Είναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν τα Κακά Παιδιά; - Men's Bible

Είναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν τα Κακά Παιδιά;

Είναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά;

Κοίτα τι γίνεται, οι συγκεκριμένοι τύποι έχουν αυτοπεποίθηση. Πες καλύτερα θράσος, αλλά μεταφράζεται καμιά φορά ως αυτοπεποίθηση. Και η αυτοπεποίθηση είναι πάντα γοητευτική.

Σχεδόν όλες οι γυναίκες θέλουν καλούς ανθρώπους στη ζωή τους. Όχι κακούς.

Αν βλέπεις όμορφες, ελκυστικές γυναίκες να γουστάρουν κακούς τύπους καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι, δεν μπορεί, τέτοιου τύπου άντρες γυρεύουν τελικά οι γυναίκες.

Ωστόσο, δεν ισχύει.

Το 99% των γυναικών, και μην πεις ότι δεν είναι συντριπτική πλειοψηφία αυτό, προτιμούν καλούς ανθρώπους. Θέλουν όμως οι άντρες να τις ανάβουν, να τις διεγείρουν σεξουαλικά. Τώρα, οι καλοί και σέξι άντρες συνήθως είναι ήδη κατειλημμένοι (κι έτσι όλες οι γυναίκες ρωτάνε: μα πού πήγαν όλοι οι άντρες;). Τι θα κάνει λοιπόν μια γυναίκα; Θα αγκιστρωθεί από αυτόν που θα τη διεγείρει σεξουαλικά. Και τυχαίνει να είναι αυτός ένα κακό παιδί. Ένας βλάκας.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να φέρεσαι άσχημα σε μία γυναίκα για να την κρατήσεις κοντά σου. Το εντελώς αντίθετο. Πρέπει όμως να την διεγείρεις και σε ένα ερωτικό επίπεδο.

Αν προσεγγίζεις μια γυναίκα απλώς όντας καλός και ευγενικός, αν απλώς ελπίζεις να εκτιμήσει τις αρετές σου τότε πιθανώς θα σε απορρίψει. Ή πάντως η σχέση σας δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ. Η λάμψη θα θαμπώσει, η σπίθα θα σβήσει. Και θα μείνεις να αναρωτιέσαι γιατί. Αφού ήσουν τόσο καλό παιδί.

Έχεις ιδέα του τι θα κάνεις για να φλερτάρεις αποτελεσματικά μία γυναίκα;

Όταν ούτε εγώ είχα την παραμικρή ιδέα περί του θέματος, κοιτούσα τις κοπέλες και τους τύπους που είχαν δίπλα τους κι έλεγα, μα τι στην ευχή του βρίσκει;

Όμορφες γυναίκες, έξυπνες γυναίκες, με καλλιέργεια, με ωραία προσωπικότητα. Και να τις βλέπεις να κυνηγάνε κάτι πανύβλακες, κάτι νταήδες, κάτι εκμεταλλευτές ακόμη. Κατά τη δική μου αντίληψη, πίστευα πως εγώ τις προσέγγιζα με σωστότερο τρόπο. Βλέπετε, ήμουν –και ακόμη είμαι, μην νομίζετε- ένα καλό παιδί με καλές προθέσεις. Και το έδειχνα στις γυναίκες αυτό, με κάθε δυνατό τρόπο. Ωστόσο δεν ενδιαφέρονταν. Με απέρριπταν. Γιατί; Επειδή, πολύ απλά, τίποτα από όσα έκανα και από όσα έλεγα δεν τις διέγειρε σεξουαλικά.

Πέρασαν χρόνια μέχρι να καταλάβω τον αληθινό λόγο που πολλοί άντρες αποτύγχαναν με τις γυναίκες.

Οι γυναίκες δεν θέλουν τα κακά παιδιά

Οι φυσιολογικές γυναίκες δεν ψάχνουν καθάρματα που θα τους φέρνονται σαν να είναι σκουπίδια. Κανείς φυσιολογικός άνθρωπος, δηλαδή, δεν θέλει να κάνει μία τέτοια σχέση.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες προτιμούν άνδρες που δεν θα πολυνοιάζονται αν τις χάσουν, παρά κακόμοιρους τυπάκους που τις χρειάζονται απεγνωσμένα για να καλύψουν τις ανασφάλειές τους.

Γιατί; Ο λόγος είναι απλός. Αν μια γυναίκα είναι ωραία, έχει βαρεθεί από μικρή να της φέρονται όλοι διαφορετικά και να υποκύπτουν στα χατίρια της απλά και μόνο επειδή είναι ωραία.

Επειδή το ξέρουν αυτό οι γυναίκες, ψάχνουν στους άντρες την πρόκληση. Κάποιον να τον κερδίσουν, να τον εντυπωσιάσουν. Κάποιον που η κατάκτησή του να σημαίνει κάτι. Δεν ψάχνουν κακά παιδιά, δεν ψάχνουν ανθρώπους που θα τις χτυπάνε, θα τις κερατώνουν, θα τις ταπεινώνουν, θα τους τρώνε τα λεφτά, θα είναι αδιάφοροι. Δεν είναι αυτό που ζητάνε.

Προσπάθησε να σκεφτείς λίγο με το μυαλό της. Η γυναίκα θέλει να εντυπωσιάσει τον άντρα που την διέγειρε σεξουαλικά. Θέλει να τον κρατήσει κοντά της, θέλει να υπάρξει συνέχεια. Θέλει να νιώσει τυχερή που ο συγκεκριμένος άντρας την πρόσεξε. Το προτιμά αυτό, παρά να νοιώσει ότι έμπλεξε με έναν αγάμητο κακομοίρη (συγγνώμη για τη λέξη, αλλά δε νομίζω να σοκάρεσαι) που θα την κυνηγά με τη γλώσσα έξω και την ελπίδα να του πετάξει κανένα ξεροκόμματο προσοχής.

Είναι αλήθεια πως στις γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά;

Οι γυναίκες δεν θέλουν τα «καλά παιδιά»

Το να είσαι ρομαντικός και γλυκός λειτουργεί μονάχα αν της έχεις ήδη τραβήξει την προσοχή. Αν ήδη της αρέσεις, δηλαδή. Στις ταινίες όλα τα αγόρια είναι γλυκά και ρομαντικά. Στο όριο του παραμυθιού δηλαδή.  Ακόμη και οι σκληροί είναι γλυκείς και ευγενικοί τελικά. Στις ταινίες οι γυναίκες συνταράσσονται από τέτοιους τυπάκους, τέτοιους ήρωες. Στις ταινίες ισχύει το «και ζήσαν αυτοί καλά» επίσης.

Οι κοπέλες συγκινούνται με κάτι τέτοιες ταινίες. Εύχονται να μπορούσαν κι αυτές να βρουν κάποιον που να τους συμπεριφέρεται κατά τρόπο ανάλογο. Εκείνο όμως που οι άντρες ΔΕΝ καταλαβαίνουν, είναι ότι για να συγκινηθεί μία κοπέλα από την ευγένεια και την καλή καρδιά σου, πρέπει πρωτίστως να της έχεις κάνει κλικ σε άλλα πράγματα. Και ο πρωταγωνιστής προφανώς το έχει καταφέρει ήδη αυτό. Άμα είναι ο Μπραντ Πητ, ας πούμε. Οι σεναριογράφοι φτιάχνουν τον ήρωα να είναι ήρωας πρώτιστα ακριβώς για αυτόν ακριβώς το λόγο. Να πιάνει κακούς, να σώζει τον κόσμο και τα ρέστα. Στην πραγματική ζωή όμως δεν πιάνεις κακούς αν δεν είσαι μπάτσος (κι εκεί ακόμη παίζεται) και σίγουρα δεν σώζεις τον πλανήτη. Το πολύ  -πολύ να ευαισθητοποιηθείς στην ανακύκλωση. Έτσι λοιπόν, πρέπει να βρεις άλλους τρόπους να κάνεις τη γυναίκα να σε προσέξει.

Αν κατά κύριο λόγο προσεγγίζεις με ευγένεια και αθώο βλέμμα μάλλον απόρριψη θα φας. Δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν θέλουν καλούςΕίναι ότι μία τέτοια προσέγγιση δεν τις διεγείρει. Αν της αρέσεις, η ευγένειά σου θα εκτιμηθεί ως έξτρα προσόν. Αλλά πρέπει να χτιστεί αυτό το «της αρέσεις».

Αλλιώς θα μείνεις στη friendzone φίλε. Αλλά ακόμη και αν κάνετε σχέση, να το ξέρεις, πάντα μέσα της θα ψάχνεται για κάτι διαφορετικό. Για τον άντρα που θα τη συνεπάρει και θα την ξελογιάσει. Για το μεγάλο πάθος.

Πρέπει λοιπόν να προσφέρεις κάτι περισσότερο από μία αγνή κι ευγενική, στα όρια του φιλικού, προσέγγιση. Χρειάζεται και λίγη διέγερση. Η γυναίκα θέλει να ζήσει παθιασμένα.

Όχι να γίνεις κόπανος, αγενής, κακός, αγροίκος. Όχι, τα κακά παιδιά είναι έτσι επειδή κουβαλούν ένα σωρό κόμπλεξ. Αλλά να πεις και να κάνεις πράγματα που να την διεγείρουν. Αν δεν το κάνεις αυτό, η γυναίκα θα παραμείνει συναισθηματικά στα πλαίσια μιας απλής φιλίας. Και μην πεις πως δεν σε ενημερώσαμε.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!