Τα σημάδια της Επιτυχίας: Πως να καταλάβεις ότι η Κοπέλα που φλερτάρεις Ενδιαφέρεται - Men's Bible

Τα σημάδια της Επιτυχίας: Πως να καταλάβεις ότι η Κοπέλα που φλερτάρεις Ενδιαφέρεται

Τα σημάδια της Επιτυχίας: Πως να καταλάβεις ότι η Κοπέλα που φλερτάρεις Ενδιαφέρεται

Για να πετύχεις στο φλερτ, χρειάζεται να είσαι ευέλικτος. Να μη μένεις δηλαδή καθηλωμένος σε ένα συγκεκριμένο πλάνο ή τρόπο συμπεριφοράς και να μπορείς να αναγνωρίζεις τα σημάδια που δείχνουν πως η κοπέλα νιώθει για εσένα και την προσέγγιση σου.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι άμεσα τα σημάδια που δείχνουν αν η κοπέλα ενδιαφέρεται, είναι ουδέτερη ή αδιαφορεί, είναι το μισό παιχνίδι.

Και το θέμα είναι πως οι άνδρες είμαστε, κατά μέσο όρο, αρκετά κακοί στο να διαβάζουμε αυτά τα σημάδια σωστά. Έχω δει αρκετούς να πλησιάζουν κάποια για να της μιλήσουν και ενώ εκείνη δεν ενδιαφέρεται, αυτοί δεν το κατανοούν και επιμένουν, κάτι που είναι πολύ άσχημο.

Η ικανότητα να διαβάζεις σωστά τα σημάδια είναι λοιπόν απαραίτητη και σε συνδυασμό με την απαραίτητη ταπεινότητα, θα σε βοηθήσει να εξετάσεις αντικειμενικά τον τρόπο που φλερτάρεις, να εντοπίσεις λάθη που κάνεις και να τα διορθώσεις.

Γλώσσα σώματος

Πριν πάω στα σημάδια που φανερώνουν ενδιαφέρον να πω το εξής σημαντικό: Παρ’ ότι χρησιμοποιούμε τη γλώσσα για να μιλήσουμε με τους άλλους και να μεταφέρουμε το μήνυμα μας, το μεγαλύτερο κομμάτι της επικοινωνίας είναι μη λεκτικό.

Το σώμα μας συμμετέχει πολύ περισσότερο απ’ ότι πιστεύουμε και μάλιστα συχνά επισκιάζει τα λόγια μας.

Η στάση μας, οι εκφράσεις του προσώπου μας, οι χειρονομίες μας είναι δύσκολο να ελεγχθούν συνειδητά και το μήνυμα που στέλνουν είναι πολύ πιο αυθεντικό και ειλικρινές.

Γι’ αυτό και στο φλερτ πρέπει να δίνεις μεγάλη σημασία και στη δική σου μη λεκτική επικοινωνία και στη δική της.

Η δική σου, αποκαλύπτει τα συναισθήματα σου και την αυτοπεποίθηση σου άρα παίζει μεγάλο ρόλο στην ελκυστικότητα σου.

Τα σημάδια που πρέπει να έχεις στο νου σου

Πως λοιπόν καταλαβαίνεις ότι η κοπέλα με την οποία μιλάς, ενδιαφέρεται για εσένα;

Υπάρχουν κάποια κλασικά σημάδια για τα οποία πρέπει να έχεις το νου σου και τα οποία έχω χωρίσει σε τρεις μεγάλες κατηγορίες για λόγους ευκολίας.

Πάμε να τα δούμε.

#1 Θετική γλώσσα σώματος

Είναι σημαντικό να παρατηρείς τον τρόπο με τον οποίο στέκεται και τοποθετεί η κοπέλα το σώμα της καθώς κουβεντιάζετε. Αυτό που θες είναι να καταλάβεις αν είναι θετική και άνετη μαζί σου ή όχι.

Αν λοιπόν χαμογελάει, έχει στραμμένο το σώμα της προς το δικό σου, έχει ανοιχτή γλώσσα σώματος (δηλαδή τα χέρια δεν είναι σταυρωμένα στο στήθος της) και τα πόδια της είναι στραμμένα προς το μέρος σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Επίσης, παρατήρησε αν η κοπέλα παίζει με το μαλλί της, με τα δαχτυλίδια της ή με το καλαμάκι του ποτηριού της, καθώς αυτά είναι μερικά κλασσικά σημάδια που (σε συνδυασμό με άλλα) φανερώνουν ενδιαφέρον.

#2 Καθρέπτισμα

Όταν δυο άνθρωποι νιώθουν άνεση και οικειότητα μεταξύ τους τείνουν να υιοθετούν παρόμοια γλώσσα σώματος και να εστιάζουν στα κοινά που έχουν.

Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει ασυνείδητα και είναι στη φύση μας να το κάνουμε.

Γι’ αυτό και όταν ενδιαφέρει κάποιος, θέλουμε να δημιουργήσουμε οικειότητα και άνεση μεταξύ μας και προκειμένου να το πετύχουμε καθρεπτίζουμε τη γλώσσα του σώματος του και αναδεικνύουμε πόσο πολύ μοιάζουμε.

Αν λοιπόν διαπιστώσεις πως εκεί που μιλάς με την κοπέλα, εκείνη έχει πάρει την ίδια στάση και γλώσσα σώματος με εσένα, συμφωνεί με τις απόψεις σου και όταν λες ότι σου αρέσει το χ ή το ψ εκείνη λέει «κι εμένα», τότε είσαι σε καλό δρόμο.

#3 Κομπλιμέντα

Τα κομπλιμέντα είναι ένας κλασσικός τρόπος με τον οποίο όλοι οι άνθρωποι δείχνουμε το ενδιαφέρον μας και γι’ αυτόν το λόγο αποτελούν μια πολύ καλή ένδειξη πως αρέσεις στην κοπέλα που φλερτάρεις.

Χρειάζεται όμως προσοχή. Σε γενικές γραμμές υπάρχει η τάση οι άνδρες να εστιάζουν περισσότερο στην εξωτερική εμφάνιση της κοπέλας και τα κομπλιμέντα που κάνουν να περιστρέφονται γύρω απ’ αυτή.

Αντίθετα, μια γυναίκα είναι πιο πιθανό να κάνει κομπλιμέντα που σχετίζονται με κάτι που κάνει ο άνδρας και όχι τόσο με την εμφάνιση του. Αυτή η διαφορά οδηγεί αρκετούς να μη βλέπουν καν ως κομπλιμέντα τα θετικά σχόλια που τους κάνουν οι κοπέλες που φλερτάρουν και έτσι το ενδιαφέρον των τελευταίων περνάει απαρατήρητο.

Φρόντισε λοιπόν να είσαι προσεκτικός και αν σχολιάσει θετικά κάτι που είπες ή έκανες δες το σαν κομπλιμέντο ακόμα και αν δεν έχει σχέση με το σώμα σου ή την εμφάνιση σου.Η Ζωή είναι πολύ μικρή για να φοβάσαι να δείξεις Αδέξιος, Τα σημάδια της Επιτυχίας: Πως να καταλάβεις ότι η Κοπέλα που φλερτάρεις Ενδιαφέρεται

Ένα- δυο σημάδια δε φέρνουν την άνοιξη

Καθώς μαθαίνει να διαβάζεις τα σημάδια που σου στέλνουν οι κοπέλες στο φλερτ, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ένα σημάδι από μόνο του δε λέει και πολλά.

Χρειάζεσαι τουλάχιστον τρία για να αρχίσεις να βγάζεις ένα ασφαλές συμπέρασμα.

Μπορεί πχ, η κοπέλα να έχει ανοιχτή γλώσσα σώματος και να χαμογελάει, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλά είναι κοινωνική.

Αν πάλι έχει ανοιχτή γλώσσα σώματος, χαμογελάει και σου έχει κάνει κάποια κομπλιμέντα τότε μπορείς να συμπεράνεις πως σίγουρα σε βλέπει με θετικό μάτι.

Επίσης είναι σημαντικό να βλέπεις το ενδιαφέρον της όχι ως κάτι που έχει μονάχα δύο τιμές (ενδιαφέρεται – δεν ενδιαφέρεται) αλλά ως φάσμα. Το γεγονός ότι η κοπέλα δείχνει ότι ενδιαφέρεται δε σημαίνει απαραίτητα ότι αυτή τη στιγμή είναι έτοιμη να βγει ραντεβού μαζί σου. Σημαίνει απλά ότι είσαι σε καλό δρόμο.

Γι’ αυτό μάθε να διαβάζεις τα σημάδια, αλλά δες τα ως οδηγό που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις στο σωστό δρόμο και όχι ως πράσινο φως για να κλιμακώσεις απότομα.

Και αν θες να μάθεις περισσότερα για το πως μπορείς να βελτιωθείς στο φλερτ, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!