Διάλεξε τον Σωστό Τρόπο να Φλερτάρεις - Men's Bible

Διάλεξε τον Σωστό Τρόπο να Φλερτάρεις

σωστό τρόπο να φλερτάρεις

Για να βρίσκεσαι εδώ, σίγουρα σε ενδιαφέρει να βελτιωθείς στο φλερτ και σίγουρα έχεις διαβάσει πολλές συμβουλές και απόψεις για το πώς να ελκύεις γυναίκες. Ψάχνεις κι εσύ τον σωστό τρόπο να φλερτάρεις.

Όμως οι πιο πολλές από αυτές τις συμβουλές που βρίσκεις στο internet, ξεχνούν ότι η διαδικασία της έλξης είναι μια διαδικασία που αφορά συναισθήματα και όχι ατάκες και έτοιμο υλικό.

Μπορεί να πεις τα «λάθος» πράγματα και πάλι η γυναίκα να νιώσει έλξη για σένα. Ή μπορεί να πεις όλα τα «σωστά» πράγματα και αντίθετα να νιώσει αηδία για σένα και να σε απορρίψει.

Γιατί αυτό που μετράει περισσότερο είναι η πρόθεση, το κίνητρο και η αυθεντικότητα που έχεις κατά την επικοινωνία σου μαζί της.

Άρα, για να βελτιώσεις την επιτυχία σου στο φλερτ, πρέπει πρώτα να βελτιώσεις αυτό που είσαι, το πώς δηλαδή νιώθεις για τον εαυτό σου και τους άλλους ανθρώπους, πως εκφράζεις τον πραγματικό σου εαυτό κλπ.

Το πόσο καλός είσαι με τις γυναίκες λοιπόν, δεν έχει καμία σχέση δηλαδή με ατάκες, χρήματα ή την εμφάνισή σου. Έχει σχέση με το να ανακαλύψεις τον πραγματικό και ελκυστικό άνδρα μέσα σου και να τον επικοινωνείς με τις γυναίκες που σε ενδιαφέρουν. Ίσως σου ακούγεται λίγο αφηρημένο αρχικά, αλλά έχει αληθινό αντίκτυπο στις αλληλεπιδράσεις σου με τις γυναίκες.

Οι γυναίκες επιλέγουν με ποιον θα είναι, βάσει του πως τους κάνει να αισθάνονται αυτός που έχουν δίπλα τους. Το στερεότυπο για τους άνδρες, λέει ότι τα πράγματα είναι απλά: μια όμορφη γυναίκα τους ελκύει, άρα θέλουν να κάνουν σεξ μαζί της. Φυσικά αυτό είναι μέρος μόνο της αλήθειας. Για τις γυναίκες όμως, που βιώνουν τη σεξουαλικότητα διαφορετικά, το τις ελκύει είναι ακόμα πιο δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί, αλλά όχι ακατόρθωτο. 

Ποιος είναι ο τρόπος σου;

Η βασική αρχή παραμένει ίδια πάντως: Οι γυναίκες θέλουν να είναι με άνδρες που τις κάνουν να νιώθουν με συγκεκριμένο τρόπο. Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι, να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει συναισθήματα. Ο τρόπος όμως που θα επιλέξεις για να την κάνεις να νιώσει θα ορίσει και την ποιότητα (αλλά και την ποσότητα) των σχέσεων που θα έχεις με τις γυναίκες.

Έτσι ανάλογα με την οπτική του καθενός, θα βρεις πολλές και διαφορετικές συμβουλές στο πώς να ελκύεις γυναίκες. Κάποιοι θα σου πουν να τους κάνεις πειράγματα, άλλοι να είσαι αγενής, άλλοι να τους αγοράζεις δώρα ή να τις καλοπιάνεις, άλλοι να προσπαθείς να επιβληθείς γιατί έτσι κάνουν οι αληθινοί άντρες κλπ κλπ. Αλλά όποιον τρόπο επιλέξεις για να προσεγγίσεις γυναίκες, θα σχηματίσεις και την αντίστοιχη σχέση μαζί τους.

σωστό τρόπο να φλερτάρεις

σωστό τρόπο να φλερτάρεις

Και αυτός ο τρόπος θα καθορίσει και με ποιες γυναίκες θα καταλήξεις. Αν ο τρόπος σου είναι υπολογιστικός και χειριστικός (manipulative), θα καταλήξεις φυσικά με γυναίκες που επιθυμούν ή ανέχονται μια χειριστική σχέση.

Αν ο τρόπος σου αφορά το να τις εξιδανικεύεις και να τρέχεις από πίσω τους, τότε θα καταλήξεις με εξίσου αφελείς και ανασφαλείς γυναίκες που θα δημιουργήσουν μια σχέση τέτοιου είδους. Αν προσεγγίζεις γυναίκες με ψυχρό και αγενή τρόπο, θα ελκύεις γυναίκες που αποκρίνονται σε σκληρά συναισθήματα και λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο.

Όταν μας ρωτούν οι μαθητές κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, πάντα τους ενθαρρύνουμε να προσεγγίζουν τις γυναίκες με τιμιότητα και αυθεντικότητα, επειδή με αυτό τον τρόπο θέτουν τα θεμέλια για μία υγιή σχέση (οποιουδήποτε είδους) στηριγμένη στην αυθεντικότητα και την τιμιότητα, στην οποία ανταποκρίνονται πιο πρόθυμα γυναίκες με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Επίσης, όταν προσεγγίζεις γυναίκες με αυθεντικότητα και εκφράζεις την σεξουαλικότητά σου ανοιχτά, δείχνεις ότι είσαι ένας ολοκληρωμένος άντρας με αυτοπεποίθηση. Στην αρχή, μπορεί να είναι πιο δύσκολο και άβολο. Αλλά μακροχρόνια αυτή η οπτική σε κάνει λιγότερο needy και σε βοηθάει να αναπτυχθείς σε έναν ισχυρό άνδρα που τραβάει από μόνος του τις γυναίκες! Γιατί αυτό που έχει σημασία τελικά είναι αυτό που είσαι και αυτό που εκπέμπεις.

Τώρα ξέρεις τον σωστό τρόπο να φλερτάρεις. Και δεν είναι άλλος από το να βγάζεις τον πραγματικό εαυτό σου προς τα έξω, μακριά από ατάκες και προσποιήσεις…

Και αν θες βοήθεια για τον τρόπο, είμαστε στη διάθεσή σου

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!