Σε θέλει! Δράσε άμεσα... - Men's Bible

Σε θέλει! Δράσε άμεσα…

Σε θέλει! Μην την αφήνεις να περιμένει

Είσαι στη σχολή και μιλάς με μια συμφοιτήτριά σου. Η κουβέντα έχει ροή και μάλιστα νιώθετε τόσο άνετα, που πειράζετε ο ένας τον άλλο και μιλάτε με άνεση για πιο ευαίσθητες και προσωπικές στιγμές και βιώματα.

Η κοπέλα γελάει με το χιούμορ σου. Σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις, πράγμα που δείχνει ότι ενδιαφέρεται να μάθει για εσένα. Σε κοιτάζει έντονα στα μάτια και δείχνει χαρούμενη που σε γνωρίζει. Κάποια στιγμή σε ρωτάει πώς να σε βρει στο Instagram, ώστε να έχετε έναν τρόπο επικοινωνίας και εκτός σχολής.

Αρχίζετε να μιλάτε μέσω μηνυμάτων, αρχίζετε να βγαίνετε για καφέ και διασκέδαση με μεγάλη παρέα και συνεχίζετε να κρατάτε αυτό το θετικό και ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας.

Η κοπέλα σου αρέσει. Την βλέπεις ερωτικά και θες να προχωρήσεις μαζί της. Όμως δεν είσαι σίγουρος αν όντως σε θέλει και αυτή. Άραγε την ελκύεις ή απλά είναι φιλική μαζί σου;

Η αμφιβολία σού προκαλεί δισταγμό και προτιμάς να μείνεις στο εδραιωμένο status quo, από το να ρισκάρεις να δείξεις τις προθέσεις σου. Η αμφιβολία και η πιθανότητα να χαλάσεις τη σχέση που έχετε, σε σταματούν.

Ο χρόνος κυλάει και περνάει ένας μήνας, δύο μήνες, τρεις μήνες.

Συνεχίζεις να διατηρείς μαζί της το ίδιο ευχάριστο κλίμα. Παράλληλα τη βλέπεις να μιλάει και με άλλους άνδρες και ενώ δεν το δείχνεις, μέσα σου ζηλεύεις.

Αποφασίζεις να κάνεις την κίνηση σου. Της λες να βγείτε μια μέρα οι δυο σας και πάνω στον καφέ, της μιλάς για τα αισθήματά σου.

Η κοπέλα δείχνει να εκπλήσσεται και σου λέει πως είσαι πολύ καλό παιδί, αλλά σε βλέπει σα φίλο και δε θα ήθελε να χαλάσει τη φιλία σας.5 κανόνες για εύκολες γνωριμίες στα Πάρτι, Σε θέλει! Μην την αφήνεις να περιμένει

Αν βλέπεις ότι σε θέλει, μην περιμένεις

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορείς να μάθεις να κάνεις και το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει την επιτυχία σου στο φλερτ, είναι το εξής: Μάθε να δρας χωρίς να είσαι σίγουρος.

Αν λοιπόν βλέπεις πως η κοπέλα σε θέλει, είναι καλύτερο να δράσεις γρήγορα και ας μην το κάνεις με τον ιδανικό και τέλειο τρόπο, παρά να περιμένεις αιώνια.

Ο λόγος είναι απλός.

Η έλξη (και στα δυο φύλα, αλλά πολύ περισσότερο στις γυναίκες) βασίζεται σε ψυχολογικούς παράγοντες. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τόσο το τί ακριβώς λες ή το τί έχεις, αλλά το τί αποπνέεις με τη συμπεριφορά σου.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να νιώσει η κοπέλα πως είσαι άνδρας που δείχνει φανερά τις προθέσεις του (και όχι κάποιος που ντρέπεται για αυτές) και που δε διστάζει να διεκδικήσει αυτό που θέλει, ακόμα και αν δεν είναι σίγουρος ότι θα πετύχει.

Γιατί αυτή η συμπεριφορά δείχνει αυτοπεποίθηση και πως είσαι άνδρας που θα ρισκάρει για να πετύχει πράγματα στη ζωή του.

Αν πάλι σε βλέπει να περιμένεις ή να υπερπροετοιμάζεσαι ώστε να τα κάνεις όλα τέλεια, η αίσθηση που της αφήνεις είναι αυτή του φοβισμένου και του διστακτικού.

Δεν είναι απαραίτητο η κοπέλα να τα σκεφτεί όλα αυτά. Οι διαδικασίες αυτές είναι ασυνείδητες και ενστικτώδεις τις περισσότερες φορές.

Όπως κι εσύ νιώθεις πιο ανασφαλή και λιγότερο αποφασιστικό τον φίλο σου που διαβάζει είκοσι λεπτά τον κατάλογο μη μπορώντας να αποφασίσει τι θα παραγγείλει, το ίδιο θα αισθανθεί και η κοπέλα αν βλέπει πως σου αρέσει αλλά ποτέ δεν κάνεις το κάτι παραπάνω και απλά μένεις σε φιλική κουβέντα μαζί της.

Πως σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται

Ωραία όλα αυτά, αλλά πως καταλαβαίνεις ότι η κοπέλα που σου αρέσει, σε θέλει;

Πρώτα απ’ όλα θα στο δείξει η ίδια με διάφορα διακριτικά σημάδια. Γι’ αυτό και απαιτείται να διαβάζεις καλά τη γλώσσα σώματος των άλλων, αν θες να φλερτάρεις με επιτυχία.

Αν λοιπόν δείχνει χαρούμενη όποτε σε βλέπει και συναναστρέφεται μαζί σου. Αν βλέπεις ότι σε αγγίζει συχνά. Αν ρωτάει και ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για εσένα. Αν σε πειράζει με παιχνιδιάρικο τρόπο. Αν συμφωνεί σε πολλά από αυτά που λες.

Αν κάνει κάποια από τα παραπάνω, τότε σκέψου ότι σε θέλει.

Ναι, δε θα σου πει ευθέως «ξέρεις τι, σε γουστάρω και σε θέλω», αν και ξέρω καλά ότι αυτό θες να ακούσεις.

Η συμπεριφορά της και ο τρόπος της θα σου δείξουν τι συμβαίνει και από εκεί και πέρα θα πρέπει να ρισκάρεις και να δράσεις ακόμα και αν δεν είσαι εκατό τις εκατό σίγουρος για τα βήματά σου.

Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες θέλουν να είναι πιο διακριτικές. Αφ’ ενός γιατί δε θέλουν να φανούν ως «εύκολες» και αφ’ ετέρου γιατί θέλουν να τις διεκδικήσεις.

Αν ρίξεις μια ματιά στις διάφορες ερωτικές και ρομαντικές νουβέλες και ταινίες που καταναλώνουν με μανία πολλές γυναίκες, θα διαπιστώσεις πως το μοτίβο είναι πάνω κάτω το ίδιο.

Έχεις έναν άνδρα ο οποίος έχει δείξει πως είναι δυναμικός και με αυτοπεποίθηση, και ο οποίος καταλήγει να επιθυμεί και να διεκδικεί την πρωταγωνίστρια.

Μάλιστα, η ίδια η διεκδίκηση εντείνει την έλξη που νιώθει η γυναίκα για τον άνδρα.

Βέβαια εδώ να σημειώσω το εξής. Στο παρόν άρθρο μιλάμε για την περίπτωση που η κοπέλα σου δείχνει κάποια σημάδια πως σε θέλει. Αν η κοπέλα δε δείχνει κανένα σημάδι ενδιαφέροντος, τότε πρώτα χρειάζεται να την ιντριγκάρεις μέσω της συμπεριφοράς σου και έπειτα να κλιμακώσεις και να διεκδικήσεις.

Αν ωστόσο βλέπεις πως σε θέλει, τότε μην την κάνεις να περιμένει. Κάνε την κίνησή σου!

Θες να μάθεις πώς να ιντριγκάρεις μια γυναίκα με τη συμπεριφορά σου; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Μέσα από αυτό σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου!

Για τον Συγγραφεα

Antonis

Ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι αν θες κάτι να αλλάξει, πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ ο ίδιος, ο Αντώνης έχει πάθος με την επιστήμη της ψυχολογίας και την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αγαπά να βοηθάει τους ανθρώπους στην πορεία τους να βελτιωθούν, όπως και να ανακαλύπτουν τον ελκυστικό εαυτό τους ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερες και ποιοτικότερες σχέσεις με το άλλο φύλο.