Πώς να την Κάνω να Ασχοληθεί Μαζί μου; 3 Τρόποι να το πετύχεις - Men's Bible

Πώς να την Κάνω να Ασχοληθεί Μαζί μου; 3 Τρόποι να το πετύχεις

Πώς να την Κάνω να Ασχοληθεί Μαζί μου; 3 Τρόποι να το πετύχεις

«Μου αρέσει μια κοπέλα αλλά δε μου δίνει σημασία. Πώς μπορώ να την κάνω να ασχοληθεί μαζί μου;».

Αυτή είναι και η βασική απορία που κρύβεται πίσω από τις περισσότερες ανδρικές αναζητήσεις για ατάκες και συμβουλές φλερτ.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον για κάποια κοπέλα, αλλά είτε το ενδιαφέρον αυτό είναι εμφανώς μονόπλευρο, είτε υπάρχει έντονος ο φόβος της απόρριψης και ο άνδρας έχει μείνει άπραγος.

Αν λοιπόν κάτι τέτοιο σε απασχολεί και εσένα, να ξέρεις πως: Ναι! Μπορείς να την κάνεις να ασχοληθεί μαζί σου. Δηλαδή να αυξήσεις το ενδιαφέρον της για εσένα.

Το πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι όμως αυτό, εξαρτάται από το τί έχει προηγηθεί, τί εντύπωση έχει για εσένα η κοπέλα αυτή τη στιγμή και το πόσο πρόθυμος είσαι να βγεις απ’ τη ζώνη άνεσής σου.

Πως να την κάνω να ασχοληθεί μαζί μου; 3 Τρόποι να το πετύχεις

#1 Αύξησε την περιέργεια της για εσένα

Ένας απλός τρόπος να κάνεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει να ασχοληθεί μαζί σου, είναι να αυξήσεις την περιέργειά της για εσένα.

Αυτό μπορείς να το πετύχεις με διάφορους τρόπους. Ωστόσο η κεντρική ιδέα είναι πως η κοπέλα λαμβάνει κάποιες θετικές και πραγματικές πληροφορίες για εσένα, οι οποίες όμως νιώθει ότι είναι ανολοκλήρωτες και έτσι η περιέργεια της αυξάνεται.

Με αυτόν τον τρόπο είναι πιο πιθανό να επενδύσει σε μια επαφή μαζί σου και στην κουβέντα που θα κάνετε, να ασχοληθεί περισσότερο και να κάνει ερωτήσεις για να ικανοποιήσει την περιέργειά της.

Για παράδειγμα, μέσα από τα social media μπορείς να ποστάρεις φωτογραφίες οι οποίες σε δείχνουν να διασκεδάζεις παρέα με γυναίκες,  αλλά να είναι κομμένη έτσι η φωτογραφία, που να μην είναι ξεκάθαρο που είσαι και με ποιους είσαι.

Η ίδια λογική μπορεί να ακολουθηθεί και λεκτικά όταν πχ, μιλάς με την κοπέλα (ή ακόμα καλύτερα σε ακούει να μιλάς με άλλους) και της περιγράφεις πόσο υπέροχη είναι η νέα extreme σπορ δραστηριότητα που ξεκίνησες το Σάββατο και πόσο ωραία πέρασες με τη νέα σου παρέα, χωρίς να είναι σαφές τι δραστηριότητα ξεκίνησες και ποια είναι η νέα σου παρέα.

Γενικά, οι ανολοκλήρωτες εικόνες αυξάνουν την περιέργεια και ωθούν την κοπέλα να επενδύσει περισσότερο σε εσένα.

Προφανώς βέβαια η αυξημένη περιέργεια δεν ισοδυναμεί με ερωτική έλξη, αλλά είναι μια πολύ καλή αφετηρία πάνω στην οποία μπορείς να χτίσεις.

#2 Άλλαξε το προφίλ και την εικόνα που έχει στο μυαλό της για εσένα

Ίσως ο σημαντικότερος, αποτελεσματικότερος αλλά και πιο χρονοβόρος τρόπος να την κάνεις να ασχοληθεί μαζί σου, είναι να έχεις ένα ελκυστικό προφίλ.

Αυτό δεν είναι ούτε απλό, ούτε εύκολο, ειδικά στις περιπτώσεις που με την κοπέλα γνωρίζεστε χρόνια και ήδη έχει εδραιωθεί μια συγκεκριμένη άποψη στο μυαλό της για εσένα.

Για την ακρίβεια είναι ο πιο δύσκολος δρόμος και ο πιο απαιτητικός, γιατί μέσα σε όλα τα άλλα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου.

Δεν αρκεί να προσποιηθείς ότι έχεις αλλάξει, θα πρέπει να έχεις αλλάξει.

Οι δυο πιο απλές αλλαγές που μπορείς να κάνεις και οι οποίες θα σε βοηθήσουν αρκετά και άμεσα, είναι να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου και να υιοθετήσεις νέες συνήθειες όσων αφορά τη γλώσσα σώματός σου.

Άλλαξε το στυλ σου, χάσε παραπανίσια κιλά αν έχεις, βάλε την άσκηση στη ζωή σου (μην το παρακάνεις όμως, δε θα πας για Mr Olympia).

Ο στόχος είναι η εξωτερική σου εμφάνιση να σηματοδοτεί την αλλαγή, ώστε να νιώσει η κοπέλα πως δεν είσαι ο ίδιος τύπος που ήξερε.

Φυσικά δεν αρκεί να αλλάξει μόνο το περίβλημα. Χρειάζεται γενικά να δουλέψεις με τον εαυτό σου ώστε η συμπεριφορά σου να εκπέμπει γνήσια, και όχι προσποιητή, αυτοπεποίθηση.

Συχνά οι άνδρες που ρωτούν «Πως να την κάνω να ασχοληθεί μαζί μου;» έχουν λίγες ερωτικές εμπειρίες.

Θα σε βοηθήσει λοιπόν αρκετά το να επιδιώξεις να φλερτάρεις και με άλλες κοπέλες πριν επιχειρήσεις να προσεγγίσεις την κοπέλα που σε ενδιαφέρει.

Και από πλευράς αυτοπεποίθησης αλλά και από πλευράς ετοιμότητας.Πώς να την Κάνω να Ασχοληθεί Μαζί μου; 3 Τρόποι να το πετύχεις

#3 Γίνε πηγή θετικών συναισθημάτων

Τα πράγματα είναι απλά. Οι άνθρωποι έλκονται από αυτούς που εκπέμπουν φως και όχι απ’ αυτούς που πνίγονται στο σκοτάδι. Το ξέρεις άλλωστε και από τη δική σου εμπειρία.

Οι ελκυστικοί άνθρωποι, αυτοί που βρίσκουμε χαρισματικούς και επιζητάμε την παρέα και την αποδοχή τους, είναι οι άνθρωποι που χαμογελούν, έχουν αυτοπεποίθηση και νιώθουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Και το κυριότερο απ’ όλα; Μοιράζονται τα συναισθήματα αυτά. Δίπλα τους νιώθεις κι εσύ περισσότερο σίγουρος, περισσότερο αισιόδοξος και περισσότερο χαρούμενος.

Αν θες λοιπόν η κοπέλα να ασχοληθεί μαζί σου και να επιζητάει την παρέα σου, αποτίναξε κάθε ίχνος αρνητισμού και γίνε φάρος θετικότητας.

Προφανώς δεν εννοώ το να σκέφτεσαι αόριστα θετικά. Ούτε να αγνοείς τα αισθήματα των άλλων κάθε φορά που σου εκμυστηρεύονται τους προβληματισμούς τους και να τους σερβίρεις ένα αόριστο «όλα καλά θα πάνε».

Αυτό που λέω είναι το εξής: Καλλιέργησε επικοινωνιακές συνήθειες που προσδίδουν χάρισμα και σε κάνουν πιο γοητευτικό στα μάτια των γύρω σου.

Μάθε να χαμογελάς παντού. Να ακούς ενεργά. Να κάνεις τις σωστές ερωτήσεις. Να πειράζεις και να κάνεις χιούμορ. Να βλέπεις το νερό στο μισοάδειο ποτήρι και όχι τον αέρα.

Γίνε πηγή θετικών συναισθημάτων και θα δεις πως από μόνη της θα αρχίσει να ασχολείται περισσότερο μαζί σου και θα σε δει ως περισσότερο ελκυστικό και γοητευτικό.

Μείνε ρεαλιστής

Πολλοί με ρωτούν, «Πόσο χρόνο θα μου πάρει μέχρι να την κάνω να ασχοληθεί μαζί μου;».

Ας είμαστε ειλικρινής και ρεαλιστές. Η κοπέλα δεν είναι ρομπότ, ούτε εσύ ο προγραμματιστής της. Είναι ένας άνθρωπος με δική της προσωπικότητα, βιώματα και προτιμήσεις.

Δεν υπάρχει εγγυημένο αποτέλεσμα στο φλερτ. Τα πάντα εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες εκ των οποίων οι περισσότεροι δεν είναι στο χέρι σου.

Αν υπάρχει όμως μια σταθερά, αυτή είναι πως η πιθανότητα επιτυχίας σου, είναι αντιστρόφως ανάλογη με το πόσο εξαρτώμενος είσαι απ’ το αποτέλεσμα και την προσοχή της κοπέλας.

Το πόσο καιρό θα πάρει και το πόσο πιθανό είναι να ανατρέψεις τα δεδομένα και να έχεις την προσοχή αλλά και το (ερωτικό) ενδιαφέρον της, δεν είναι στάνταρ.

Αν όμως προχωρήσεις σε αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα ελκυστικότερο προφίλ στο μυαλό της κοπέλας, αυξήσεις την περιέργεια της για εσένα και παράλληλα σε συσχετίσει με θετικά και ευχάριστα συναισθήματα, τότε έχεις τις πιθανότητες (και το ενδιαφέρον της) με το μέρος σου.

Θες να αλλάξεις το πως σε βλέπουν οι γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!