Γιατί είναι σημαντικό να φλερτάρεις το Καλοκαίρι - Men's Bible

Γιατί είναι σημαντικό να φλερτάρεις το Καλοκαίρι

Γιατί είναι σημαντικό να φλερτάρεις το καλοκαίρι

Είναι σημαντικό να φλερτάρεις το Καλοκαίρι. Γιατί Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, ξεγνοιασιά, διακοπές, άδεια και χαλάρωση. Σημαίνει γνωριμίες, εξόδους, βραδινές βόλτες και ποτά με παρέες.

Το καλοκαίρι είναι μια καταπληκτική περίοδος για να βγεις και να φλερτάρεις για πάρα πολλούς λόγους και παρακάτω θα σου δείξω γιατί είναι κρίμα να χάσεις μία τέτοια ευκαιρία.

Βιολογικοί παράγοντες σε βοηθούν να φλερτάρεις το Καλοκαίρι

Βιολογικά, ο χειμώνας είναι μία εποχή κλεισίματος, εξοικονόμησης ενέργειας και πτώσης της διάθεσης. Όπως και όλη η υπόλοιπη φύση «κοιμάται» τον χειμώνα, έτσι και το ανθρώπινο σώμα πέφτει σε λήθαργο. Όταν περπατάς στο κρύο, το τελευταίο που θα σκεφτείς είναι να φλερτάρεις. Αυτό αλλάζει την άνοιξη με την αφύπνιση της φύσης και απογειώνεται το καλοκαίρι.

Το σώμα μας είναι σχεδιασμένο να αποδίδει καλύτερα το καλοκαίρι. Μη ξεχνάς ότι το καλοκαίρι που οι συνθήκες είναι καλύτερες, ξεκινάει η αναπαραγωγική διαδικασία για όλα τα είδη. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει η χημεία του σώματός μας. Ορμόνες παράγονται συνεχώς και η προδιάθεσή μας είναι να φλερτάρουμε. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι έχουν μείνει κλεισμένοι μέσα το χειμώνα, μπορεί να απογειώσει το φλερτ σου.

Περισσότερος κόσμος έξω

Όπως είναι προφανές, όταν ο καιρός είναι καλός, ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να βγει έξω παρά να κάτσει στο σπίτι.

Άρα αν βγεις έξω, είναι ευκολότερο να γνωρίσεις κάποια κοπέλα γιατί οι αριθμοί είναι υπέρ σου. Περισσότερες γυναίκες, μεγαλύτερες παρέες και αυξημένη ερωτική διάθεση, θα σε οδηγήσουν σε καταπληκτικές γνωριμίες και καταστάσεις που θα θυμάσαι για χρόνια. Απλά να θυμάσαι ότι καλός καιρός και κόσμος έξω δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι γυναίκες ενδιαφέρονται για φλερτ.

Περισσότερα μέρη για να φλερτάρεις το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι δεν υπάρχουν περιορισμοί. Βασικά, ούτε το χειμώνα υπάρχουν αλλά το να φλερτάρεις το καλοκαίρι έχει μία άλλη χάρη. Για αρχή, οι δρόμοι και οι πλατείες είναι διαθέσιμες και χωρίς την πίεση από το κρύο και τη βροχή. Ο κόσμος βγαίνει, κάθεται έξω και απολαμβάνει τον καλό καιρό, οπότε είναι ευκολότερο να βγεις και να γνωρίσεις κάποια γυναίκα.

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο συναυλίες και φεστιβάλ που είναι ιδανικά για να γνωρίσεις κοπέλες. Ακόμα περισσότερο γιατί εκεί θα γνωρίσεις εκείνες που έχουν τα ίδια γούστα με εσένα, οπότε αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα ευκολότερα.

Επίσης, όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας γίνονται πάρα πολλά πανηγύρια και εκεί είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια, ακόμα κι αν αισθάνεσαι εγκλωβισμένος στο χωριό με τους γονείς σου.

Άλλο ένα αναπάντεχο μέρος που μπορείς να κάνεις γνωριμίες είναι τα πλοία. Σκέψου το λίγο. Το πλοίο είναι ένα μέρος γεμάτο προσμονή. Είσαι ένα βήμα πριν φτάσεις στο νησί που θα ξεγνοιάσεις και εκεί μέσα είναι γεμάτο με κοπέλες που σκέφτονται το ίδιο. Άσε που μπορεί να πηγαίνετε και στο ίδιο νησί. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να μιλήσεις σε κάποια και να πιάσεις κουβέντα.

Οι παραλίες και τα beach bars είναι ανοικτά! Τι καλύτερο από το να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις γυναίκες σε ένα μέρος με μουσική, αλκοόλ (με προσοχή γιατί στον ήλιο βαράει πολύ) και χαλαρή διάθεση;Ποια είναι τα Ιδανικά Μέρη για Πρώτο Ραντεβού;, Γιατί είναι σημαντικό να φλερτάρεις το καλοκαίρι

Διακοπές

Συνδυαστικά με τις παραλίες που αναφέραμε παραπάνω, είναι και το γεγονός ότι οι περισσότεροι φεύγουμε για διακοπές το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερη ξεγνοιασιά, ξεκούραση, καλή διάθεση και όρεξη για φλερτ.

Είναι ευκολότερο να χαλαρώσεις και να αφεθείς όταν είσαι σε ένα μέρος που δε γνωρίζεις κανέναν και δεν αισθάνεσαι ότι θα σε κρίνουν. Στατιστικά, είναι ευκολότερο να προσεγγίσεις γυναίκες όταν είσαι σε διακοπές για όλους τους παραπάνω λόγους  συν του ότι και κάποιες από αυτές ίσως θέλουν κάτι αντίστοιχο.   

Ο κόσμος είναι ανάλαφρος

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος είναι ανάλαφρος το καλοκαίρι, εσωτερικά και εξωτερικά. Λιγότερα ρούχα, λιγότερες έγνοιες, περισσότερη περιποίηση. Ο ήλιος και η θάλασσα βοηθάει στην άσκηση του σώματος.

Είναι πιο πιθανό να δεις ξεκούραστα και αναζωογονημένα σώματα. Γυναίκες και άντρες είναι πιο περιποιημένοι, οπότε αν είσαι οπτικός τύπος σίγουρα θα έχεις ένα παραπάνω κίνητρο να θες να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις με γυναίκες.

Το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη περίοδος για να φλερτάρεις, από πάρα πολλές απόψεις, και είναι κρίμα να την αφήσεις να πάει χαμένη.

Θες να είσαι έτοιμος για φλερτ στις διακοπές; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!