Πως να αποκτήσεις καλή αίσθηση του Χιούμορ στο Φλερτ - Men's Bible

Πως να αποκτήσεις καλή αίσθηση του Χιούμορ στο Φλερτ

5+1 συμβουλές για το Χιούμορ στο φλέρτ, Πως να αποκτήσεις καλή αίσθηση του Χιούμορ στο Φλερτ

Η καλή αίσθηση του χιούμορ δεν είναι απαραίτητη στο φλερτ. Μπορείς να κερδίσεις μια κοπέλα και να την κάνεις να ενδιαφέρεται για εσένα, χωρίς να λες αστείες ατάκες και πειράγματα.

Αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι να είσαι ώριμος, υπεύθυνος και συναισθηματικά δυνατός άνδρας, όχι να είσαι αστείος. Μπορεί να λες χιουμοριστικές ατάκες και η κοπέλα να γελάει, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ελκύεται από εσένα.

Από την άλλη όμως το χιούμορ είναι πολύ βοηθητικό στο φλερτ.

Κάθε φορά που της κάνεις κάποιο πείραγμα ή λες μια χιουμοριστική ατάκα, ταυτόχρονα παίρνεις και ένα μικρό κοινωνικό ρίσκο. Γιατί αυτό που θα πεις μπορεί να πέσει στο κενό, μπορεί να κάνει την κοπέλα νιώσει άβολα για λόγους που εσύ αγνοείς, μπορεί να έχετε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ, μπορεί να είναι υπερβολικό, μπορεί να μην είναι καν αστείο κλπ.

Το γεγονός όμως ότι το κάνεις δείχνει ότι νιώθεις άνετα (αυτός που νιώθει άβολα, φέρεται με έναν πιο νευρικό και σοβαρό τρόπο) και άρα έχεις αυτοπεποίθηση. Και αν το κάνεις καλά, βοηθάς στη δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος μεταξύ σας, απαραίτητου για να ευδοκιμήσει η ερωτική γνωριμία.

Η καλή αίσθηση του χιούμορ λοιπόν, αν και δεν είναι απαραίτητη, είναι σίγουρα εξαιρετικά χρήσιμη καθώς αποτελεί το γρηγορότερο και πιο ευχάριστο τρόπο να προβάλεις ελκυστικά χαρακτηριστικά όπως ευστροφία, ευφυία και αυτοπεποίθηση.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν θες να φλερτάρεις καλά, είναι προς όφελος σου να καλλιεργήσεις το χιούμορ σου.

Πως να αποκτήσεις καλή αίσθηση του Χιούμορ στο Φλερτ

#1 Μιμήσου και πειραματίσου

Πως όμως μπορείς να βελτιώσεις την αίσθηση του χιούμορ σου; Η αλήθεια είναι πως το χιούμορ δεν είναι κάτι που μαθαίνεται στα θρανία. Δύσκολα θα μάθεις να πειράζεις καλά και να σκέφτεσαι άμεσα έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες, μέσα από βιβλία.

Ναι, υπάρχει θεωρία γύρω από το χιούμορ, όμως άλλο να μαθαίνεις για το χιούμορ και άλλο να το καλλιεργείς.

Και ο λόγος για αυτό είναι πως σε μεγάλο βαθμό το χιούμορ καθορίζεται περισσότερο από τα μη λεκτικά στοιχεία και λιγότερο από τις λέξεις που χρησιμοποιείς καθαυτές. Ο καταλύτης είναι το πλαίσιο και ο τρόπος με τον οποίο λέγεται το αστείο. Οι παύσεις που χτίζουν ένταση, οι εκφράσεις που έχεις καθώς πετάς το πείραγμα ή την ατάκα, ο τόνος της φωνής κλπ, δε μαθαίνονται διαβάζοντας.

Γι’ αυτό ο καλύτερος τρόπος να καλλιεργήσεις το χιούμορ σου είναι μέσα από τη μίμηση και την εξάσκηση.

Ξεκίνα λοιπόν να παρακολουθείς κωμικούς. Πλέον η χώρα μας έχει αρκετούς αξιόλογους stand up κωμικούς και σίγουρα θα βρεις κάποιον που ταιριάζει στην προσωπικότητα σου και στη δική σου αίσθηση του χιούμορ.

Παρακολούθησε τους ξανά και ξανά και μελέτησε τον τρόπο που εκφράζονται και μιλούν. Από εκεί και πέρα πειραματίσου. Για να βελτιωθείς σε κάτι, πρέπει να κάνεις αυτό το κάτι ξανά και ξανά. Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις περισσότερο χιούμορ όταν είσαι με φίλους, με συγγενείς ή καθώς μιλάς με κοπέλες που σου αρέσουν.

Δεν έχει σημασία αν αυτό που θα πεις το βρουν αστείο ή όχι. Θυμήσου, χιούμορ σημαίνει ότι παίρνεις μικρά κοινωνικά ρίσκα. Αν διαρκώς φοβάσαι ότι αυτό που θα πεις δε θα είναι αρκετά καλό, δεν πρόκειται να αποκτήσεις ποτέ καλή αίσθηση του χιούμορ.4 Πράγματα που πρέπει Οπωσδήποτε να θυμάσαι για το Χιούμορ στο Φλερτ, Πως να αποκτήσεις καλή αίσθηση του Χιούμορ στο Φλερτ

#2 Άκουσε τη προσεκτικά

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί είναι πως προσπαθούν να προετοιμάσουν τα πειράγματα και τα αστεία που θα πουν, με αποτέλεσμα να κάνουν πειράγματα ή αστεία που δεν ταιριάζουν στην κουβέντα που κάνουν και παράλληλα να δείχνουν στην κοπέλα πως δεν την παρακολουθούν.

Καλό είναι λοιπόν να μη στηρίζεσαι σε έτοιμα πειράγματα, καθώς αυτό που τα κάνει αστεία είναι το πλαίσιο στο οποίο λέγονται. Εστίασε στο να γίνεις καλύτερος ακροατής και παρατηρητής, αντί να βασίζεσαι σε ατάκες κονσέρβα.

Άκου προσεκτικά την κοπέλα, παρατήρησε τις κινήσεις της, τις εκφράσεις της, το ντύσιμο της, τη συμπεριφορά της κλπ, και θα βρεις άφθονες αφορμές να την πειράξεις με τρόπο που ταιριάζει στο πλαίσιο της κουβέντας που κάνετε.

Παράλληλα θα της δείξεις πως έχεις στραμμένη την προσοχή σου πάνω της και πως δεν είσαι απορροφημένος στις σκέψεις σου και στο πως θα κάνεις καλή εντύπωση.

#3 Μη δίνεις παράσταση

Όπως είπα στην αρχή αυτού του άρθρου, το χιούμορ είναι χρήσιμο αλλά όχι 100% απαραίτητο. Μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα ώριμο, δυνατό και αξιόπιστο, όχι έναν άνδρα αστείο.

Αν στην προσπάθεια σου να φλερτάρεις μαζί της εστιάσεις υπερβολικά στο χιούμορ, υπάρχει ο κίνδυνος να καταλήξεις να λες το ένα πείραγμα μετά το άλλο, τη μια χιουμοριστική ατάκα μετά την άλλη και γενικά να υπερβάλεις σε βαθμό που η κοπέλα δε θα μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.

Φυσικά και η συχνότητα με την οποία κάνεις τα πειράγματα σου και λες τις χιουμοριστικές ατάκες σου είναι κάτι που το βρίσκεις στην πορεία, καθώς πειραματίζεσαι.

Αλλά το γεγονός ότι κάτι «πιάνει» δε σημαίνει πως πρέπει να το κάνεις ξανά και ξανά, γιατί όταν υπερβάλεις, αντί να δείξεις ωραίος τύπος με χιούμορ, δείχνεις ως ανασφαλής τύπος που υπερπροσπαθεί για να κερδίσει την αποδοχή της.

Σε κάθε περίπτωση το καλό χιούμορ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό, ούτε αποτελεί προνόμιο των εκλεκτών λίγων.

Έχεις την ικανότητα και μπορείς να το καλλιεργήσεις, αρκεί να αποδεχτείς πως χρειάζεται εξάσκηση, πειραματισμό και πως δε γίνεται όλοι να έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ.

Σε κάποιους θα αρέσει αυτό που θα πεις, σε κάποιους άλλους όχι, και αυτό είναι οκ.

Θες να μάθεις περισσότερα για το πως να ιντριγκάρεις τις γυναίκες; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!