Πώς να πω σε μια κοπέλα ότι μου αρέσει; - Men's Bible

Πώς να πω σε μια κοπέλα ότι μου αρέσει;

Πώς να πω σε μια κοπέλα ότι μου αρέσει;

Ο καλύτερος τρόπος να πεις σε μια κοπέλα πως σου αρέσει, είναι να της δημιουργήσεις ένα τόσο έντονο συναίσθημα έλξης που να θέλει από μόνη της να το ακούσει από τα χείλη σου.

Έτσι, οπουδήποτε και αν είσαι, οτιδήποτε και αν κάνεις, όταν θα της πεις «μου αρέσεις», εκείνη θα πλημμυρίσει από ενθουσιασμό και ευχαρίστηση.

Και έτσι πραγματικά θα έπρεπε να είναι. Όμως ο μέσος άνδρας κάνει το λάθος να μην έχει υπομονή. Κάνει την κίνηση του πριν η κοπέλα αισθανθεί την σπίθα της ερωτικής έλξης και έτσι το φλερτ καταλήγει γρήγορα στην απόρριψη.

Πριν λοιπόν πεις σε μια κοπέλα πως σου αρέσει, θα πρέπει να βεβαιωθείς πως σε βλέπει ερωτικά. Πως για εκείνη είσαι μια σεξουαλική επιλογή.

Αν απλά σε βλέπει ως ένα φίλο, τότε δεν έχει σημασία τι θα της πεις και με ποιο τρόπο. Το συναίσθημα δεν θα είναι αμοιβαίο.

Εκείνη μπορεί να σε αγαπά και να σε εκτιμά ως φίλο, όχι όμως ως άνδρα και εραστή. Και χωρίς την ερωτική έλξη, μια κοπέλα θα αντικρούσει κάθε απόπειρα σου να μετατρέψεις μια φιλία σε ερωτική σχέση.

Οι συνέπειες της έλλειψης της ερωτικής έλξης

Το να πεις σε μια κοπέλα πως την αγαπάς, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και να σας δέσει περισσότερο.

Παρόλα αυτά, αν και το να της πεις πως την αγαπάς αποτελεί εξαιρετικό τρόπο να δέσεις μια σχέση και να την κάνεις δυνατότερη, υπάρχουν στιγμές που η ίδια κίνηση μπορεί να χαλάσει μια σχέση πριν καλά καλά ξεκινήσει.

Για αυτό το λόγο, πριν πεις σε μια κοπέλα πως σου αρέσει, σιγουρέψου πως δεν ανήκεις σε κάποια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

#1 Λες «μου αρέσεις» πολύ νωρίς

Κλασσικό λάθος για τους περισσότερους άνδρες. Λες σε μια κοπέλα πως σου αρέσει πριν εκείνη νιώσει ερωτική έλξη για εσένα.

Κάποιοι άνδρες μάλιστα το κάνουν σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα από τη στιγμή που πρωτοσυναντήθηκαν με κάποια, λόγω του έντονου πόθου και επιθυμίας που νιώθουν για εκείνη.

Όμως, δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να βιάζεσαι.

Ακόμα και αν είσαι σίγουρος πως ο πόθος και η επιθυμία δεν σε εξουσιάζουν, θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς πως η κοπέλα αισθάνεται εξίσου ενδιαφέρον και ερωτική έλξη για εσένα.

Διαφορετικά δεν θα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα όταν εκφράσεις τα συναισθήματα σου, άσχετα με το πόσο ωραίο και ιδιαίτερο τρόπο βρήκες για να το κάνεις. Δεν έχει σημασία αν την πήγες σε ακριβό εστιατόριο ή αν της πήρες κάποιο ακριβό δώρο γιατί όλα αυτά δεν την κάνουν να σε βλέπει σεξουαλικά.

Η ερωτική έλξη είναι πάντα το πρώτο βήμα από το οποίο θα πρέπει να περάσεις με μια κοπέλα πριν της πεις πως την αγαπάς ή πως σου αρέσει. Και όσο περισσότερη έλξη νιώθει εκείνη για σένα τόσο περισσότερη επιθυμία θα έχει να μπει σε μια σχέση μαζί σου.Πώς να πω σε μια κοπέλα ότι μου αρέσει;

#2 Παριστάνεις τον «φίλο» της

Άλλο πολύ κλασσικό λάθος πολλών ανδρών είναι πως μπαίνουν στο ρόλο του καλού φίλου μιας κοπέλα όταν αυτό που θέλουν είναι να κάνουν σεξ μαζί της ή και σχέση.

Η βασική, αλλά συνάμα λανθασμένη, υπόθεση που κάνει ένας άνδρας που παριστάνει τον καλό φίλο μιας κοπέλας είναι η εξής: πιστεύει πως αν μείνει κοντά της για αρκετό καιρό και είναι καλός μαζί της, την προσέχει, ακούει κάθε της πρόβλημα και γενικά είναι πάντα διαθέσιμος, τότε εκείνη ξαφνικά θα καταλάβει πόσο την αγαπάει και πόσο καλός είναι και θα πέσει στην αγκαλιά του.

Πάλι, όπως και με την προηγούμενη κατηγορία, το να βρεις κάποιον ξεχωριστό τρόπο να εκφράσεις τα αισθήματα σου δεν έχει νόημα αν τα αισθήματα αυτά δεν είναι αμοιβαία.

Μια γυναίκα μπορεί να σε γουστάρει σαν άτομο και να σε αγαπάει σαν φίλο, όμως η αγάπη αυτή είναι διαφορετική από το συναίσθημα που νιώθει με κάποιον με τον οποίο θέλει να είναι σε σχέση ή απλά να κάνει σεξ.

Σιγουρέψου λοιπόν πως δεν σε αντιλαμβάνεται απλά σαν ένα φίλο που είναι καλός μαζί της. Αν δεν είσαι σίγουρος για το πως σε βλέπει, τότε χρειάζεται να αλλάξεις την αντίληψη της για εσένα. Να φύγεις από την κατηγορία «καλός φίλος» και να σε δει ως κάποιον με τον οποίο θέλει να κάνει σεξ ή σχέση.

Θες να μάθεις πως να ελκύεις ερωτικά μια γυναίκα; Δες εδώ

Στη σωστή στιγμή, ο τρόπος δεν έχει σημασία

Όλες οι σχέσεις, μεγαλώνουν και αναπτύσσονται σε στάδια.

Όταν προσεγγίζεις με το σωστό τρόπο το φλερτ και την ερωτική διεκδίκηση μιας γυναίκας, η μεταξύ σας σχέση σχηματίζεται και ξετυλίγεται φυσικά και αβίαστα από το ένα στάδιο στο επόμενο. Ώσπου και οι δύο αγγίξετε το σημείο που πραγματικά γουστάρετε και αγαπάτε ο ένας τον άλλο.

Όταν η ερωτική έλξη που νιώθει για σένα είναι αρκετά δυνατή, το αίσθημα της αγάπης και του σεβασμού εμβαθύνεται και το να της πεις πως σου αρέσει, βγαίνει φυσικά και χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

Στην πραγματικότητα ο πιο ιδιαίτερος τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, είναι με το να πυροδοτείς το αίσθημα της σεξουαλικής έλξης για σένα στο βαθμό που θα νιώθει πως θα εκραγεί αν δε σου πει πρώτη πως της αρέσεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!