Φίλοι με Πλεονεκτήματα: Το μυστικό για να κάνεις Σεξ με κοπέλες απ’ τον Κοινωνικό σου Κύκλο - Men's Bible

Φίλοι με Πλεονεκτήματα: Το μυστικό για να κάνεις Σεξ με κοπέλες απ’ τον Κοινωνικό σου Κύκλο

Φίλοι με Πλεονεκτήματα: Το μυστικό για να κάνεις σεξ με κοπέλες απ’ τον Κοινωνικό σου Κύκλο

Ίσως έχεις δει σε ταινίες του Hollywood άνδρες και γυναίκες να διατηρούν μια φιλική σχέση μεταξύ τους και παράλληλα να κάνουν σεξ. Αυτού του είδους η σχέση είναι γνωστή και ως «φίλοι με πλεονεκτήματα».

Ίσως πάλι να έχεις ακούσει διάφορες ιστορίες για άνδρες που έχουν κάνει σεξ με τις περισσότερες κοπέλες στον κοινωνικό τους κύκλο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να έχεις σχηματίσει την άποψη πως αν θες να αποκτήσεις μια τέτοια χαλαρή σχέση με κάποια, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

Όμως δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι.

Όσο βελτιώνεις τις ικανότητες σου στην επικοινωνία και στο φλερτ, θα δεις πως η επιτυχία σου με τις γυναίκες εκτός του κοινωνικού σου κύκλου αυξάνεται.

Όμως όσο καλύτερος γίνεσαι με γυναίκες εκτός του κοινωνικού κύκλου σου, τόσο απομακρύνεσαι από την επιτυχία με τις γυναίκες που ήδη γνωρίζεις και με τις οποίες μπορεί να είστε και φίλοι.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες αυτές αντιλαμβάνονται την αλλαγή σου, ακούν για τις επιτυχίες σου, σε βλέπουν διαφορετικό και όλο αυτό θα τις κάνει πιο επιφυλακτικές απέναντι σου. Ειδικά αν αρχίσεις να τους αρέσεις.

Ο μύθος, που κάποιοι άνδρες πιστεύουν, λέει πως αν γίνεις τύπος cool, σέξι, με χιούμορ και αυτοπεποίθηση, τότε είναι εύκολο να κάνεις σεξ με τις φίλες σου και να γίνετε «φίλοι με πλεονεκτήματα».

Όμως αυτό δεν ισχύει.Φίλοι με Πλεονεκτήματα: Το μυστικό για να κάνεις σεξ με κοπέλες απ’ τον Κοινωνικό σου Κύκλο

Με ποιες κοπέλες είχες περισσότερη επιτυχία;

Αν στο παρελθόν είχες κάνει σεξ με κοπέλες απ’ τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρε στο μυαλό σου τις εμπειρίες σου.

Πόσες από αυτές τις εμπειρίες ήταν με κοπέλες που γνώριζες καλά, ήταν αρκετά κοντά σου και διατηρούσατε στενές φιλικές σχέσεις και πόσες ήταν με κοπέλες που βρισκόντουσαν στην περιφέρεια του κοινωνικού σου κύκλου;

Ακριβώς.

Οι γυναίκες κάνουν σεξ και γίνονται «φίλοι με πλεονεκτήματα» (αν ψάχνουν αυτού του είδους τη σχέση) με άνδρες από την περιφέρεια του κύκλου τους. Όχι τόσο με άνδρες με τους οποίους διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις.

Όχι, ότι δεν μπορεί να συμβεί η δεύτερη περίπτωση αλλά συμβαίνει κυρίως όταν η κοπέλα ήδη γούσταρε τον τύπο από πριν αλλά εκείνος δεν ήταν για κάποιο λόγο διαθέσιμος (είχε σχέση) ή της αρέσει ο τρόπος με τον οποίο έχει αλλάξει και τον θεωρεί καλή επιλογή για σχέση.

Είναι λοιπόν πιο πιθανό να γίνεις «φίλος με πλεονεκτήματα» με:

  • Τη φίλη φίλου που γνώρισες σε κάποιο πάρτι.
  • Την κοπέλα που γνωρίζεις από τη σχολή ή από κάποιο χόμπι.
  • Την κοπέλα με την οποία έχετε συναντηθεί ξανά μια ή δυο φορές αλλά δεν μιλήσατε και πολύ.

Είναι πιο εύκολο να γίνεις «φίλος με πλεονεκτήματα» με κοπέλες από τις παραπάνω κατηγορίες παρά με εκείνες τις κοπέλες που διατηρείς στενές φιλικές σχέσεις.

Αρκετοί άνδρες δεν το αντιλαμβάνονται αυτό και επενδύουν τεράστια ποσά χρόνου και ενέργειας προσπαθώντας να έρθουν ακόμα πιο κοντά με εκείνες τις κοπέλες που γνωρίζουν καλά εδώ και πολύ καιρό.

Αλλά τελικά δεν οδηγούνται πουθενά.

Ένας από τους λόγους που τόσοι άνδρες δυσκολεύονται στο φλερτ είναι γιατί προσπαθούν να το αναλύσουν με τη λογική, ενώ οι σωστές κινήσεις μοιάζουν να είναι οι αντίθετες απ’ αυτές που η λογική επιδεικνύει.

Έτσι λοιπόν και σε αυτή την περίπτωση, ο άνδρας θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία με κάποια που γνωρίζει λιγότερο, στην οποία έχει επενδύσει λιγότερο και που εκείνη δεν τον βλέπει ως σταθερή φιγούρα στη ζωή της.

Γιατί από τη στιγμή που ο άνδρας γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μιας γυναίκας ως φίλος, εκείνη δεν θα θέλει να χαλάσει το εδραιωμένο status quo.

Φίλοι με πλεονεκτήματα: Μια βασική διαφορά ανάμεσα στους άνδρες και τις γυναίκες

Οι άνδρες είναι προγραμματισμένοι από τη φύση τους να παίρνουν ρίσκα. Οι γυναίκες από την άλλη είναι περισσότερο επιφυλακτικές.

Αρκετοί άνδρες ξεχνούν αυτή τη διαφορά.

Σκέψου το εξής:

Έστω πως έχουμε μια γυναίκα και δύο άνδρες. Η γυναίκα γνωρίζει αρκετά καλά τον ένα από τους δύο άνδρες και διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί του. Τον άλλο τον γνωρίζει λίγο. Με ποιον από τους δύο είναι πιο πιθανό να κάνει σεξ;

Αν νιώθεις πως πρόκειται για ερώτηση παγίδα, αυτό συμβαίνει γιατί… είναι ερώτηση παγίδα.

Ο περισσότερος κόσμος – για να μην πω σχεδόν όλοι – θα απαντήσουν: «Μα φυσικά θα κάνει σεξ με τον άνδρα που γνωρίζει καιρό. Ο άλλος είναι σχεδόν άγνωστος.»

Όμως οι γυναίκες δεν παίρνουν ρίσκα εύκολα. Αντίθετα, προτιμούν να τα αποφύγουν.

Και για μια γυναίκα, το σεξ με κάποιον που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις, ενέχει το ρίσκο να χάσει αυτή την φιλία και να χάσει αυτόν τον φίλο απ’ τη ζωή της.

Μάλιστα όσο πιο καλός φίλος είναι τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο.

Αντίθετα, με τον άνδρα που γνωρίζει λιγότερο τα πράγματα είναι πιο απλά.

Εκείνος δεν αποτελεί κομμάτι της ζωής της, δεν έχουν έρθει κοντά οπότε το να κάνει σεξ μαζί του (εννοείται από τη στιγμή που ελκύεται απ’ αυτόν και τον εμπιστεύεται – μια γυναίκα δεν θα κάνει κάτι αν δεν υπάρχει σεξουαλική έλξη και εμπιστοσύνη) ενέχει μικρότερο ρίσκο.

Έτσι στο πιο πάνω σενάριο, η κοπέλα πηγαίνει με τον τύπο που γνώρισε τώρα αντί να κάνει σεξ με τον φίλο της.

Ο φίλος της μένει μόνος και αναρωτιέται τι έκανε λάθος. Επένδυσε τόσο χρόνο και ενέργεια στην κοπέλα αυτή και εκείνη πάει με κάποιον άλλο τον οποίο γνωρίζει λιγότερο.

Υπάρχουν άπειροι άνδρες που έχουν προβληματιστεί και έχουν οδηγηθεί στην τρέλα από περιπτώσεις σαν και την παραπάνω.

Για να γίνεις πιο ελκυστικός στις κοπέλες στον κοινωνικό σου κύκλο, δες εδώ

Το μυστικό για να κάνεις σεξ με κοπέλες απ’ τον κοινωνικό σου κύκλο

Τι γίνεται όμως με τους τύπους εκείνους που κάνουν σεξ με φίλες τους; Έχουν κάποιο μυστικό;

Ναι, υπάρχει ένα μεγάλο και σημαντικό μυστικό που οι άνδρες οι οποίοι έχουν επιτυχία στον κοινωνικό τους κύκλο γνωρίζουν και που οι άλλοι άνδρες αγνοούν.

Και το μυστικό είναι να αποφύγεις να είσαι μια τακτική και σταθερή παρουσία στη ζωή της γυναίκας μέχρι να είσαι έτοιμος να κάνεις την κίνηση σου.

Οι άνδρες που κάνουν σεξ με φίλες τους, δεν ξοδεύουν όλο τους τον χρόνο με το να κάνουν όλη την ώρα παρέα με αυτές τις φίλες τους.

Σε αντίθεση με τους τύπους που προσπαθούν να κερδίσουν την καρδιά της κολλητής τους με το να περιφέρονται γύρω της, όπως ο δορυφόρος γύρω από τον πλανήτη, και να προσπαθούν να την γνωρίσουν καλά και να μάθουν τα εσώψυχα της.

Οι άνδρες που πετυχαίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις, κάνουν απλές σύντομες και σποραδικές εμφανίσεις, οι οποίες περιστρέφονται περισσότερο γύρω από τη διασκέδαση και το παιχνίδι.

Τώρα, αν έχεις διαβάσει άλλα άρθρα μας θα γνωρίζεις πως και εγώ αλλά και γενικά όλοι εδώ στο Men’s Bible είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του να συνδεθείς συναισθηματικά με την κοπέλα στο φλερτ και να πας πέρα από την επιφάνεια των αστείων και των πειραγμάτων.

Αυτό ισχύει.

Ταυτόχρονα όμως, είμαστε και ένθερμοι υποστηρικτές του να κάνεις την κίνηση σου άμεσα, χωρίς να διστάζεις.

Το θέμα λοιπόν είναι πως αν συνδεθείς συναισθηματικά με την κοπέλα, την γνωρίσεις πάρα πολύ καλά και έρθετε πολύ κοντά, αλλά αργήσεις να κάνεις την κίνηση σου, τότε γίνεσαι ένας πολύ καλός και κοντινός φίλος της.

Και αυτό σε κάνει πολύ πολύτιμο για εκείνη. Έτσι, νιώθει ότι δεν αξίζει να ρισκάρει να χάσει αυτή τη φιλία, απλά για να κάνει σεξ μερικές φορές.

Αυτό λοιπόν είναι το μυστικό. Να μείνεις στην περιφέρεια του κοινωνικού της κύκλου μέχρι τη στιγμή που αποφασίσεις να κάνεις την κίνηση σου.

Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεις να γίνεις ο καλός και κολλητός φίλος με τον οποίο εκείνη δεν πρέπει να κάνει σεξ γιατί αλλιώς ρισκάρει να σε χάσει.

Εννοείται φυσικά πως πρέπει να είσαι ελκυστικός στα μάτια της για να συμβεί το οτιδήποτε.

Οπότε λοιπόν τι κάνεις με τις κοπέλες με τις οποίες ήδη έχετε στενές φιλικές σχέσεις; Είτε παραμένετε φίλοι, είτε (δεν τις θες για φίλες) απομακρύνεσαι από τη ζωή τους, κάνεις αλλαγές, και επιστρέφεις μετά από καιρό διαφορετικός, κάνοντας τις σωστές κινήσεις αυτή τη φορά.

Σε γενικές γραμμές, είναι πολύ πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό να αφιερώσεις τον χρόνο σου και την ενέργεια σου με άλλες γυναίκες και όχι με εκείνες που έχετε έρθει κοντά ως φίλοι.

Σε κάθε περίπτωση όμως, είτε θες να κάνεις κάτι με κάποια κοπέλα απ’ τον κοινωνικό σου κύκλο, είτε σου αρέσει κάποια εκτός κοινωνικού σου κύκλο, να θυμάσαι πως όποιος διστάζει, χάνει.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!