Πως να μετατρέψεις το Τηλέφωνο σε Ραντεβού - Men's Bible

Πως να μετατρέψεις το Τηλέφωνο σε Ραντεβού

Πως να μετατρέψεις το Τηλέφωνο σε Ραντεβού

Στο site του Men’s Bible έχουμε γράψει διάφορα άρθρα για το πως να ζητήσεις το τηλέφωνο της, τους λόγους για τους οποίους δεν σου δίνει το τηλέφωνο της, γιατί σου ακυρώνει μόνιμα τα ραντεβού και διάφορα άλλα.

Σήμερα αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο στο οποίο δε θα σου αναφέρω μόνο το πως να ζητήσεις το τηλέφωνο μιας κοπέλας αλλά και μερικούς τρόπους οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να κλείσεις με μεγαλύτερη σιγουριά ένα ραντεβού με αυτήν που σου αρέσει. (Αρκεί πάντα να έχεις δημιουργήσει την απαραίτητη έλξη).

Ανταλλάξτε στοιχεία επικοινωνίας

Τι σου είπα τώρα ε; Μπορεί να σου ακούγεται προφανές, αλλά έχει μεγάλη σημασία αυτό που θα σου πω, θα καταλάβεις σε λίγο το γιατί…

Σιγουρέψου πως δεν έχεις μόνο εσύ τον αριθμό της αλλά έχει και αυτή το δικό σου.

Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό το λάθος στο παρελθόν, συνήθιζα να ζητάω τον αριθμό της κοπέλας και να τον αποθηκεύω στο κινητό μου χωρίς να της δίνω τον δικό μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την επόμενη μέρα που θα της έστελνα μήνυμα να έπαιρνα ως απάντηση ένα ξερό «ποιος είναι;» ή ακόμα χειρότερα να την παίρνω τηλέφωνο και να μην το σηκώνει επειδή δεν ήξερε ποιος την καλεί.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σου δώσει μια κοπέλα τον αριθμό της στείλε της εκείνη την στιγμή ένα μήνυμα με το όνομα σου ή κάν’ της μια αναπάντητη επιτόπου και σιγουρέψου ότι θα σε αποθηκεύσει στις επαφές της!

Άμεσο Ραντεβού: Αντίθετα στη συνήθεια να ζητάς μόνο το Τηλέφωνο της

Κάτσε 5 λεπτά  ακόμα

Τι εννοώ; Μην σηκωθείς και φύγεις σαν σφαίρα μόλις ανταλλάξετε τηλέφωνα, αλλά μείνε 5 λεπτά ακόμα μαζί της και συνέχισε να της μιλάς. Μερικές φορές ίσως να μην έχεις την πολυτέλεια να κάνεις κάτι τέτοιο λόγω πίεσης χρόνου ή απρόβλεπτων συνθηκών αλλά όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, καν’ το.

Με αυτόν τον τρόπο της δείχνεις πως το τηλέφωνο της δεν είναι ένα ακόμα τρόπαιο για την συλλογή σου, αλλά ένα μέσο επικοινωνίας το οποίο θα σας δώσει την δυνατότητα να ξαναβρεθείτε. Θα το εκτιμήσει και την επόμενη μέρα που θα επικοινωνήσεις μαζί της είναι περισσότερο πιθανό να σου απαντήσει και να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού.

Κοινά σημεία

Είναι πολύ ωραίο όταν ανακαλύπτεις πως η κοπέλα που φλερτάρεις έχει ίδιες ασχολίες ή χόμπι με εσένα.  Αυτό αυξάνει (ως ένα βαθμό) την οικειότητα και σας δίνει την ευκαιρία να κανονίσετε να κάνετε μια δραστηριότητα μαζί. Εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτή την ευκαιρία.

Για παράδειγμα αν αρέσει και σε αυτήν το τένις μιλήστε λίγο γι’ αυτό και έπειτα κανονίστε μια μέρα να παίξετε μαζί. Το ιδανικότερο σε αυτή την περίπτωση θα ήταν την στιγμή που ανταλλάσσετε τηλέφωνα να την προκαλέσεις και λίγο «πάω στοίχημα πως το πρώτο ματς θα το κερδίσω εγώ».

Πως να ζητήσεις το τηλέφωνο της

Το σημαντικότερο σε αυτό το σημείο είναι να το ζητήσεις σαν να το θεωρείς δεδομένο ότι θα στο δώσει.  

Πολλοί άντρες κάνουν την εξής ερώτηση «μπορώ να έχω το τηλέφωνο σου;» Αυτή είναι μια κλειστού τύπου ερώτηση που μπορεί πολύ εύκολα να απαντηθεί με ένα «όχι».

Επίσης με αυτόν τον τρόπο θέτεις ένα πλαίσιο επικοινωνίας όπου το τηλέφωνο της είναι ένα «πολύτιμο δώρο» το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ τυχερός αν στο δώσει.

Θα μπορούσες πολύ απλά να της πεις «ποιος είναι ο αριθμός σου;» Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να σου πει «ναι» ή «όχι». Σίγουρα μπορεί να προβάλει αντίσταση αν δεν θέλει να στο δώσει ,αλλά δεν θα μπορέσει με τίποτα να αμφισβητήσει την αυτοπεποίθηση σου.

Ένας άλλος τρόπος είναι να το πας «με το μαλακό» και είναι ιδανικός για αρχάριους. Αν πιστεύεις ότι είχατε καλή επικοινωνία με την κοπέλα μπορείς να της πεις, «τελικά είσαι πολύ θετικός άνθρωπος» ή «είσαι πολύ επικοινωνιακή» και έπειτα να δεις πως θα αντιδράσει.

Αν χαμογελάσει ή σου πει «ευχαριστώ, το ίδιο ισχύει και για σένα»  τότε είναι πολύ πιθανό να σου δώσει το τηλέφωνο της.

Αυτοί είναι κάποιοι ενδεικτικοί τρόποι που με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα στο φλερτ και ελπίζω να βοηθήσουν και εσένα, όχι μόνο για να πάρεις το τηλέφωνο της αλλά και να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να ξαναδείς την κοπέλα που σου αρέσει.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!