Πως να ενισχύσεις την Αυτοπεποίθηση στο Φλερτ με 2 απλούς τρόπους - Men's Bible

Πως να ενισχύσεις την Αυτοπεποίθηση στο Φλερτ με 2 απλούς τρόπους

Πως να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου στο φλερτ με 2 απλούς τρόπους

Πολλοί μαθητές αλλά και αναγνώστες του site, μας ρωτάνε πως να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση στο φλερτ προκειμένου να γίνουν πιο γοητευτικοί και να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους με το αντίθετο φύλο.

Είναι πάρα πολλά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση στο φλερτ, αλλά οι περισσότεροι άντρες παρόλο που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ποτέ δεν μπαίνουν στη διαδικασία να το εφαρμόσουν! Αυτήν τη φορά θα μπω κατευθείαν στο ψητό και δε θα αναλωθώ σε μακρόσυρτες εισαγωγές.

Παρακάτω, σου δίνω 2 τρόπους με παραδείγματα, που μπορείς να εφαρμόσεις ώστε να αναπτύξεις την αυτοπεποίθηση στο φλερτ.

#1 Η σωστή επικοινωνία δημιουργεί αυτοπεποίθηση στο φλερτ

Εκεί που την «πατάνε» οι περισσότεροι άντρες όταν φλερτάρουν, είναι ότι δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις.

Όμως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, είναι ότι κρατάνε αυτές τις προθέσεις μέσα στο μυαλό τους, διότι φοβούνται να τις εξωτερικεύσουν στην κοπέλα που έχουν απέναντι τους.

Βέβαια προσοχή, με αυτό δεν εννοώ να γίνεις “χύμα” και πέφτουλας, αλλά το αντίθετο: να εκφράζεις τις προθέσεις σου με ωραίο τρόπο και σεβασμό στην κοπέλα με την οποία μιλάς, ώστε να σου πει και αυτή αν ενδιαφέρεται ή όχι.

Μερικοί νομίζουν πως η προσέγγιση από μόνη της, θα κάνει όλη τη δουλειά για λογαριασμό τους. Δυστυχώς δε «λειτουργεί» έτσι, η προσέγγιση είναι μόνο η αρχή του φλερτ και όχι το φλερτ αυτό καθαυτό.

Για να γίνεις επικοινωνιακός δε χρειάζεται να κάνεις μαγικά, ούτε πρόβες μπροστά στον καθρέφτη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα, είναι να κρατάς την κουβέντα σε προσωπικό επίπεδο.

Δηλαδή, όταν μιλάς με μια γυναίκα το θέμα της συζήτησης είναι ένα και μόνο ένα «Εσύ και αυτή»! Δεν χρειάζεται να της πεις «τώρα ήρθα να σε φλερτάρω» ή «σε προσέγγισα επειδή μου άρεσες» διότι έτσι σκοτώνεις την έλξη εξ’ αρχής.

Μίλα της για εσένα και θα σου μιλήσει και αυτή για τον εαυτό της. Αν σου πει η κοπέλα ότι πρόσφατα πήγε διακοπές στο Λονδίνο, μην της πεις «Το Λονδίνο είναι πολύ ωραίο, πήγε ο ξάδερφος μου πέρυσι και πέρασε τέλεια» διότι έτσι παρεκκλίνεις από το θέμα και στην τελική… δεν τη νοιάζει πως πέρασε ο ξάδερφος σου!

Μπορείς κάλλιστα να την ρωτήσεις ποιά ήταν η πιο διασκεδαστική στιγμή που έζησε ή ποιά ήταν η πιο συναρπαστική εμπειρία της στο Λονδίνο. Κάνε ερωτήσεις που θα της ξυπνήσουν «ευχάριστα συναισθήματα» και θα της ανεβάσουν τη διάθεση, διότι αυτά τα συναισθήματα θα τα συνδέσει με εσένα.

Έπειτα, μπορείς να της πεις και εσύ με τη σειρά σου, ποιά ήταν η πιο διασκεδαστική στιγμή  που έζησες με τους φίλους σου, όταν είχατε πάει κάπου όλοι μαζί.

Βλέπεις; Ακόμα και αν δεν έχεις επισκεφθεί το ίδιο μέρος με αυτή, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να συζητήσεις με μια κοπέλα και να κρατήσεις το θέμα σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να το «εκβιάζεις».

Έτσι, μια γυναίκα μπορεί να αναγνωρίσει τις προθέσεις σου διότι την προσέγγισες με σκοπό να τη γνωρίσεις και όχι για να πιάσετε μια ακόμη βαρετή κουβέντα που θα μπορούσε να κάνει με άλλους 100 άντρες.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να γίνεις άμεσα πιο επικοινωνιακός απ’ ότι ήσουν πριν, χωρίς να έχεις ανάγκη από «μαγικές ατάκες» και χωρίς να αναγκάζεις τον εαυτό σου να το παίξει «δήθεν», προβάλλοντας παράλληλα πως είσαι άνδρας αξίας με γνήσια αυτοπεποίθηση στο φλερτ. 

#2 Οπτική επαφή

Κάθε φορά που μου ζητάει κάποιος μαθητής να του δώσω την πιο σημαντική συμβουλή για να αυξήσει την αυτοπεποίθηση του όταν φλερτάρει με μια κοπέλα, η απάντηση μου είναι μία, «οπτική επαφή». Θα σου πω το εξής, την επόμενη φορά που θα μιλάτε με μια κοπέλα και θα πηγαίνει καλά το φλερτ (που σημαίνει ότι θα χαίρεται κι αυτή τη συζήτηση) παρατήρησε τον εαυτό σου κατά πόσο την κοιτάς μέσα στα μάτια.

Θα πιάσεις πολλές φορές τον εαυτό σου να την κοιτάει στα χείλη, στο κούτελο, στη μύτη, πολλές φορές θα κοιτάς και τα χέρια σου όταν της μιλάς (κάτι που παρατηρώ πολλές φορές σε άντρες όταν φλερτάρουν), όμως λίγες θα είναι οι στιγμές που θα την κοιτάς έντονα στα μάτια χωρίς πηγαίνει το βλέμμα σου αλλού.

Δε χρειάζεται να πιέζεσαι όταν το κάνεις και να δείχνεις creepy, απλά άσε τον εαυτό σου και το σώμα σου ελεύθερο και απλά εστίασε στα μάτια της.

Έτσι, θα είναι πιο εύκολο και πιο άνετο για τη γυναίκα να απορροφηθεί στα λόγια σου και σιγά-σιγά θα δεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις και ερωτικά αλλά και σεξουαλικά με μια γυναίκα, χωρίς να πεις λέξη!

Δε φαντάζεσαι πόσες φορές η οπτική επαφή με έχει βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις. Θυμάμαι στις αρχές που ξεκίνησα το φλερτ, μιλούσα με μια κοπέλα και της έκανα ένα πείραγμα με την μορφή ερώτησης και μου απάντησε: «δεν απαντάω σε χαζές ερωτήσεις».

Εκείνη τη στιγμή το μόνο που χρειάστηκε να κάνω, ήταν απλά να συνεχίσω να την κοιτάω στα μάτια με ένα διακριτικό χαμόγελο, ώσπου μετά από μερικά δευτερόλεπτα «λύγισε» και μου είπε «πλάκα σου κάνω, δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες, έ;»

Αν ήδη κάνεις κάτι από αυτά τα 2 πράγματα που μόλις σου ανέφερα, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο για να γίνεις άνδρας αξίας και η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Συνέχισε μέχρι να τα τελειοποιήσεις. Αν όμως δεν τα κάνεις, τότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις να τα δουλεύεις από σήμερα κιόλας!

Για να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου στο φλερτ μόνιμα, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!