Η πίεση στο Φλερτ σε κάνει Απεγνωσμένο όχι Ελκυστικό - Men's Bible

Η πίεση στο Φλερτ σε κάνει Απεγνωσμένο όχι Ελκυστικό

Κλασικά Λάθη στο Φλερτ που κάνουν τις γυναίκες να μην σε Υπολογίζουν ως Εραστή, Η πίεση στο Φλερτ σε κάνει Απεγνωσμένο όχι Ελκυστικό Πιεστικός στο Φλερτ

Η πίεση στο φλερτ δεν είναι κάτι καλό και δε σε κάνει να δείχνεις πιο γοητευτικός και ελκυστικός. Αντίθετα δείχνει ότι δεν σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

Φαντάσου πως είσαι κάπου έξω, μόνος ή με φίλους, κάνοντας τα ψώνια σου ή απολαμβάνοντας το ποτό σου σε κάποιο μαγαζί.

Και καθώς είσαι απασχολημένος με τα δικά σου ή με την παρέα σου, σε πλησιάζει κάποιος και αρχίζει να σου μιλάει. Είναι πωλητής και ο λόγος για τον οποίο σου μιλάει, είναι γιατί θέλει να αγοράσεις αυτό που πουλάει.

Ο τρόπος με τον οποίο επιχειρεί να σε προσεγγίσει μπορεί να είναι ευθύς, δηλώνοντας εξ’ αρχής για ποιο λόγο σου μιλάει ή έμμεσος, προσπαθώντας πρώτα να πιάσει μια άσχετή κουβέντα μαζί σου και έπειτα να σου πουλήσει το προϊόν του.

Σε γενικές γραμμές όμως, το πως σε προσεγγίζει δεν έχει τόσο σημασία για εσένα.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως, ενώ μπορεί να είσαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αγοράσεις κάτι σαν αυτό που πουλάει ο συγκεκριμένος τύπος, το δικό του προϊόν σε αφήνει αδιάφορο.

Μπορεί να μη σου αρέσει, μπορεί να μην το πουλάει καλά κι εκείνος, αλλά αυτό που πραγματικά μετράει είναι πως δε θες να το αγοράσεις.

Οπότε λοιπόν δεν ενδιαφέρεσαι.

Μπορεί να του το πεις ξεκάθαρα δηλώνοντας ότι δεν θέλεις να αγοράσεις ή να το δείξεις με έμμεσο τρόπο προκειμένου να μην πληγώσεις τα αισθήματα του λέγοντας κάτι του στυλ «Δώσε μου την κάρτα σου και θα το σκεφτώ και αν είναι θα σε καλέσω εγώ.»

Όμως ο τύπος δε φεύγει. Είτε γιατί θέλει απεγνωσμένα να κάνει μια πώληση, είτε γιατί διάβασε σε κάποιο βιβλίο με συμβουλές για πωλητές πως δεν πρέπει να δέχεται το «Όχι».

Αντίθετα συνεχίζει να σου μιλάει με επιμονή και να σε απασχολεί απ’ το να κάνεις τις δουλείες σου ή να απολαύσεις την έξοδο σου.

Του λες ξανά, αυτή τη φορά με πιο άμεσο και δυνατό τρόπο, ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Όμως ο τύπος κάνει σαν να μην σε άκουσε. Αγνοεί τη δική σου επιθυμία και συνεχίζει ακάθεκτός.

Αρχίζεις να του μιλάς πιο κοφτά και με πιο σύντομες προτάσεις προσπαθώντας να του δείξεις πιο έντονα ότι δε θέλεις να αγοράσεις αυτό που πουλάει όμως εκείνος όχι μόνο προσπερνά τη συμπεριφορά σου και δε σέβεται τα όρια σου, αλλά δείχνει να εκνευρίζεται που δεν ενδιαφέρεσαι.

Γίνεται πιο απότομος στα λόγια του, σου λέει ότι δεν ξέρεις να εκτιμάς τις πραγματικές ευκαιρίες και πως εσύ χάνεις.

Επίσης αρχίζει να σε αγγίζει έντονα, ενώ προφανώς δεν του έχεις δώσει δικαίωμα. Σου λέει να τον ακολουθήσεις για να δοκιμάσεις το προϊόν του και πως μια δοκιμή θα σε πείσει και σε πιάνει από το μπράτσο και προσπαθεί να σε κάνει να πας μαζί του.Πως να φλερτάρεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένος, Η πίεση στο Φλερτ σε κάνει Απεγνωσμένο όχι Ελκυστικό

Το ερώτημα είναι, πως θα ένιωθες σε μια τέτοια περίπτωση;

Θα θύμωνες; Θα φοβόσουν; Θα τον περνούσες για τρελό και περίεργο; Θα τον λυπόσουν;

Το πιο πιθανό είναι πως θα ένιωθες ένα μείγμα των παραπάνω συναισθημάτων.

Προφανώς το σενάριο αυτό είναι κάπως «τραβηγμένο». Δύσκολα θα πετύχεις κάποιον πωλητή να προσπαθεί να σου πουλήσει κάτι ενώ έχεις βγει να πιείς το ποτό σου.

Όμως σου δίνει μια κατά προσέγγιση εμπειρία, μια γεύση, του πως νιώθει μια γυναίκα όταν κάποιος άτσαλος άνδρας που τη φλερτάρει, κάκιστα δε δέχεται το «όχι» και συνεχίζει να πιέζει και να επιμένει γιατί πιστεύει ότι έτσι θα τη «ρίξει».

Η πίεση στο φλερτ σε κάνει απεγνωσμένο όχι ελκυστικό

Το έχουμε πει πολλές φορές πως η πίεση στο φλερτ δεν είναι φλερτ αλλά παρενόχληση. Και όπως γνωρίζεις και από τις δικές σου προσωπικές εμπειρίες, όταν κάποιος δε σέβεται τα όρια σου, αυτό δε σε κάνει να τον βλέπεις με καλύτερο μάτι.

Τουναντίον, θυμώνεις μαζί του, νιώθεις τη συμπεριφορά του ως εισβολή στον προσωπικό σου χώρο και ίσως και να φοβηθείς γιατί δε ξέρεις τί άλλο μπορεί να κάνει.

Το «όχι» λοιπόν δεν είναι κάποια δοκιμασία ή τεστ. Δεν προσπαθεί η κοπέλα να παίξει κάποιο παιχνίδι για να δοκιμάσει πόσο δυναμικός ή alpha αρσενικό είσαι, απλά δεν ενδιαφέρεται.

Και ακόμα και αν κάποια όντως παίζει παιχνίδια, και κάποιες στιγμές φέρεται ψυχρά και παριστάνει την αδιάφορη ενώ σε άλλες στιγμές φέρεται θερμά και σου δείχνει ενδιαφέρον, πάλι δε θα πρέπει να επιμείνεις.

Για τον απλούστατο λόγο πως δε θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει να κερδίσεις μια γυναίκα που δεν είναι αυθεντική και ειλικρινής μαζί σου.

Οπότε να παίρνεις μεν την πρωτοβουλία να μιλάς στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Δε θα κερδίσεις τίποτα αντιμετωπίζοντας παθητικά τις γνωριμίες και περιμένοντας πάντα από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα. Από την άλλη, όμως έχε στο νου σου να δείχνεις ενσυναίσθηση όταν φλερτάρεις και όταν κάποια σου λέει ότι δεν ενδιαφέρεται να σέβεσαι το όριο της και να αποχωρείς.

Η πίεση στο φλερτ δε σου κερδίζει πόντους και στην πραγματικότητα δεν έχει και νόημα.

Γιατί να επιμείνεις για να ρίξεις μια γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται να είναι μαζί σου; Δεν προμηνύει κάποια ποιοτική γνωριμία όλο αυτό. Άσε που αυτός δεν είναι τρόπος να ξεκινήσεις σχέση.

Και εν τέλει, φλερτάρεις για να κάνεις γνωριμίες οι οποίες πραγματικά εμπλουτίζουν τη ζωή σου και οι οποίες μπορούν να σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένο.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!