Γιατί βγαίνεις έξω για να προσεγγίσεις γυναίκες; - Men's Bible

Γιατί βγαίνεις έξω για να προσεγγίσεις γυναίκες;

Γιατί βγαίνεις έξω για να προσεγγίσεις γυναίκες;

Γιατί βγαίνεις έξω για να προσεγγίσεις γυναίκες; Ξέρω ότι το κάνεις πάντα με σεβασμό και ωραίο τρόπο. Αλλά γιατί βγαίνεις να φλερτάρεις; Θέλω να το σκεφτείς.

Είναι μια από τις αγαπημένες ερωτήσεις που κάνω στα σεμινάρια. Είναι προφανής ο λόγος, έτσι; Αλλά είναι μια ερώτηση που κάνω ώστε να βοηθήσω να γίνει γενικότερα κατανοητός ο λόγος.

Όχι μόνο για το χρόνο που περνάμε μαζί στα σεμινάρια, αλλά και για να ανακαλύψουμε το λόγο για τον οποίο οι άνδρες βγαίνουν έξω για να βελτιώσουν τις ερωτικές τους ζωές και τις σχέσεις τους με τις γυναίκες.

Για να είμαι ειλικρινής, ο κόσμος δίνει μεγάλη βαρύτητα στο πως θα πλησιάσει μια γυναίκα και το πως θα ξεκινήσει μια συζήτηση μαζί της. Για να γίνω πιο σαφής, ναι, είναι πολύ σημαντικό να είσαι ικανός να προσεγγίσεις τις γυναίκες.

Αν δεν τη προσεγγίσεις τότε δε θα τη γνωρίσεις

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να συναντήσεις μια γυναίκα, να βγεις ραντεβού ή να κάνεις και σχέση από το να την προσεγγίσεις από κοντά… εκτός και αν σε ενδιαφέρουν οι γνωριμίες μέσω Tinder και άλλες εφαρμογές γνωριμιών στο διαδίκτυο.

Αν ακολουθείς το δεύτερο τρόπο, δεν θα έχεις πάντα την ευκαιρία να πλησιάσεις τις τόσες εκπληκτικές γυναίκες που μπορείς να βρεις εκεί έξω, στην πραγματική ζωή.

Οπότε το να πλησιάσεις μια γυναίκα είναι ένα σημαντικό κομμάτι που σου μαθαίνουμε στα σεμινάρια και στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αυτό που είναι δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις τα εσωτερικά σου συναισθήματα, τους φόβους σου και τα πιστεύω σου, που ανακύπτουν όταν γνωρίζεις για πρώτη φορά μια γυναίκα.Γιατί βγαίνεις έξω για να προσεγγίσεις γυναίκες;

Πολλοί …dating coaches (ο Θεός να τους κάνει) που ειδικεύονται σε θέματα φλερτ έχουν γίνει γνωστοί τα τελευταία χρόνια καθώς έχουν μετατρέψει τη γνωριμία των ανδρών και γυναικών σε παιχνίδι στο οποίο μπορούν να στοιχηματίζουν και έχουν ως στόχο να πουλήσουν τις μεθόδους τους.

Γνωρίζω αρκετούς από αυτούς και ξέρω ότι κατά βάση είναι καλόκαρδοι, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί οι μέθοδοι οδηγούν στα σωστά αποτελέσματα που θέλει η πλειοψηφία των ανδρών… ή ακόμα και σε μια υγιή σχέση με τις γυναίκες.

Τα πράγματα είναι πιο απλά, όπως σου λέει και ο Κόσμας στο βίντεο: 

Οπότε ας γυρίσουμε στο «Γιατί» σου

Δεν πρέπει να αισθανθείς ποτέ αναγκασμένος να βγεις έξω και να προσεγγίσεις γυναίκες. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις για να έχεις ένα αποτέλεσμα και να θεωρείς ότι είναι ένας δύσκολος τρόπος για να βρεις κάτι καλό στη ζωή σου.

Πρέπει να έχει και κάποια πλάκα στο να γνωρίζεις γυναίκες γιατί έτσι ωριμάζεις και εσύ από όλη τη διαδικασία και γνωρίζεις τις πραγματικές σου επιθυμίες. Μπορείς να το βρεις απολαυστικό να συνομιλείς με τις όμορφες γυναίκες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα; Μπορείς να βρεις χαρά στο να μάθεις τις γυναίκες, να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειες σου, να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου;

Οι περισσότεροι άνδρες, οι οποίοι θέλουν να νιώθουν ολοκληρωμένοι σε αυτό το τομέα της ζωής τους, παράλληλα διστάζουν. Θέλουν γρήγορα αποτελέσματα αλλά τους φοβίζει το πόσο δουλειά χρειάζεται για να φτάσουν σε αυτά. Αυτού του είδους οι άνδρες δοκιμάζουν τους διάφορους τρόπους προσέγγισης, πιστεύοντας ότι είναι ένα παιχνίδι αριθμών και οι “περισσότερες επαναλήψεις” θα τους κάνουν καλύτερους στο φλερτ.

Δεν πάει έτσι. Μπορεί να χειροτερέψεις ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που δεν εμφανίζεσαι αυθεντικός. Δεν μπορείς να προσεγγίσεις μια γυναίκα με έτοιμες φράσεις σαν να την δοκιμάζεις, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις καμία ευκαιρία μαζί της.

Θες να προσεγγίζεις τις γυναίκες σωστά και να είσαι αυθεντικός; Δες εδώ

Αυτό που σου προτείνω, λοιπόν, να κάνεις είναι να την πλησιάσεις και να είσαι όσο πιο αυθεντικός γίνεται. Αν είσαι έξω και δεις μια γοητευτική γυναίκα και δεν αισθανθείς τίποτα, δεν πειράζει. Αν όμως αισθανθείς κάτι, τότε αυτό είναι καλό. Αν αποφασίσεις να την προσεγγίσεις face to face, μπορείς και από εκεί που βρίσκεσαι χωρίς τη βοήθεια των social media.

Και για να γίνεις αυθεντικός, πρέπει να σταματήσεις να χρειάζεσαι την επιβεβαίωση της. Πρέπει να σταματήσεις να ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα και να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Χρειάζεται να είσαι άνετος με τα αδύναμα σου σημεία και άνετος με το να μην κεντρίσεις το ενδιαφέρον της.

Και όταν είσαι αληθινός και άνετος με τον εαυτό σου και το ποιος είσαι το φλερτ γίνεται πιο εύκολο και πιο διασκεδαστικό. Και οι γυναίκες αυτή την άνεση την αισθάνονται αμέσως.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!