Πως και Γιατί Τεστάρουν οι Γυναίκες - Two Coaches and a drink 48 - Men's Bible

Πως και Γιατί Τεστάρουν οι Γυναίκες – Two Coaches and a drink 48

 

Θα έχεις διαπιστώσει πως όταν φλερτάρεις, οι κοπέλες ορισμένες φορές σε τεστάρουν, ώστε να καταλάβουν κάποια πράγματα για εσένα. Γιατί το κάνουν αυτό; Και κυριότερο: Τι μπορείς να κάνεις ώστε να ξεπεράσεις αυτά τα τεστ και να γίνεις πρόκληση για εκείνη που σου αρέσει; Αναλύουμε τα πάντα στο σημερινό επεισόδιο.

____________________________________________
Τι είναι το Two Coaches and a drink

Το Two Coaches and a drink είναι η πιο ποιοτική Αντρική εκπομπή στην Ελλάδα!

Σε αυτήν οι coach μας συζητούν μαζί σου όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνδρα, όπως επικοινωνία, αυτοβελτίωση, σχέσεις, φλερτ, ψυχολογία, με τον ποιοτικό λόγο του Men’s Bible.

Κάθε εβδομάδα, ο Βασίλης (Επικοινωνιολόγος και Coach) και ο Δήμος (Coach) σου κάνουν παρέα αναλύοντας θέματα που θέτουν οι φίλοι του Men’s Bible.

Μπορείς να μας ακούσεις σε Podcast στο Spotify και στο YouTube. Καλωσόρισες στην παρέα!

Αν σου άρεσε το podcast, μοιράσου το με κάποιον φίλο σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει. Για να κρατήσεις επαφή, κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ: https://bit.ly/2KJrutn

Instagram

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!