Γιατί Men’s Bible! - Men's Bible

Γιατί Men’s Bible!

είπαν για εμάς project alpha, γιατί mensbible

Αναρωτιέσαι τί μπορεί να κάνει για εσένα το mensbible;

Εαν ναι τότε συλλογίσου τα εξής:

Σου έτυχε ποτέ να ξεκινάς να μιλάς με εκείνη την γοητευτική ξανθιά που σου αρέσει και ξαφνικά να αντιλαμβάνεσαι πως ενώ αρχικά η κουβέντα κυλούσε υπέροχα, η κοπέλα αρχίζει να βαριέται και να χάνει το ενδιαφέρον της;

Πιάνεις τον εαυτό σου να ξεμένει από λόγια στα ραντεβού που βγαίνει και νιώθεις πως παρατηρείς ανήμπορος τις ευκαιρίες να ξεγλιστρούν μέσα από τα χέρια σου;

Μήπως κάποιες φορές δεν διαβάζεις σωστά το κλίμα και τα σημάδια που σου δείχνει η κοπέλα με αποτέλεσμα να καταλήγεις σε λάθος κινήσεις (και ξαφνικά να αρχίσεις να δείχνεις κάπως περίεργος αντί για cool);

Σου έχει τύχει ποτέ να έχεις δοκιμάσει τα πάντα και παρ’ όλα αυτά να μη γίνεται το κλικ ανάμεσα σε εσένα και την κοπέλα (να της μιλούσες και να σου μιλούσε και να γελούσε με τα πειράγματα και τα αστεία σου, αλλά και οι δύο να ξέρατε πως δε μοιράζεστε κάποια γνήσια σύνδεση, απλά είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλο);

Οι πιο πάνω καταστάσεις κυριολεκτικά τρελαίνουν κόσμο όταν συμβαίνουν. Και για μερικούς συμβαίνουν υπερβολικά συχνά.

Ακόμα και αν λίγες φορές πιάνεις τον εαυτό σου να ξεμένει από λόγια και να φέρεται με νευρικό τρόπο, σίγουρα θα ήθελες να αποφύγεις τέτοιες καταστάσεις.

Σίγουρα θα προτιμούσες να μη συμβαίνουν καθόλου.

Και σίγουρα θα θέλεις να ξέρεις κάθε φορά τι να κάνεις, πώς να το κάνεις και γιατί να το κάνεις, ώστε να έχεις εσύ τον έλεγχο στην ερωτική σου ζωή.

Και γι’ αυτό είναι το Men’s bible εδώ.

Γιατί Mensbible;

#1 Για να γλυτώσεις χρόνο, ενέργεια και πόνο

Τα καλά νέα είναι πως αν φλερτάρεις με πολλές πολλές κοπέλες και βγαίνεις πολλά πολλά ραντεβού πιθανότατα θα εντοπίσεις τα μοτίβα, θα μάθεις να τα αναγνωρίζεις και θα προσαρμόσεις την επικοινωνία σου και τον τρόπο σου ανάλογα.

Τα ακόμα καλύτερα νέα όμως είναι πως αντί να ξοδέψεις χρόνια σε πειραματισμούς, περνώντας πρώτα στα τυφλά από εκατοντάδες απορρίψεις και απογοητεύσεις με την ελπίδα να βρεις μόνος σου τι μπορείς να κάνεις και να κάνεις στο φλερτ και πώς να κινηθείς για να λύσεις τα πιο πάνω προβλήματα, μπορείς να πατήσεις τέρμα το γκάζι και να επιταχύνεις τη διαδικασία.

Μπορείς να κόψεις τουλάχιστον στο μισό τον χρόνο που απαιτείται για να γίνεις όχι απλά καλός στην φλερτ, αλλά ένας πραγματικός άσσος της επικοινωνίας και ένας άνδρας ελεύθερος, που έχει την ερωτική του ζωή στα χέρια του.

Ο στόχος μας, και ο βασικός λόγος που δημιουργήσαμε το mensbible, είναι για να βοηθήσουμε τους άνδρες να βγουν από τον φαύλο κύκλο της δυσκολίας στις ερωτικές γνωριμίες.

Ξέρουμε καλά πως αν αντιμετωπίζεις ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στο τρόπο που φλερτάρεις και επικοινωνείς με τις γυναίκες, είναι πολλές φορές δύσκολο να το λύσεις.

Στο mensbible σε βοηθάμε μέσω εξειδικευμένου coaching, γνώσης και πρακτικής εξάσκησης, και δουλεύουμε μαζί, ώστε να εντοπίσουμε ακριβώς αυτό το οποίο χρειάζεται να βελτιώσεις και το οποίο χρειάζεται να κάνεις διαφορετικά.Γιατί Mensbible

#2 Γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός

Ναι, κάποιες φορές το ζήτημα λύνεται απλώς φλερτάροντας με πολλές πολλές κοπέλες.

Άλλες φορές όμως είναι δύσκολο να το πετύχεις όταν στην πλειοψηφία των γνωριμιών που κάνεις η κουβέντα σπάνια διαρκεί πάνω από 5 λεπτά.

Άλλες φορές πάλι, το πρόβλημα είναι πως έχεις την λάθος ιδέα για το τί πρέπει να αλλάξεις και να βελτιώσεις στον τρόπο που φλερτάρεις.

Αρκετοί άνδρες δεν έχουν ιδέα γιατί η γνωριμία εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε. Προσπαθούν μόνοι τους να κάνουν μια διάγνωση και, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις ιατρικές αυτοδιαγνώσεις από το Google, καταλήγουν στο λάθος συμπέρασμα.

Στην πολύχρονη εμπειρία μου ως dating coach έχω δει άνδρες που πίστευαν πως γίνονται υπερβολικά άμεσοι και εκδηλωτικοί, ενώ στην πραγματικότητα δύσκολα καταλάβαινες από τις πράξεις τους ότι ενδιαφέρονται για την κοπέλα.

Έχω μιλήσει με πολλούς οι οποίοι πίστευαν πως δεν πειράζουν αρκετά ή αρκετά καλά τις κοπέλες που φλερτάρουν και πως δεν δείχνουν αρκετά ηγετικοί και alpha male. Ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα τους ήταν πως δεν έκαναν τι κοπέλες που φλερτάρουν να νιώθουν πως τις εκτιμούν και τις αναγνωρίζουν.

Οι κοπέλες κουραζόντουσαν από τη συνεχή προσπάθεια των ανδρών αυτών για πείραγμα και κυριαρχία στην επικοινωνία και κατέληγαν να λαμβάνουν τα πειράγματα ως προσβολές.

Έχω επίσης δει πολλούς να νομίζουν πως δεν μπορούν να βρουν κοινά με τις κοπέλες που φλερτάρουν. Όταν όμως μου διηγιόντουσαν επί λέξει τους διαλόγους τους και τους έβλεπα εν δράσει, γινόταν ξεκάθαρο πως έβγαιναν ως περίεργοι τύποι και ως τύποι που ενδιαφέρονται για πλατωνικές σχέσεις.

Με λίγα λόγια δεν δημιουργούσαν αρκετή έλξη στις κοπέλες με τις οποίες φλερταραν, ώστε εκείνες να θέλουν να επενδύσουν περισσότερο στην επικοινωνία και να θέλουν να ανοιχτούν και να μοιραστούν περισσότερα πράγματα για τον εαυτό τους.

Τα σημεία εκείνα στα οποία πιστεύει κάποιος πως χρειάζεται βελτίωση και τα σημεία στα οποία χρειάζεται πραγματικά βελτίωση, δεν είναι πάντα τα ίδια.

Ο καθένας είναι ξεχωριστός και γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή περίπτωση.

#3 Γιατί αξίζεις να πετύχεις

Το dating coaching είναι ένα ιδιαίτερο είδος coaching. Απαιτεί άνεση και εμπιστοσύνη για να ευδοκιμήσει και δεν μπορεί με τίποτα να έχει επιτυχία χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη σύνδεση και χημεία ανάμεσα σε coach και μαθητή.

Το περιβάλλον παίζει τεράστιο ρόλο σε αυτό. Δεν μπορείς να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις να κάνεις λάθη ώστε να προοδεύσεις, αν πρώτα δεν νιώθεις την ασφάλεια να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου.

Για αυτό και βασικός πυλώνας της ομάδας μας είναι η καλλιέργεια των σωστών σχέσεων με τον μαθητή ώστε εκείνος να μπορέσει να ανοιχτεί και να αφεθεί και υπό την καθοδήγηση του coach, να δρα διορθώνοντας κάθε φορά τον εαυτό του.

Αυτό σημαίνει πρόοδος και μόνιμη αλλαγή.

Γι’ αυτό και στις πρακτικές εξόδους φροντίζουμε να δείχνουμε πάντα ως μια παρέα η οποία έχει βγει να διασκεδάσει και όχι ως μαθητής με δάσκαλο σε φανερή αποστολή.

Ώστε να νιώθεις την ασφάλεια να δρας και να πειραματίζεσαι χωρίς να γνωρίζει κανείς άλλος ότι εκπαιδεύεσαι στο κομμάτι αυτό.

Θέλουμε πραγματικά να πετύχεις και αν το θες κι εσύ, τότε μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ ή να επικοινωνήσεις μαζί μας, με την ομάδα του mensbible, για να δούμε πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!