Πως να βρεις Κοπέλα: Ο απόλυτος Οδηγός - Men's Bible

Πως να βρεις Κοπέλα: Ο απόλυτος Οδηγός

Πως να βρεις κοπέλα: Ο απόλυτος οδηγός

Αν νιώθεις πως ήρθε η ώρα να βρεις κοπέλα να ξέρεις δεν είσαι ο μόνος. Ένα από τα καλά της όλης κατάστασης με την καραντίνα, είναι πως αρκετοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να μείνουν μέσα και να νιώσουν μόνοι.

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα καλό, ωστόσο πολλές φορές έχουμε την τάση να θέλουμε αποφύγουμε ή να «θάψουμε» τέτοια συναισθήματα. Έτσι δίνουμε μεγάλο βάρος σε άλλα πράγματα προκειμένου να αποφύγουμε τον φόβο της μοναξιάς.

Η καραντίνα όμως ανάγκασε πολλούς να κάτσουν μέσα, χωρίς εξόδους, χωρίς φιλική παρέα, χωρίς να ασχολούνται με την εργασία τους και να καταλάβουν πως όντως χρειάζονται μια σχέση. Ένα σύντροφο με τον οποίο να μοιράζονται πράγματα και από τον οποίο να λαμβάνουν αγάπη, εκτίμηση και αποδοχή.

Αν λοιπόν αναζητάς κι εσύ μια σχέση και θες να βρεις κοπέλα αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις και πως να το πετύχεις, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Τα δύο βασικά προαπαιτούμενα

Για να βρεις κοπέλα και να κάνεις μια σχέση που σε καλύπτει και κάνει χαρούμενο, πρώτα πρέπει να υιοθετήσεις τη σωστή νοοτροπία που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Και συγκεκριμένα τις εξής δύο νοοτροπίες:

#1 Νοοτροπία Αφθονίας

Σκέψου λίγο το εξής: πως θα φερθείς σε μια γυναίκα που δείχνει ενδιαφέρον για εσένα, αν πιστεύεις πως το να βρεις κοπέλα είναι εξαιρετικά δύσκολο και πως δεν πρόκειται να σου παρουσιαστεί ξανά άλλη ευκαιρία σαν και αυτή;

Το πιθανότερο είναι πως θα «γατζωθείς» πάνω της. Ακριβώς επειδή θεωρείς πως αυτή η κοπέλα είναι η μοναδική σου ευκαιρία για μια ευτυχισμένη σχέση, θα την εξιδανικεύσεις και ο τρόπος με τον οποίο θα της φέρεσαι θα μοιάζει σαν να περπατάς σε ναρκοπέδιο.

Κατά τη διάρκεια του φλερτ, θα προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις και θα δοκιμάσεις ατάκες και τεχνάσματα με στόχο να την κάνεις οπωσδήποτε δική σου.

Και μέσα στη σχέση θα προσέχεις όλες σου της κινήσεις ώστε να μην τη δυσαρεστήσεις και θα προσπαθείς διαρκώς να την έχεις ευχαριστημένη.

Αυτή η υπερβολή όπως καταλαβαίνεις σε κάνει να φέρεσαι με τρόπο μη ελκυστικό και μετατρέπει γρήγορα το ενδιαφέρον της κοπέλας σε στάχτη και καπνό.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν θες να βρεις κοπέλα, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να υιοθετήσεις νοοτροπία αφθονίας.

Δηλαδή να καταλάβεις πως υπάρχουν πολλές αξιόλογες κοπέλες εκεί έξω οι οποίες θα ενδιαφερθούν για εσένα και με τις οποίες μπορείς να κάνεις μια υπέροχη σχέση.

Η νοοτροπία αυτή, είναι περισσότερο ρεαλιστική και πραγματική από τη σκέψη πως δε μπορείς να βρεις κοπέλα και σε βοηθάει να αντιμετωπίζεις το φλερτ και τις γνωριμίες με περισσότερη ωριμότητα.

Αν ξέρεις πως έχεις επιλογές και πως αν σε απορρίψει η χ,ψ Μαρία δεν έγινε και κάτι, θα μπορείς να φλερτάρεις και να συμπεριφέρεσαι στις κοπέλες με λιγότερο άγχος και με μεγαλύτερη άνεση.

Πράγμα που φυσικά σε κάνει περισσότερο ελκυστικό στα μάτια τους.

#2 Πρώτα βελτιώνω τον εαυτό μου

Η δεύτερη νοοτροπία που θέλω να υιοθετήσεις, είναι η νοοτροπία εξέλιξης. Πολλοί αντιμετωπίζουν το φλερτ ως ένα βιντεοπαιχνίδι στο οποίο αν πατήσουν τη σωστή αλληλουχία κουμπιών κερδίζουν την κοπέλα.

Νιώθουν δηλαδή πως το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να που τις σωστές ατάκες και να κάνουν τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και αυτό ήταν η κοπέλα έχει πέσει στα πόδια τους.

Στην πραγματικότητα όμως το να είσαι ελκυστικός και να φλερτάρεις καλά έχει περισσότερο να κάνει με το πόσο βελτιώνεις και εξελίσσεις τον εαυτό σου και λιγότερο με την ατάκα που λες στην κοπέλα με την οποία μιλάς.

Αυτό που θέλω λοιπόν από εσένα είναι να εστιάσεις περισσότερο στη δική σου προσωπική αυτοβελτίωση και λιγότερο στο πως ακριβώς θα μιλάς στις κοπέλες που σου αρέσουν.

Γιατί τα ωραία λόγια δεν κρατάνε για πολύ, χρειάζεται να τα υποστηρίξεις με την αυτοπεποίθηση σου και γενικά με τον τρόπο που ζεις τη ζωή σου.

Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις πράγματα, όχι με αποκλειστικό στόχο να βρεις κοπέλα, αλλά να γίνεις η καλύτερη και ελκυστικότερη εκδοχή του εαυτού σου.Υγιής Εγωισμός: μάθε πρώτα να φροντίζεις τον εαυτό σου και ύστερα τους άλλους, Κάνε την Ανατροπή: Γιατί η Απόρριψη είναι σχεδόν πάντα Προσωρινή, Πως να βρεις κοπέλα: Ο απόλυτος οδηγός

Πως να βρεις κοπέλα

#1 Μίλα με όλους

Για να βρεις κοπέλα χρειάζεται να μην είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου και να είσαι κοινωνικός. Προσοχή, είπα κοινωνικός, όχι απαραίτητα εξωστρεφής. Δε χρειάζεται να γίνεις η ψυχή του πάρτι ή ο τύπος που πάντα θα τον βρίσκεις στα μπαρ και στα ξενύχτια.

Απλά χρειάζεται να παίρνεις πρωτοβουλία και να μιλάς πρώτος στον κόσμο που συναντάς. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ και να ακονίσεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες, αλλά και να πολλαπλασιάσεις τις πιθανότητες να γνωρίσεις κάποια η οποία θα σου κάνει το κλικ.

Επίσης, το να είσαι κοινωνικός με όλους, σε βοηθάει να είσαι και κοινωνικά πιο τολμηρός όταν το θες, δηλαδή όταν κάποια άγνωστη κοπέλα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θες να της μιλήσεις για να γνωριστείτε.

#2 Κράτα την ατμόσφαιρα χαλαρή

Καλό είναι να δείχνεις πως είσαι ικανός να συζητήσεις για πολύπλοκες έννοιες και για δύσκολα θέματα. Ωστόσο, το φλερτ και το ερωτικό ενδιαφέρον χρειάζονται ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα για να θριαμβεύσουν.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως χρειάζεται να μην παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και να πασπαλίσεις τα λόγια σου με μερικές δόσεις πειραγμάτων και χιούμορ. Οπότε λοιπόν, καθώς μιλάς με κοπέλες που σε ενδιαφέρουν, δοκίμασε να τις πειράξεις και να κάνεις την κουβέντα πιο χαλαρή.

Το φλερτ θέλει παιχνίδι, όχι με την έννοια της δήθεν αδιαφορίας και του ζεστού κρύου, αλλά με την έννοια ότι γελάτε με την κοπέλα και περνάτε καλά.

#3 Εστίασε στα συναισθήματα και σε όσα σας ενώνουν

Οι άνθρωποι που καταλήγουν μαζί, μοιάζουν μεταξύ τους. Ο κανόνας των σχέσεων λέει πως τα όμοια έλκονται και γι’ αυτό, εκτός από το χιούμορ και το πείραγμα, χρειάζεται να αναφερθείς και στα κοινά που έχεις με την κοπέλα την οποία μιλάς.

Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να έχεις το νου σου στα όσα σου λέει για τον εαυτό της η κοπέλα και να σχολιάζεις τα σημεία εκείνα στα οποία έχεις παρόμοιες εμπειρίες.

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας. Δηλαδή η αίσθηση πως εσείς οι δύο μοιάζετε και πως καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. Αυτή η σύνδεση είναι απαραίτητη για την εξέλιξη του φλερτ γιατί σχετίζεται άμεσα με την οικειότητα και την εμπιστοσύνη που μοιράζονται δύο άνθρωποι μεταξύ τους.

Το σημαντικό εδώ είναι εκτός από τα παρόμοια ενδιαφέροντα και βιώματα να παραθέσεις και τα συναισθήματα σου.

Οι άνδρες τείνουμε να κάνουμε συζητήσεις πιο λογικές και να μιλάμε περισσότερο με γεγονότα και δεδομένα. Πχ, θα μιλήσουμε για το ψ αμάξι και θα πούμε πόση χιλιόμετρα πιάνει, τι κινητήρα έχει, πόσα λίτρα είναι το ντεπόζιτο του κλπ.

Ωστόσο στο φλερτ και στη συναισθηματική σύνδεση αυτό που μετράει είναι η προσωπική εμπειρία. Δηλαδή πως νιώθουμε όταν το οδηγάμε, γιατί νιώθουμε έτσι, μήπως μας θυμίζει τα ταξίδια που κάναμε οδικώς με την οικογένεια μας όταν ήμασταν παιδιά κλπ.

#4 Διάβασε τα σημάδια και κλιμάκωσε

Για να βρεις κοπέλα και γενικά για να προχωρήσεις κάθε γνωριμία, χρειάζεται να μπορείς να διαβάζεις σωστά τα γυναικεία σημάδια.

Φυσικά η κοπέλα δε θα έχει βγάλει μια neon επιγραφή πάνω στο κούτελο της που θα γράφει «μου αρέσεις». Ναι μπορεί να πάρει πρωτοβουλία και να σου δείξει με πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι της αρέσεις. Μπορεί να στο πει κιόλας. Αλλά μπορεί να μην κάνει και τίποτα απ’ τα παραπάνω και απλά να σου δείξει με έμμεσο τρόπο το ενδιαφέρον της.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι, αφού διαπιστώσεις ότι η κοπέλα είναι θετική, περνάει καλά μαζί σου, θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο και με διάφορα σημάδια σου δείχνει ότι νιώθε άνετα και γουστάρει, να πάρεις πρωτοβουλία.

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει να της ζητήσεις να βγείτε. Αν η πρώτη γνωριμία εξελίσσεται σε κάποιο μπαρ, ενώ έχετε βγει ο καθένας με την παρέα του, δύσκολα μπορείτε να τα πείτε όλα και να γνωρίσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο υπό αυτές τις συνθήκες.

Οπότε χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλία και να της ζητήσεις να τα ξαναπείτε υπό άλλες συνθήκες. Ομοίως, αν έχετε βγει ραντεβού και βλέπεις ότι η κοπέλα είναι θετική, ενδιαφέρεται και νιώθει άνετα μαζί σου, μην περιμένεις την ιδανική στιγμή, κάνε την κίνηση σου για το πρώτο φιλί.

Όπως βλέπεις το να βρεις κοπέλα είναι πιο απλό απ’ ότι ίσως πιστεύεις. Εστίασε στο να βελτιώνεις συνεχώς τον εαυτό σου, φρόντισε να παίρνεις κοινωνικές πρωτοβουλίες, βάλε χιούμορ στο διάλογο, μοιράσου εμπειρίες, βιώματα και συναισθήματα και εφ’ όσον βλέπεις ότι η κοπέλα είναι θετική, πάρε την πρωτοβουλία να κλιμακώσεις.

Θες να μάθεις τα πάντα για το φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!