Μην Κολλάς: Τι να πεις σε μια Κοπέλα που σου αρέσει - Men's Bible

Μην Κολλάς: Τι να πεις σε μια Κοπέλα που σου αρέσει

Μην Κολλάς: Τι να πεις σε μια Κοπέλα που σου αρέσει, Πώς να την κάνεις να Ενδιαφερθεί Ερωτικά, Αποκάλυψε τον Εαυτό σου: Πως να κάνεις κουβέντα με Ροή και Ενδιαφέρον, Σπάσε τον πάγο – 5 απλοί τρόποι για να ξεκινήσεις κουβέντα με μία κοπέλα

Από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν στο φλερτ, είναι να κολλήσεις και να νιώθεις ότι δεν έχεις τι να πεις στην κοπέλα που σου αρέσει.

Είναι λογικό να θες να κάνεις καλή εντύπωση και να δείξεις τα καλά σου στοιχεία, όταν μιλάς με κάποια που σε ελκύει. Να δείχνεις άνδρας με γνώσεις, να την καθηλώσεις με το χιούμορ και το χάρισμα του λόγου και να την κάνεις να σου ανοιχτεί.

Και αν η συζήτηση είναι αρκετά συναρπαστική, τότε όχι μόνο αποτυπώνεις στο μυαλό της μια θετική εικόνα για εσένα, αλλά μαθαίνεις και πολλά πράγματα για εκείνη.

Ωστόσο, αρκετοί άνδρες δυσκολεύονται να πάρουν την ευθύνη της συζήτησης πάνω τους και να είναι εκείνοι που θα οδηγήσουν την κουβέντα σε νέα μονοπάτια.

Νιώθουν πως οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω τους και κολλούν – είτε λόγω άγχους και έλλειψης αυτοπεποίθησης, είτε λόγω έλλειψης εξάσκησης.

Ως αποτέλεσμα αισθάνονται ότι δεν έχουν τι να πουν και καταλήγουν να ρωτούν επανειλημμένως και να ανακυκλώνουν τα ίδια θέματα.

Για να φλερτάρεις αποτελεσματικά λοιπόν, χρειάζεται να γνωρίζεις πώς να κάνεις μια χαλαρή και άνετη κουβέντα. Κουβέντα η οποία έχει στόχο, όχι να εντυπωσιάσει, αλλά να δημιουργήσει άνεση και ένα χαλαρό κλίμα οικειότητας.

Βλέπεις, αν και η ερωτική έλξη είναι συχνά το στάδιο του φλερτ στο οποίο οι περισσότεροι άνδρες χρειάζονται εξάσκηση, αρκετοί το παρακάνουν.

Προσπαθούν πολύ να δημιουργήσουν ερωτική έλξη μέσα από ατάκες και κόλπα ή παιχνίδια που δείχνουν δήθεν έλλειψη ενδιαφέροντος. Έτσι χαλούν το κλίμα και δεν αφήνουν την κουβέντα να αποκτήσει ροή και κατεύθυνση.

Το να φλερτάρεις έχοντας ως βάση την συναισθηματική σύνδεση και όχι τον εντυπωσιασμό, αποτελεί μια πολύ πιο ισχυρή και αποτελεσματική στρατηγική. Γιατί τότε μπορείς να κάνεις την κοπέλα να νιώσει άνετα μαζί σου και έτσι τη βοηθάς να αναπτύξει πραγματικά αισθήματα για εσένα.

Πως όμως το πετυχαίνεις αυτό;

Πολύ απλά εστιάζοντας στα κοινά ανάμεσα σας, δείχνοντας πως αντιλαμβάνεσαι την οπτική και τα συναισθήματα της και εκφράζοντας αυθεντικό ενδιαφέρον.

Αυτή η προσέγγιση καταλήγει σε μια πιο αυθεντική και ρευστή συζήτηση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να κάνεις αργότερα πειράγματα και να εκφράσεις την προσωπικότητα σου.Μην Κολλάς: Τι να πεις σε μια Κοπέλα που σου αρέσει

Τα στάδια του να έχεις πάντα πράγματα να πεις

Το πρώτο βήμα λοιπόν για να έχεις πάντα τι να πεις, είναι να αποδομήσεις αυτές τις άνετες συζητήσεις στις οποίες ο ένας είναι χαλαρός και εξοικειωμένος με τον άλλο και να δεις τα μοτίβα από πίσω.

Αυτή η πληροφορία έχει τεράστια σημασία. Γιατί αν γνωρίζεις ποια είναι τα στάδια από τα οποία χρειάζεται να περάσεις, όπως και τι πρέπει να κάνεις σε κάθε στάδιο, θα ξέρεις κάθε φορά τι να πεις.

Το πρώτο στάδιο είναι θεματικό. Είναι αυτό που θέτει το βασικό θέμα της συζήτησης. Αυτό μπορεί να είναι τα ταξίδια, το φαγητό, η ποπ κουλτούρα κλπ. Αποτελεί την πρώτη και εισαγωγική βάση του λεκτικού πάρε – δώσε μεταξύ σας.

Σε αυτό το στάδιο, αφού η κουβέντα έχει περιπλανηθεί για λίγο σε έναν ωκεανό θεμάτων, καταλαγιάζει σε ένα θέμα με το οποίο και οι δύο νιώθετε άνετα να εξερευνήσετε.

Το δεύτερο στάδιο είναι πιο προσωπικό. Εδώ θα πρέπει να δώσεις την προσωπική σου γνώμη, την δική σου άποψη για το θέμα της συζήτησης.

Εδώ συχνά αρχίζουν και τα προβλήματα για τους περισσότερους άνδρες καθώς έχουμε την τάση να μιλάμε περισσότερο για πράγματα έξω από εμάς και όχι για εμάς, τις απόψεις και τα συναισθήματα μας.

Είναι πολύ σημαντικό όμως να εκφράσεις την άποψη σου για κάποιο θέμα όπως και τα συναισθήματα σου, καθώς μέσα από αυτά μπορεί η γυναίκα με την οποία μιλάς να συνδεθεί μαζί σου και να σε γνωρίσει καλύτερα.

Μπορείς να μάθεις πολλά για κάποιον από τα γούστα του, τις προτιμήσεις του και τις απόψεις του.

Το τρίτο στάδιο είναι διαπροσωπικό. Από τη στιγμή που έχετε εκφράσει ο καθένας την άποψη του και τις προτιμήσεις του, είναι ώρα να συσχετίσετε τις εμπειρίες σας.

Εδώ χρειάζεται να της μιλήσεις για τα κοινά που έχετε, όπως και παρόμοιες εμπειρίες που έχετε ζήσει.

Αυτό μπορεί να γίνει πανεύκολα μέσα από την αφήγηση συναρπαστικών ιστοριών, οι οποίες, όχι μόνο σου γεμίζουν χρόνο, αλλά προβάλουν και τα σωστά χαρακτηριστικά για εσένα.

Κι αν δεν ξέρεις πώς να αφηγείσαι συναρπαστικές ιστορίες που να καθηλώνουν την κοπέλα με την οποία φλερτάρεις ρίξε μια ματιά στα προγράμματα μας.

Όταν μιλάτε άνετα, η δημιουργία έλξης γίνεται παιχνίδι

Με λίγη εξάσκηση, θα διαπιστώσεις πως όχι μονάχα θα έχεις πάντα πράγματα να πεις, αλλά και πως είναι δύσκολο να ξεμείνεις.

Όλες οι μεγάλες και συναρπαστικές συζητήσεις ξεκινούν απλά και επιφανειακά, δηλώνοντας κάποιο γεγονός και συνεχίζουν με την λεγόμενη αυτοαποκάλυψη των απόψεων μας και των συναισθημάτων μας για το γεγονός αυτό.

Κάτι πολύ σημαντικό καθώς μονάχα όταν εκφράζεις ανοιχτά και δίχως ντροπή τα συναισθήματα σου, τις απόψεις και τις προτιμήσεις σου, αρχίζεις να αποκτάς πραγματική υπόσταση στο μυαλό των άλλων.

Χωρίς αυτά η κοπέλα δε θα μπορεί να συνδεθεί μαζί σου, να βρει κοινά και να συσχετίσει τις εμπειρίες της με τις δικές σου.

Αφού λοιπόν μάθεις πώς να κρατάς την συζήτηση, έπειτα μπορείς να την εμπλουτίσεις με στοιχεία της προσωπικότητας σου. Με χιούμορ, με πειράγματα, με παιχνίδια ρόλων (μην πάει το μυαλό σου στο σεξ, μιλάω για προχωρημένες τεχνικές πειραγμάτων που δείχνουμε στα μαθήματα μας).

Και αυτό που κάνει την δημιουργία επικοινωνιακής άνεσης απαραίτητη και αξεπέραστη τεχνική είναι πως όταν συνδέεσαι συναισθηματικά με την κοπέλα σου, το φλερτ γίνεται πολύ πιο εύκολο.

Οι τεχνικές δημιουργίας έλξης σου βγαίνουν αβίαστα και ακριβώς επειδή νιώθεις κι εσύ άνετα, μπορείς να εκφράσεις τον καλύτερο σου εαυτό χωρίς ενδοιασμούς.

Αρκεί να μάθεις πώς να βρίσκεις και να εστιάζεις σε θέματα τα οποία και οι δύο αγαπάτε και σας αρέσει να συζητάτε. Μέσα από αυτή τη σύνδεση, η προσωπικότητα σου θα αναδειχθεί και θα είσαι σε θέση να κάνεις κινήσεις πιο τολμηρές και θαρρετές που αλλιώς θα απέφευγες.

Θες να μάθεις πώς να έχεις πάντα πράγματα να πεις; Δες εδώ

Λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Να έχεις στο νου σου πως αν και θες να συνδεθείς με την κοπέλα, δεν πρέπει να αφήσεις την συζήτηση να βαρύνει και να γίνει πολύ σοβαρή ή δραματική.

Το φλερτ έχουμε πει είναι ένας ανάλαφρος χορός μέσα από τον οποίο μαθαίνει ο ένας τον άλλο.

Όταν όμως γίνεσαι υπερβολικά σοβαρός, τότε καταλήγεις να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Επίσης, χρειάζεται προσοχή καθώς θες να αποφύγεις να φανείς επικριτικός ή αρνητικός. Οι ελκυστικοί άνθρωποι είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν τη ζωή με θετικότητα και αισιοδοξία.

Τέλος, όσο καλά και αν τα πάτε, δε θες να κάνεις πολύ προσωπικές ερωτήσεις από πολύ νωρίς. Χρειάζεται πρώτα να έχει εδραιωθεί μια σχέση μεταξύ σας.

Από εκεί και πέρα ο καθένας μας μπορεί να μάθει πώς να διατηρεί μια συζήτηση για αρκετή ώρα. Δε χρειάζεται να είσαι ο τύπος που κολλάει και επειδή δεν ξέρεις τι να πεις ρωτάς με ρυθμό πολυβόλου.

Όταν μάθεις πώς να μοιράζεσαι γεγονότα και πράγματα από τη ζωή σου και να συσχετίζεις με την κοπέλα θα δεις πως δε χρειάζεται καν να προσπαθήσεις. Η συζήτηση προχωράει μόνη της.

Και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα στάδια του φλερτ και το πώς να ξεκινάς και να κρατάς την κουβέντα με την κοπέλα που σου αρέσει, επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!