Φλερτ στο μπαρ: Μία απλή Διαδικασία - Men's Bible

Φλερτ στο μπαρ: Μία απλή Διαδικασία

Φλερτ στο μπαρ: Μία απλή διαδικασία, Διαβάζοντας τις Δυναμικές του Μπαρ στο Φλερτ, Φλερτ στο Μπαρ: Πως να το κάνεις πετυχημένα

Κάθε φορά που θα βγω σε ένα μπαρ, παρατηρώ κάποιες παρέες ανδρών που λειτουργούν με το ίδιο μοτίβο.

Ένα στυλ παρέας είναι οι βγήκαμε για να γίνουμε λιώμα και να μην βρίσκουμε το σπίτι μας από το πολύ ποτό. Σεβαστό, γιατί αν γουστάρεις να βγαίνεις και να πίνεις μέχρι το πρωί, τουλάχιστον έχεις έναν σκοπό.

Είναι και το άλλο είδος παρέας, οι «βγήκαμε για να κοιτάμε γυναίκες». Αυτό το είδος παρέας, που κάθεται σε μία γωνία του μαγαζιού και βγάζει επιφωνήματα και κραυγές, κάθε φορά που περνάει μία γυναίκα από μπροστά τους. Που θα πιουν αρκετά για να πάρουν θάρρος και να πάνε να μιλήσουν σε κάποια αλλά μετά θα μεθύσουν, οπότε θα κάτσουν στη γωνία και θα σκέφτονται πόσο άτιμες είναι οι γυναίκες και γιατί καμία δεν τους θέλει.

Μπορεί να σου φαίνεται γραφικό αυτό αλλά δεν παύει να είναι μία φυσιολογική ανάγκη, η οποία απλά εκφράζεται με λάθος τρόπο. Όλοι μας θα θέλαμε να μπορούμε να προσεγγίσουμε με άνεση μία γυναίκα που μας αρέσει και να μιλήσουμε μαζί της. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον άντρα που να είναι straight και να μου δήλωσε ότι δεν θέλει να συναναστρέφεται με γυναίκες.

Γιατί να φλερτάρω σε μπαρ;

Το μπαρ είναι το ιδανικό μέρος για να φλερτάρεις με μία γυναίκα. Είναι πρακτικά το μέρος που οι γυναίκες πάνε επί τούτου για να φλερτάρουν, οπότε προσεγγίζοντας κάποια εκεί, είναι ήδη στην κατάλληλη διάθεση. Είναι ήδη περιποιημένες, ειδικά αν είναι βράδυ, οπότε θα τις δεις στα καλύτερά τους.

Λόγω του αλκοόλ και της παρέας, η διάθεση τους θα είναι καλή και θα αισθάνονται ανεβασμένες, οπότε θα είναι πιο θετικές σε κάθε προσέγγιση. Σε συνδυασμό με την μουσική και τον χαμηλό φωτισμό, έχεις το ιδανικό κλίμα για να κάνεις την προσέγγισή σου και να την μιλήσεις.Έξοδος με Μαθητές για Φλερτ: Πως η Ηγεσία βοηθάει παντού, Φλερτ στο μπαρ: Μία απλή διαδικασία

Τι να προσέξω;         

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες στο μπαρ θα είναι διαθέσιμες ή ότι όλες θα θέλουν να σου μιλήσουν. Μην θεωρείς δεδομένο ότι θα σου απαντήσουν ή ότι θα είναι «συνεργάσιμες». Οπότε πρέπει να προσέξεις να μην είσαι πιεστικός ή επίμονος και να δεχτείς με χαλαρότητα και χιούμορ την οποιαδήποτε αντίδρασή τους.

Πώς να πάω;

Δεν χρειάζονται φανφάρες και πανηγυρισμοί. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις πάταγο και εντυπωσιασμό. Τις περισσότερες φορές είναι φανερό ότι αυτός που το κάνει, το κάνει λόγω ανασφάλειας.

Επίσης, δεν χρειάζεται να πας «φορτωμένος» δώρα. Τα σφηνάκια δεν θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την συμπάθειά της και σίγουρα δεν θα σου εξασφαλίσουν το τηλέφωνό της.

Δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε ματιές για να πάρεις το οκ για να την πλησιάσεις. Εξάλλου μπορεί να μην σε βλέπει για διάφορους λόγους. Κάνε την να σε δει, ακριβώς γιατί είσαι μπροστά της.

Θες να γίνεις καλός στο φλερτ στο μπαρ αλλά και γενικά; Δες εδώ

Πλησιάζοντας

Φρόντισε όταν θα την πλησιάσεις, να μην είσαι ακριβώς από πίσω της αλλά στο πλάι. Μην σταθείτε σαν να είστε σε λεωφορείο. Δες αν έχει ήδη παραγγείλει ποτό πριν πας, γιατί αλλιώς μπορεί να σας διακόψει ο σερβιτόρος και να δημιουργήσει αμηχανία. Όταν θα την πλησιάσεις, φρόντισε να πας χωρίς το ποτό σου. Αν πας μαζί με το ποτό σου, της δίνεις την εικόνα του «Ήρθα για να μείνω ώρα» και αυτό μπορεί να την κάνει να αισθανθεί περισσότερη πίεση, κάτι που δεν το θες.

Τι να πω;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις και το πιο απλό, είναι ένα «γεια». Δεν υπάρχουν μαγικές ατάκες και βαρύγδουπες δηλώσεις. Πολλοί πιεζόμαστε γιατί ψάχνουμε την μία και μοναδική ατάκα που θα την εντυπωσιάσει και θα την κερδίσει, ενώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.

Φρόντισε να είσαι χαλαρός και γνήσιος στην προσέγγιση σου. Πας γιατί θέλεις να γνωριστείτε και να δείτε αν ταιριάζετε. Αν περάσετε καλά, τότε θα έχει κάθε λόγο να θέλει να σε ξαναδεί.

Φλερτ στο μπαρ: Η κυρίως κουβέντα

Μιλήστε για όμορφα πράγματα που θα την κάνουν να αισθανθεί ωραία. Αποφύγετε θέματα που μπορεί να είναι βαρετά ή ανούσια. Η οικονομική κατάσταση της χώρας ή η πορεία της ομάδας σου στο πρωτάθλημα δεν είναι θέματα που την ενδιαφέρουν. Πιο πολύ θα ενδιαφερθεί για ταξίδια, μουσική ή κάτι άλλο που θα την κάνει να χαμογελάσει. Εξάλλου είναι βραδάκι και βγήκε με τις φίλες της να περάσει καλά. Γιατί να μην της ενισχύσεις το συναίσθημα;

Η προσέγγιση στο μπαρ είναι ο πιο εύκολος και χαλαρός τρόπος να μιλήσεις με μία γυναίκα. Κάνε το με χαμόγελο και άνεση και σίγουρα θα έχεις επιτυχία!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Vasilis

Για τον Vassilis η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Άριστος γνώστης τεχνικών γλώσσας σώματος και μεθόδων NLP. Είναι ικανός να χρησιμοποιήσει μικροεκφράσεις και κινήσεις και να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση. Όσο αρνητική κι αν είναι, πιστεύει ότι υπάρχει τρόπος να κερδίσει ή να μάθει κάτι. FULL BIO >>


Βελτίωσε τα αποτελέσματα σου στο Φλερτ!

Γίνε άμεσα καλύτερος με τις γυναίκες.
x