Παραδοσιακό φλερτ: Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην εποχή μας; - Men's Bible

Παραδοσιακό φλερτ: Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην εποχή μας;

Παραδοσιακό φλερτ: Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην εποχή μας;

Πολλοί φίλοι του site με ρωτάνε το εξής; «Έχει άραγε αλλάξει το παραδοσιακό φλερτ με την πάροδο των ετών;»

H απάντηση είναι και ναι και όχι.

Ο κόσμος, η κουλτούρα και το πολιτιστικό περιβάλλον, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στο πως φλερτάρεις και πως διαχειρίζεσαι τα ραντεβού. Αλλά όχι τα πάντα.

Ενώ κάποιες παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούσαν οι άντρες στο παρελθόν έχουν πλέον ξεπεραστεί, κάποιες άλλες είναι ακόμα απαραίτητες.

Πληρώνεις το ραντεβού

Αν και σε παλαιότερη εποχή αναμένονταν από τους άνδρες να πληρώνουν τα πάντα σε ένα ραντεβού, σήμερα είναι αρκετά συνηθισμένο ένα ζευγάρι να μοιράζεται τον λογαριασμό. Κάτι τέτοιο μπερδεύει αρκετούς σύγχρονούς άνδρες καθώς δεν γνωρίζουν αν πρέπει να πληρώνουν ολόκληρο τον λογαριασμό ή όχι.

Η απάντηση είναι απλή και είναι η εξής: Αν έχεις καλέσει μια γυναίκα σε πρώτο ραντεβού είναι δουλειά σου να την φροντίσεις. Μπορεί να προσφερθεί να μοιραστείτε τον λογαριασμό αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει τη δυναμική ανάμεσα σας.

Αντί να είστε δύο άτομα σε ένα ραντεβού, γίνεστε δύο φίλοι που βγήκαν να τα πουν. Για να σιγουρευτείς λοιπόν πως το πλαίσιο στο οποίο έχετε βγει είναι ερωτικό και όχι φιλικό, είναι καλύτερα να κάνεις την κίνηση και να πληρώσεις εσύ στο ραντεβού. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζονται υπερβολές από μεριάς σου (πολύ ακριβά εστιατόρια κλπ). Αυτές δείχνουν μια δουλικότητα και ότι πας να την καλοπιάσεις.

Υπάρχει όμως και μια εξαίρεση σε αυτό: Αν δεν είναι το πρώτο ραντεβού και η κοπέλα είναι εκείνη που σε έχει προσκαλέσει να βγείτε (ειδικά μάλιστα αν σε έχει πάει και κάπου που δεν το σηκώνει η τσέπη σου). Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η υποχρέωση να πληρώσεις για εκείνη.

Αν θες να μάθεις περισσότερες συμβουλές για το πρώτο ραντεβού, δες και το ακόλουθο βίντεο:

Να φέρεσαι σαν τζέντλεμαν

Ένα κοινό παράπονο στη σημερινή εποχή είναι πως οι άνδρες δεν φροντίζουν τις γυναίκες όπως στο παρελθόν. Έχουν σταματήσει να κάνουν εκείνα τα μικρά πράγματα που δείχνουν πως νοιάζονται. Μια σημαντική δεξιότητα για τους σύγχρονους άνδρες λοιπόν είναι να μάθουν πως να κάνουν αυτές τις μικρές κινήσεις που δείχνουν ότι νοιάζονται και ενδιαφέρονται.

Μικρές πράξεις, όπως το να πας μαζί της μέχρι το αμάξι και να της στείλεις μήνυμα για να σιγουρευτείς ότι έχει φτάσει με ασφάλεια στο σπίτι της σου κερδίζουν αρκετούς πόντους. Πράξεις σαν και αυτές δείχνουν στην κοπέλα πως νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνη.

Βγείτε οι δυο σας

Το παραδοσιακό φλερτ μοιάζει να έχει γίνει μια ξεχασμένη τέχνη. Αντί να βγαίνουν πραγματικά ραντεβού οι άνδρες προσκαλούν τις κοπέλες σε μαζικές συναντήσεις με φίλους και αντί να φλερτάρουν από κοντά προτιμούν να μιλάνε από απόσταση μέσω διαδικτύου.

Κάτι τέτοιο είναι μια καλή τακτική αν δε γνωρίζεις καθόλου την κοπέλα και θες να τη συναντήσεις σε μια κατάσταση χαμηλής πίεσης. Αν όμως υπάρχει η οικειότητα και ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνη, τότε θες να την καλέσεις σε ένα κανονικό ραντεβού που να είστε οι δύο σας.

Και ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις αυτό, είναι να εκφράσεις τις προθέσεις σου με αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Μη γίνεσαι συνηθισμένος

Το παραδοσιακό φλερτ δε βοηθάει πάντα. Κάτι που σήμερα έχει αλλάξει αρκετά είναι στο τι να κάνεις και που να βγεις για ένα πρώτο ραντεβού.

Το να βγεις για φαγητό ή για ταινία που βλέπουμε πολλές φορές και στις ταινίες είναι κάτι ξεπερασμένο. Πέρα από το γεγονός πως είναι βαρετό, δε βοηθάει στο να προχωρήσει η γνωριμία περαιτέρω.

Αντί λοιπόν να οργανώσεις ένα ραντεβού που θα είναι προβλέψιμο ή βαρετό, δώσε της μια φρέσκια εμπειρία.

Ένας καλός τρόπος να το πετύχεις είναι να κάνεις μέρος του ραντεβού σου μια δραστηριότητα όπως είναι πχ ο χορός, μια παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου, ένα παιχνίδι bowling κλπ.

Ηγήσου

Μια ακόμα δεξιότητα που αξίζει να υιοθετήσει ένας άνδρας του σήμερα είναι το να είναι διαθέσιμος να ηγηθεί στο πρώτο ραντεβού.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει να σχεδιάσεις εσύ κάτι που θα της αρέσει για το πρώτο ραντεβού (και όχι να τη ρωτάς συνεχώς τι θα ήθελε να κάνει) και φροντίσεις το που θα βρεθείτε, που θα πάτε κλπ. Εννοείτε πως όταν οργανώνεις το ραντεβού φροντίζεις να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε και οι δύο, καθώς επίσης και να έχεις ένα σχέδιο Β για περίπτωση που κάτι στραβώσει.Παραδοσιακό φλερτ: Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα στην εποχή μας;

Πόσο μπορείς να προχωρήσεις;

Στο παρελθόν οι άνθρωποι χρειαζόντουσαν περισσότερο χρόνο ώστε να έρθουν πιο κοντά ώστε το ραντεβού να καταλήξει σε πιο στενή σωματική επαφή. Για το παραδοσιακό φλερτ το να αφήσεις το χρόνο να κυλίσει ήταν κάτι απαραίτητο.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η άνεση και τα ταμπού του παρελθόντος δεν υφίστανται στον ίδιο βαθμό και δυο άνθρωποι πλέον μπορούν να προχωρήσουν τη γνωριμία τους χωρίς να περιμένουν το δέκατο-πέμπτο ραντεβού.

Για αυτό το λόγο μια πολύ σημαντική δεξιότητα για τον σύγχρονο άνδρα είναι το να μπορεί να ανεβάσει την σεξουαλική ένταση.

Αυτή η ένταση και η χημεία που προκύπτει ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα είναι που κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο να ξαναβρεθούν και στο να μην ξαναδούν ο ένας τον άλλο.

Θες να μάθεις να δημιουργείς ερωτική χημεία; Δες εδώ

Για να σιγουρευτείς λοιπόν πως αυτή η σπίθα είναι εκεί, θες να τη φλερτάρεις και να την αγγίζεις συχνά (πάντα με σεβασμό φυσικά, και πάντα εφόσον ενδιαφέρεται και εκείνη) κατά τη διάρκεια του ραντεβού. Και αν δημιουργηθεί αρκετή σεξουαλική ένταση ανάμεσα σας, μπορείς να πας για το φιλί αντί να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή ή το τέλος του ραντεβού.

Και αν τα πράγματα πάνε αρκετά καλά τότε μπορείτε να προχωρήσετε την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Αυτό φυσικά είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις υπολογίσει και να έχεις προετοιμάσει κατάλληλα.

Πως;

Με το να έχεις καθαρό το σπίτι σου και να έχεις έναν καλό και αποδεκτό λόγο να την καλέσεις.

Έχε όμως στο νου σου πως δεν είναι όλες οι γυναίκες άνετες με το να προχωρήσουν τα πράγματα τόσο γρήγορα. Κάποιες προτιμούν το παραδοσιακό φλερτ και μπορεί ακόμα να αρνηθούν να φιληθούν μαζί σου αν δεν νιώθουν άνετα με τον κόσμο τριγύρω ή αν δε έχετε βγει ένα συγκεκριμένο αριθμό ραντεβού.

Για τις περισσότερες όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ με το πέρασμα του χρόνου.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!