Πέντε ξενέρωτα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στην πρώτη γνωριμία - Men's Bible

Πέντε ξενέρωτα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στην πρώτη γνωριμία

Φλερτ στην Παρέα: Απλά τιπς για να φλερτάρεις στον κοινωνικό σου κύκλο, Νευρικότητα – Απλές μέθοδοι για να την διαχειριστείς, Πέντε ξενέρωτα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στην πρώτη γνωριμία

Δεν υπάρχουν μαγικές ατάκες που μπορούν να μαγέψουν τις γυναίκες αλλά υπάρχουν κάποιες ατάκες που μπορεί να τις κάνουν να ξενερώσουν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ειδικά σε μία πρώτη γνωριμία, το τελευταίο που θέλεις είναι να πεις κάτι που θα ψυχράνει απότομα την συναναστροφή σου με μία κοπέλα. Επίσης, θέλεις η εντύπωση που θα κάνεις στην αρχή να είναι καλή.

Μην απολογείσαι υπερβολικά

Είναι σημαντικό να είσαι ευγενικός και να αντιλαμβάνεσαι το πως νιώθουν τα άτομα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή, όμως το να απολογείσαι διαρκώς δίνει μια όχι και τόσο θετική εικόνα για εσένα.

Πολλοί κάνουν το λάθος και ξεκινούν την συζήτηση λέγοντας «Με συγχωρείς» ή «Συγγνώμη αν σας διακόπτω» και συνεχίζουν να συμπεριφέρονται απολογητικά μέσα στην κουβέντα γιατί νιώθουν ενοχές πως διέκοψαν και γενικά επειδή νιώθουν ότι έκαναν κάτι κακό.

Αυτό είναι γενικά μία αδύναμη αρχή καθώς υπονοείς ότι ξέρεις ότι αυτό που πας να κάνεις είναι κάτι κακό, ωστόσο το κάνεις.

Είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεσαι το κοινωνικό πλαίσιο και να φέρεσαι με ευγένεια, αντί όμως να ζητάς συγνώμη κάθε λίγο και λιγάκι είναι καλύτερο να πεις «Ευχαριστώ για τον χρόνο σου ή εκτιμώ τον χρόνο που αφιέρωσες», στο τέλος της κουβέντας σας.

Μην απαντάς ξερά στον χαιρετισμό

Τα συναισθήματα παίζουν ρόλο στην επικοινωνία. Όταν θα συστηθείς, είναι πολύ πιθανό να σε ρωτήσουν τι κάνεις ή πως είσαι.

Αντί να πεις ένα ξερό «Είμαι καλά ή είμαι οκ» είναι προτιμότερο να πεις κάτι όπως «Είμαι πολύ καλά ή Είμαι καταπληκτικά» και να το κάνεις με έμφαση στον τόνο της φωνής σου και την φυσιολογία σου.Αυτό σημαίνει ότι όλη η ενέργεια σου πρέπει να είναι ανεβασμένη. Μην ξεχνάς πως, ειδικά αν μιλάμε για κάποια γνωριμία σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο έχεις βγει  για ποτό ή βόλτα, αν δεν περνάς καταπληκτικά τότε γιατί κάθεσαι εκεί;

Αντίστοιχα, λάθος απόκριση είναι και το ξερό «Γεια…» που ακολουθείτε από αμήχανη σιωπή. Ειδικά στο φλερτ ο κόσμος θέλει να συνομιλήσει με κάποιον που θα κάνει την κουβέντα να κυλήσει εύκολα και αβίαστα. Όχι με κάποιον που συμπεριφέρεται νευρικά.

Αντί να περιμένεις αμήχανα να προχωρήσουν την κουβέντα οι άλλοι ρώτα κάτι χαλαρό όπως «Από πού γνωρίζεστε;». Δώσε τους κάτι που είναι απλό και εύκολο να συζητήσουν και βοήθησε τους να σε δεχτούν στην παρέα τους με άνεση.Ξεκίνημα Κουβέντας: Πως να το κάνεις σωστά, Πως να καταλάβεις αν της αρέσεις, Πέντε ξενέρωτα πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στην πρώτη γνωριμία

Ξεχνάς το όνομα τους

Αν δεν θυμάσαι το όνομά του συνομιλητή σου, αντί να το παίξεις άνετος και να ρισκάρεις να εκτεθείς όταν σε ρωτήσει, είναι προτιμότερο να του πεις – «Θύμισε μου το όνομα σου» και μετά επανάλαβε το μία ή δύο φορές για να σου μείνει.

Αν μιλάτε ήδη πολύ ώρα και ενώ στο έχει πει, το έχεις ξεχάσει, μπορείς να κάνεις μία ωραία κίνηση. Την ώρα που θα ανταλλάζετε στοιχεία, γράψε το τηλέφωνό του και ρώτα τον «Σε καταχωρώ κανονικά ή σε φωνάζουν με κάποιο υποκοριστικό;» 99% θα σου πει «Όχι πέρνα με κανονικά και θα σου πει και το όνομα της.

Απόφυγε να προτείνεις να κεράσεις

Αν και το φαινόμενο του κεράσματος τείνει να εξαφανιστεί στις μέρες μας καλό είναι να γνωρίζεις κάποια πράγματα σχετικά με αυτό.

Σε γενικές γραμμές αν φλερτάρεις κάποια κοπέλα σε κάποιο μαγαζί και μιλάμε για πρώτη γνωριμία, τότε καλό είναι να αποφύγεις το κέρασμα.

Μην την κεράσεις ποτό ή σφηνάκι και προς θεού μην της το προτείνεις καν.

Τη στιγμή που προτείνεις κάτι τέτοιο μετατρέπεις την μεταξύ σας κατάσταση σε συναλλαγή. Ποτό για τον χρόνο σου. Αυτομάτως θα την βάλει σε μία κατάσταση αποτίμησης της συναλλαγής. Αξίζει ο χρόνος μου ένα ποτό των εφτά ευρώ ή ένα σφηνάκι των πέντε και κάπου εκεί μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί το ενδιαφέρον.

Ακόμα κι αν θέλεις να της προτείνεις να βγείτε ραντεβού απόφυγε να της πεις «Πάμε να σε κεράσω ένα ποτό ή να σου κάνω το τραπέζι». Είναι προτιμότερο να της πεις «Θα ήθελα να τα πούμε χαλαρά, πίνοντας ένα ποτό – καφέ».

Να ξέρεις ότι πολλές γυναίκες προτιμούν να πληρώνουν το μερίδιο τους ή ακόμα και να κεράσουν και αν επιμείνεις πολύ μπορεί και να θιχτούν. Σε περίπτωση που έχετε βγει πρώτο ραντεβού λοιπόν και θέλεις να κεράσεις δοκίμασε να κάνεις την κίνηση να κεράσεις και αν εκείνη επιμείνει να πληρώσει, δέξου το.

Θέλεις κάποια βοήθεια για να βελτιωθείς στην επικοινωνία και το φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!