Υπάρχει μία κοπέλα που μου αρέσει. Τι μπορώ να κάνω; - Men's Bible

Υπάρχει μία κοπέλα που μου αρέσει. Τι μπορώ να κάνω;

Υπάρχει μία κοπέλα που μου αρέσει. Τι μπορώ να κάνω;

Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που με ρώταγε κάποιος: «υπάρχει μία κοπέλα που μου αρέσει, πως μπορώ να τη ρίξω;», ομολογώ ότι τώρα θα ήμουν πλούσιος και θα κολύμπαγα σαν το Σκρουτζ Μακ Ντακ στο θησαυροφυλάκιό μου.

Για να σοβαρευτούμε όμως, το καταλαβαίνω το ερώτημά σου αλλά και την αγωνία σου. Έχε όμως κατά νου ότι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις αδρανής, κολλημένος, να μην κάνεις τίποτα και απλά να τη φαντασιώνεσαι.

Όσο περισσότερο κάθεσαι και το σκέφτεσαι, χωρίς να της μιλάς, τόσο περισσότερο θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτή είναι «μοναδική», ένας άγγελος που έπεσε από τον ουρανό για να γίνει το ταίρι σου, η τέλεια για εσένα.

Αυτή η «μία» και μοναδική είναι πιθανότατα κάποια που τη νιώθεις πιο κοντά σου και πιο συμβατή από τις άλλες κοπέλες. Και μάλλον έχεις ήδη χάσει πολύ χρόνο να τη σκέφτεσαι, γιατί θεωρείς ότι αυτή (και μόνο αυτή) είναι ο τύπος σου.

Όμως, είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζεις καν ποιος είναι ο τύπος σου.

«Μα υπάρχει αυτή η κοπέλα που μου αρέσει πραγματικά»

Συμφωνώ. Αλλά έχε υπόψη ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους έχουν κάποιο τύπο συντρόφου κατά νου που θεωρούν ότι είναι ιδανικός για αυτούς.

Μόνο που αυτός ο τύπος τους έχει επιβληθεί από εξωτερικές επιρροές. Από τότε που ήταν παιδιά, από την επιρροή των γονέων και του περιβάλλοντος, διαμορφώνουν μια εικόνα για το «πως» πρέπει να είναι η σύντροφός τους. Αλλά και πάλι όταν τους ρωτήσεις, δεν μπορούν να σου απαντήσουν τι είναι αυτό που ακριβώς θέλουν και δεν θέλουν. 

Δεν ξέρω αν θα σου φανεί περίεργη η αναλογία που θα χρησιμοποιήσω, αλλά θα δεις ότι βγάζει νόημα:

Μου αρέσει ο καφές. Γνωρίζω συγκεκριμένα τι είδους καφέ προτιμώ. Και ξέρω από πού είναι αυτός ο καφές, τι αρώματα έχει όταν τον πίνω, αλλά και πως ακριβώς πρέπει να παρασκευαστεί. Και το γνωρίζω αυτό επειδή έχω δοκιμάσει και συγκρίνει πολλούς καφέδες.

Με αυτό το παράδειγμα, δεν εννοώ ότι, πρέπει να βγεις και να κάνεις σεξ, σώνει και καλά, με όλον τον γυναικείο πληθυσμό για να καταλάβεις ποια κοπέλα σου ταιριάζει.

Όχι. Αυτό που προτείνω όμως είναι να περάσεις χρόνο γνωρίζοντας πολλά διαφορετικά είδη γυναικών. Μίλα μαζί τους. Ζήσε περιπέτειες, πήγαινε σε ραντεβού. Κατάλαβε ποια χαρακτηριστικά τους γουστάρεις, ποια σου αρέσουν και ποια απεχθάνεσαι. Πέρνα χρόνο με γυναίκες που πιστεύεις ότι δεν θα σου αρέσουν και με γυναίκες για τις οποίες δεν ξέρεις πολλά.

Θες να μπορείς να γνωρίσεις, οποιαδήποτε γυναίκα σου αρέσει; Δες εδώ

Κάνε ερωτήσεις, άκου τις εμπειρίες τους, έκφρασε τις απόψεις σου, κράτα ανοιχτό μυαλό. Αναγνώρισε ότι μερικές φορές θα πρέπει να βάλεις τους όρους σου, αλλά και κάποιες άλλες να υποχωρήσεις.

Άρχισε να μαθαίνεις τους ανθρώπους αλλά και το τι τους δίνει κίνητρο να προχωρούν κάθε μέρα. Και στο δρόμο, θα μάθεις και τον ίδιο σου τον εαυτό, όπως και το ποια χαρακτηριστικά τους σου αρέσουν.

Με αυτό τον τρόπο θα διαλύσεις κάποιες από τις εξωτερικές επιρροές της κοινωνίας, που καθόριζαν το τι πίστευες ότι σου αρέσει. Θα αποκτήσεις μια πιο προσωπική αίσθηση του τι ακριβώς είναι αυτό που σου αρέσει εσένα του ίδιου.

Οπότε ξεκίνα γνωρίζοντας αυτή την κοπέλα, αυτή «την κοπέλα που μου αρέσει», όπως μου έγραψες.

Κάνε το άμεσα

Προσπάθησε να είσαι χαλαρός και άνετος. Γιατί ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις μια συγκεκριμένη κοπέλα είναι ίδιος με τον τρόπο που γνωρίζεις και όλους τους άλλους. Χρησιμοποίησε αυτά που σου έμαθα,   και ξεκίνα αυτό το λεκτικό πάρε-δώσε, που μοιάζει με χορό. Το φλερτ.

Και αν έχεις άγχος, αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι όλο φαντασιώνεσαι αυτή την κοπέλα και δεν γνωρίζεις αν θα σε απορρίψει. Όμως όσο περισσότερο την σκέφτεσαι, τόσο περισσότερο άγχος θα έχεις.

Κάτι που σημαίνει, πως όσο πιο άμεσα της μιλήσεις, τόσο περισσότερο θα χαλαρώσεις. Απλά ξεκίνα με κάτι απλό, πιάσε την κουβέντα και συνέχισε από εκεί.

Και θυμήσου, δεν χρειάζεται να την εντυπωσιάσεις. Αρκεί να είσαι ο άνετος και ελκυστικός εαυτό σου!

Και τώρα πήγαινε!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!