ το μέλλον της μαζί σου. Είναι πρώτο ραντεβού, το κλίμα πρέπει να είναι χαλαρό, φιλικό, με φλερτ και χιούμορ.

Σημείωση: Και οι σοβαρές συζητήσεις και θέματα χρειάζονται, αλλά όχι στο πρώτο ραντεβού. Θα έχετε πολύ χρόνο για αυτές στο μέλλον.

Κάντε λίγο role-playing: Τι υπερ-ηρωική δύναμη θα ήθελε να έχει; Πες της να σου περιγράψει τι θα έκανε. Γελάστε. Πείραξέ την σαν να είναι η μικρή σου ξαδερφούλα. Το νόημα είναι να σπάσει ο πάγος μεταξύ σας.

Το άγγιγμα

Επίσης, όσο είσαι στο ραντεβού, θες να την αγγίζεις κάθε τόσο και φυσικά πάντα με σεβασμό στα όρια της και εφόσον σου έχει επικοινωνήσει ότι ενδιαφέρεται.

Ξεκίνα με μικρά πράγματα, όπως ένα στιγμιαίο άγγιγμα στο μπράτσο ή το χέρι σου στην πλάτη της όπως την συνοδεύεις. Ή όταν πει κάποιο αστείο μπορείς να την ακουμπήσεις ελαφρά. Όχι για περισσότερο από ένα ή δύο δευτερόλεπτα.

Θες να είναι άνετη με το να την αγγίζεις, όχι να νιώσει εισβολή ή ότι την πιέζεις. Από την άλλη δεν μπορεί η πρώτη φορά που θα την αγγίξεις να είναι το πρώτο φιλί. Πρέπει να έχεις ετοιμάσει το έδαφος από πριν.Αποτελεσματικός οδηγός για το Πρώτο Ραντεβού

Αλλαγές τοποθεσίας και πρώτο ραντεβού

Το ιδανικό Πρώτο Ραντεβού, ιδανικά, περιλαμβάνει πολλές αλλαγές τοποθεσίας κατά τη διάρκεια του. Ο λόγος για αυτό έχει να κάνει με το ότι κάθε αλλαγή δημιουργεί νέες παραστάσεις.

Έτσι και οι δύο νιώθετε ότι έχετε κάνει πιο πολλά πράγματα μαζί, έχετε περάσει πιο πολύ χρόνο μαζί οπότε θα είστε και  πιο άνετοι και χαλαροί μεταξύ σας. Όσο πιο άνετα νιώθει η κοπέλα μαζί σου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να συνεχίσει και άλλο η βραδιά (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ).

Έτσι, όπως πίνετε το ποτό σας, αρχίζετε να πεινάτε. Α, γιατί να μην πάμε να τσιμπήσουμε κάτι; Ξέρω ένα ωραίο μαγαζάκι στη γωνία να πάρουμε κάτι στο χέρι. (Δεν χρειάζεται να την πας σε κάποιο ακριβό εστιατόριο και για λόγους κόστους, αλλά και χρόνου). Και μετά δεν πάμε δίπλα για ένα τελευταίο ποτό; Αυτό το μέρος φημίζεται για το Χ.

Το καλό που έχει αυτό το Πρώτο Ραντεβού, όπως στο προτείνουμε, είναι πως είναι ευέλικτο. Αν για οποιοδήποτε λόγο ένα μέρος του δεν λειτουργήσει, πχ δεν της αρέσει το event που προτείνεις, μπορείς να αλλάξεις τμήματα αυτού όπως χρειάζεται. Οτιδήποτε προκύψει μπορεί να αντιμετωπισθεί με ελάχιστη φασαρία, κάνοντάς σε να δείχνεις άνετος και ότι έχεις τον έλεγχο.

Και κάποια στιγμή που θα φτάσει η ώρα του τελευταίου ποτού, της προτείνεις να περάσετε από το σπίτι σου, εφόσον ενδιαφέρεται και εκείνη.

Εδώ εξαρτάται από το πώς έχει πάει μέχρι τώρα. Με κάποια αφορμή και χρονικό περιορισμό, την προσκαλείς να της δείξεις κάτι που είχες αναφέρει νωρίτερα, ένα βιβλίο, το ενυδρείο, τη διακόσμηση, αλλά μόνο για λίγο γιατί αύριο έχεις πολύ πρωινό ξύπνημα.

Για να μάθεις να δημιουργείς ερωτική χημεία, δες εδώ

Κάτι πολύ σημαντικό

Φίλησέ την πριν το τέλος της βραδιάς, εφόσον σου έχει επικοινωνήσει ότι ενδαφέρεται. Μην αγχώνεσαι για τη «σωστή στιγμή». Δεν υπάρχει η σωστή στιγμή. Τη σωστή στιγμή την φτιάχνεις εσύ.

Για το θέμα του φιλιού στο Πρώτο Ραντεβού θα επανέλθουμε στο άμεσο μέλλον με νεότερο άρθρο. Μέχρι τότε όμως να είσαι άνετος και να περνάς ωραία στα Ραντεβού σου! Γιατί αν δεν περνάς ωραία κι εσύ, τότε τι νόημα έχει να τα κάνεις;

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!