Τι κάνει μια Γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με έναν Άνδρα; - Men's Bible

Τι κάνει μια Γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με έναν Άνδρα;

Τι κάνει μια Γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με έναν Άνδρα;

Αυτό που κάνει μια γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με έναν άνδρα, είναι η ικανότητα του να την κερδίσει «εγκεφαλικά» και να της προκαλέσει έντονα συναισθήματα ερωτικής έλξης.

Για παράδειγμα αν κάποιος προβάλει με τη συμπεριφορά του αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, δυναμισμό και επικοινωνεί τον εαυτό του με χάρισμα, τότε μπορεί να πυροδοτήσει σε μια γυναίκα το συναίσθημα της σεξουαλικής έλξης και εκείνη θα τον βλέπει σαν πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Και εάν ο άνδρας χτίσει πάνω σε αυτό το συναίσθημα και το κλιμακώσει με ερωτισμό, τότε η γυναίκα θα νιώθει ακόμα περισσότερο την επιθυμία να θέλει να κάνει σεξ μαζί του.

Όταν πάλι το συναίσθημα της σεξουαλικής έλξης απουσιάζει, τότε η γυναίκα μπορεί να συμπαθεί τον άνδρα, να τον βλέπει ως εξαιρετικό άνθρωπο κλπ, ωστόσο δε θα θέλει να είναι κάτι περισσότερο από φίλη του.

Και άρα δε θα θέλει να κάνει σεξ μαζί του.

Εάν λοιπόν σου αρέσει κάποια και θες να σε θέλει, μη σπαταλήσεις χρόνο και ενέργεια παριστάνοντας τον φίλο της, ελπίζοντας ότι με τον καιρό θα καταλάβει πόσο καλό, έξυπνο και αξιόλογο παιδί είσαι.

Αν θες να νιώσει την επιθυμία να κάνει σεξ μαζί σου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πυροδοτήσεις μέσα της το συναίσθημα της σεξουαλικής έλξης. Και όταν εκείνη νιώσει ότι σε θέλει ερωτικά, τότε θα εκτιμήσει ακόμα περισσότερο το γεγονός πως είσαι και καλό παιδί.

Θα νιώσει και αρκετά τυχερή που γνωρίζει κάποιον που όχι μόνο είναι καλός μαζί της αλλά ταυτόχρονα ξέρει πως να την κάνει να νιώσει ενθουσιασμό και έλξη για εκείνον.

Όταν λοιπόν προβάλεις τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικές όπως αυτοπεποίθηση, χιούμορ, δυναμισμό κλπ., η γυναίκα θα σε θέλει.4 Λάθη που κάνεις όταν θες να Βρεις Κοπέλα, Πως να καταλάβεις αν ταιριάζετε χωρίς να Συγκατοικήσετε, Τι κάνει μια Γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με έναν Άνδρα;

 «Κι αν δεν είμαι ο τύπος της;»

Όταν ακούς κάποιον, είτε άνδρα είτε γυναίκα, να σου λέει πως θέλει ο ερωτικός του σύντροφος να έχει τα Χ, Ψ χαρακτηριστικά, να ξέρεις πως σου μιλάει με βάση τη λογική.

Ωστόσο το φλερτ και οι ερωτικές σχέσεις δε βασίζονται στη λογική αλλά στο συναίσθημα. Πόσες φορές έχεις ακούσει κάποια να λέει πως θέλει έναν άνδρα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τελικά να καταλήγει με κάποιον που μοιάζει ακριβώς το αντίθετο;

Μπορεί λοιπόν μια γυναίκα να λέει πως της αρέσει ένας συγκεκριμένος τύπος άνδρα, αλλά αυτό εύκολα αλλάζει εάν συναντήσει κάποιον που μπορεί να της πυροδοτήσει ερωτική έλξη.

Μπορεί, για παράδειγμα, κάποια να λέει πως θέλει άνδρες ψηλούς, γυμνασμένους και με μούσι αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα θέλει να κάνει σεξ με κάποιον που απέχει απ’ αυτό το πρότυπο αν της το βγάλει.

Γιατί αυτό που παίζει ρόλο εν τέλει είναι το συναίσθημα. Η σεξουαλική έλξη που νιώθει η γυναίκα για κάποιον έχει λιγότερο να κάνει με το πως αυτός δείχνει και περισσότερο με το πως της συμπεριφέρεται.

Όταν υπάρχει αυτή η έλξη τότε η γυναίκα εύκολα θα πει κάτι του στιλ «Δεν είσαι ο συνηθισμένος τύπος άνδρα που με τραβάει, αλλά υπάρχει κάτι σε εσένα που μου αρέσει.»

Αυτό το κάτι είναι η ικανότητα του άνδρα να κάνει τη γυναίκα να νιώθει έλξη για εκείνον ώστε να αρχίσει να βλέπει και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, κάτω από ένα πιο θετικό πρίσμα.

Η εμφάνιση λοιπόν δεν είναι περιοριστικός παράγοντας στο φλερτ, όμως πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι είναι. Για αυτό και οι άνδρες αυτοί δεν προσπαθούν καν να φλερτάρουν με τις γυναίκες που τους αρέσουν καθώς το θεωρούν μάταιο.

Ωστόσο, κάθε άνδρας έχει από τη φύση του την ικανότητα να έλξει ερωτικά μια γυναίκα, αρκεί πρώτα να καλλιεργήσει τις σωστές συμπεριφορές.

Από εκεί και πέρα το μόνο που έχει να κάνει είναι να προσεγγίσει τις γυναίκες που του αρέσουν, να προβάλει τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του και να κλιμακώσει με εκείνες με τις οποίες είναι περισσότερο συμβατός.

Αν η εμφάνιση έπαιζε τον μεγαλύτερο ρόλο στην γυναικεία έλξη και οι γυναίκες έκαναν σεξ και σχέση μονάχα με ωραίους άνδρες τότε ο κόσμος θα ήταν γεμάτος με μόνους και σεξουαλικά απογοητευμένους άνδρες. Και αυτό γιατί η ανδρική πλειοψηφία δεν προσέχει και τόσο την εμφάνιση της ειδικά σε σχέση με τη γυναικεία.

Οι περισσότεροι άνδρες ντύνονται με τον ίδιο τρόπο και δεν προσπαθούν να ξεχωρίσουν μέσα από την εμφάνιση τους. Έτσι συνήθως δείχνουν χωρίς ενδιαφέρον και σαν όλους τους άλλους.

Επίσης, ο μέσος άνδρας αν έχει κάποια ατέλεια για την οποία δεν νιώθει άνετα είναι πιθανό να την χρησιμοποιεί ως αφορμή για να μην δοκιμάσει καν να μιλήσει στην κοπέλα που τον ενδιαφέρει.

Την ίδια στιγμή όμως, άλλοι άνδρες που έχουν τις ίδιες ατέλειες φλερτάρουν και κάνουν σεξ και σχέση με ωραίες και ελκυστικές γυναίκες.

Θες να κάνεις τη γυναίκα που σου αρέσει, να επιθυμεί να κάνει σεξ μαζί σου; Δες εδώ

Έχεις από τη φύση σου την ικανότητα να Ελκύεις Γυναίκες

Όταν ένας άνδρας δεν έχει αυτοπεποίθηση τότε σπαταλάει πολύ χρόνο ψάχνοντας για επιφανειακούς τρόπους να κάνει την γυναίκα που του αρέσει να νιώσει έλξη για εκείνον. Θα ψάξει για εντυπωσιακές ατάκες, για έξυπνα μηνύματα, για νέα φανταχτερά ρούχα κλπ.

Όμως τίποτα απ’ όλα αυτά δε θα του δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πάει τη γνωριμία από το Α στο Ω.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται δεν είναι συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις που σαν μαγικό ξόρκι θα κάνουν τη γυναίκα να λιώνει για εκείνον, αλλά να επιδείξει μέσα από τη συμπεριφορά του ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Έχε στο νου σου λοιπόν πως το φλερτ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Είναι στη φύση μας να φλερτάρουμε με τις γυναίκες που μας αρέσουν. Η ικανότητα στο φλερτ δεν είναι κάτι που το έχουν μονάχα οι εκλεκτοί λίγοι αλλά κάτι που μπορούν να το αποκτήσουν όλοι.

Ωστόσο, εκείνοι που δυσκολεύονται συχνά δεν το έχουν εξασκήσει αρκετά και δεν γνωρίζουν πως να αναδείξουν τον εαυτό τους μέσα από τη συμπεριφορά τους. Με λίγα λόγια ακριβώς επειδή δεν έχουν αποκτήσει σωστές εμπειρίες, δεν ξέρουν πως να δημιουργήσουν αισθήματα ερωτικής έλξης στη γυναίκα.

Η ερωτική έλξη είναι το βασικό συστατικό που κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει τους άνδρες τους οποίους βλέπει ερωτικά από εκείνους που βλέπει φιλικά.

Δεν αρκεί να της αρέσεις για να κάνει σεξ μαζί σου

Φυσικά, όπως είπαμε και πιο πάνω, το γεγονός πως η κοπέλα ελκύεται από εσένα δεν αρκεί για να κάνει σεξ μαζί σου. Όσο και αν της αρέσεις δε θα κάνει εκείνη τα βήματα προς το κρεβάτι, ούτε θα σου πει «έλα να κοιμηθούμε μαζί».

Θα χρειαστεί να δείξεις ηγεσία και να κλιμακώσεις ερωτικά τη γνωριμία. Κομμάτι του φλερτ είναι να προχωράει ο άνδρας τα πράγματα μπροστά χωρίς να δείχνει ότι αμφιβάλλει ή ότι διστάζει.

Αυτό για δύο λόγους, πρώτα απ’ όλα όσο καθυστερείς τόσο περισσότερο η έλξη αρχίζει και σβήνει με αποτέλεσμα η κοπέλα σταδιακά να χάνει το ερωτικό της ενδιαφέρον.

Δεύτερον, όσο εσύ καθυστερείς, κάποιος άλλος μπορεί να κάνει την κίνηση του, να την κάνει να νιώσει έλξη και να κλιμακώσει την γνωριμία τους.

Και αν, ενώ εσύ καθυστερείς, κάποιος άλλος έχει την αυτοπεποίθηση να προχωρήσει χωρίς να διστάζει και να κάνει την κοπέλα να νιώθει δυνατά συναισθήματα έλξης, τότε και εκείνη θα προτιμήσει να κάνει σεξ μαζί του, παρά με εσένα.

Αν καθυστερήσεις πολύ να κάνεις την κίνηση σου τότε το πιθανότερο είναι πως θα χάσεις και την ευκαιρία σου με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Και αν τελικά κάνεις την κίνηση μετά από καιρό, το πιθανότερο είναι εκείνη να σου πει πως «είσαι πολύ καλό παιδί αλλά σε βλέπω σαν φίλο».

Το να κάνεις μια γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου δεν είναι δύσκολο

Όπως καταλαβαίνεις δε χρειάζεται να είσαι fitness model, δισεκατομμυριούχος ή επιτυχημένος επιχειρηματίας για να φλερτάρεις αποτελεσματικά και να έχεις γυναίκες στη ζωή σου.

Γιατί όταν προβάλλεις τις συμπεριφορές και τα χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά (αυτοπεποίθηση, συναισθηματική δύναμη, χαρισματική προσωπικότητα κλπ.) τότε θα σε βλέπουν ως άνδρα ελκυστικό και ως άνδρα αξίας.

Αυτό που στην ουσία κάνει μια γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ με έναν άνδρα είναι απλώς η ικανότητα του να την κάνει να τον δει ως δυναμικό χαρακτήρα.

Μη σπαταλάς χρόνο και ενέργεια λοιπόν προσπαθώντας να πείσεις την κοπέλα που σου αρέσει να κάνει σεξ μαζί σου με το να είσαι υπερβολικά ευγενικός και φιλικός.

Να είσαι καλό παιδί, αλλά ταυτόχρονα σιγουρέψου πως αυτή που σου αρέσει ελκύεται σεξουαλικά από εσένα. Γιατί αν απλά σε βλέπει φιλικά, τότε δεν έχει σημασία πόσο καλά της φέρεσαι, δεν πρόκειται να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.

Από εσένα εξαρτάται να καλλιεργήσεις τις συμπεριφορές που αναδεικνύουν την αρρενωπότητα σου και που σε βοηθούν να φλερτάρεις αποτελεσματικά.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!