Κοινωνικός Κύκλος και Φλερτ: Κάνε το Σωστά! - Men's Bible

Κοινωνικός Κύκλος και Φλερτ: Κάνε το Σωστά!

Κοινωνικός Κύκλος και Φλερτ: Κάνε το Σωστά!, «Πως Φλερτάρω όταν δεν έχω καθόλου Εμπειρία;»

Είμαι σίγουρος ότι έχεις πολλά ενδιαφέροντα και χόμπι. Και γνωρίζω ότι συμμετέχοντας σε αυτά, ο κοινωνικός κύκλος σου μεγαλώνει και περιλαμβάνει κοπέλες που σου φαίνονται ενδιαφέρουσες και θες να γνωρίσεις καλύτερα.

Πως μπορείς όμως να προχωρήσεις σε μια πιο προσωπική γνωριμία, χωρίς όμως να χαλάσεις την καλή εικόνα που έχει ο κοινωνικός κύκλος σου για σένα;

Φυσικά υπάρχει τρόπος. Σίγουρα αυτό που χρειάζεται να έχεις κατά νου αρχικά είναι ότι o κοινωνικός κύκλος απαιτεί διαφορετικό τρόπο φλερτ απ’ ότι το μπαρ.

Άσε τους πρώτα να σε μάθουν καλά

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν υποθέτοντας μόλις ξεκίνησες μαθήματα ή κάποιο χόμπι που γίνεται σε γκρουπ, για παράδειγμα κάποια ομάδα χορού ή θεάτρου. Και εκεί συμμετέχουν πολλές κοπέλες που σε ενδιαφέρουν.

Το πρώτο που χρειάζεται να κάνεις, πριν από κάθε άλλη κίνηση, είναι να γίνεις ενεργό μέλος του γκρουπ. Κοινωνικός Κύκλος και Φλερτ: Κάνε το Σωστά!

Θυμήσου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι εκεί είναι επειδή τους ενδιαφέρει το αντικείμενο του γκρουπ και επειδή θέλουν να γνωρίσουν ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα. Καμία δεν πρόκειται να εκτιμήσει (ακόμα κι αν κι αυτή θέλει κάτι χαλαρό) κάποιον που με την πρώτη του εμφάνιση τριγυρνάει σαν λιγούρης από κοπέλα σε κοπέλα.

Αυτός ο τύπος το μόνο που δείχνει είναι ότι δεν έχει κανένα σεβασμό και ενδιαφέρον για το γκρουπ και τα μέλη του. Στην καλύτερη, είναι ενοχλητικός. Στην χειρότερη, χαλάει την ατμόσφαιρα και απομακρύνει τον κόσμο.

Οπότε αν θες να γνωρίσεις κάποια στα πλαίσια κάποιου κοινωνικού κύκλου, τότε το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να συμμετάσχεις σε αυτόν τον κύκλο και να γίνεις ενεργό μέλος, χωρίς να νοιάζεσαι για τα τηλέφωνα των κοριτσιών (τουλάχιστον σε πρώτη φάση).

Μάλιστα το να γνωρίσεις κάποια για να βγείτε ραντεβού πρέπει να είναι δεύτερη προτεραιότητα, μπροστά στο να γνωρίσεις τα μέλη του γκρουπ γενικότερα.

Το να γίνεις ένα ενεργό μέλος του γκρουπ σημαίνει ότι δίνεις χρόνο στους άλλους να σε γνωρίσουν και αντίστροφα. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις ότι είσαι ένας cool και ελκυστικός τύπος και όχι ο μυστήριος που είναι εκεί απλά μπας και του «κάτσει» καμία.

Τώρα βέβαια, ξέρω πως θα αναρωτηθείς, πως γίνεται από τη μια να ενθαρρύνω τις γνωριμίες και εκτός μπαρ και από την άλλη να σου λέω να μην την πέσεις στις κοπέλες που συναντάς σε τέτοια μέρη. Είναι επειδή υπάρχουν πολλά πρακτικά οφέλη αν το παίξεις πιο χαλαρά.

Απλά και μόνο λαμβάνοντας μέρος και συμμετέχοντας έχεις περισσότερες ευκαιρίες να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό τρόπο ζωής. Δημιουργείς το δικό σου κοινωνικό κεφάλαιο και γίνεσαι γνωστός γι’ αυτό που είσαι: ο ωραίος τύπος που και οι άλλοι θέλουν να συναναστρέφονται.

Και φτιάχνοντας μεγαλύτερο κοινωνικό κύκλο, θα έχεις και περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίζεις και κοπέλες που σου αρέσουν, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθείς.

Θες να φτιάξεις ένα νέο πιο ελκυστικό τρόπο ζωής; Δες εδώ

Κοινωνικός κύκλος: Με το μαλακό

Ένα άλλος λόγος που σου προτείνω να πάρεις το χρόνο σου είναι προκειμένου να εγκλιματιστείς με το γκρουπ.

Σου έχω γράψει πολλές φορές ότι και η ταχύτητα μετράει και δεν πρέπει να αφήνεις τα πράγματα να βαλτώνουν και να ξεχειλώνουν. Όμως στα πλαίσια του κοινωνικού κύκλου και οι πιο αργοί ρυθμοί έχουν τα οφέλη τους.

Καταρχάς, οι άνδρες που εμφανίζονται από το πουθενά σε ένα event και αρχίζουν με το «καλημέρα» να την «πέφτουν» σε όποια γυναίκα βρουν εκεί, κάνουν τις ίδιες τις γυναίκες να νιώθουν άβολα (για να το πούμε ευγενικά).

Ακόμα και για τη γυναίκα που διαφορετικά θα ενδιαφέρονταν για αυτόν τον τύπο, αυτή η συμπεριφορά είναι προσβλητική. Γιατί δεν είναι ότι της λες ότι «είσαι ξεχωριστή και ενδιαφέρομαι για εσένα», αλλά ότι «οκ, κι εσύ μου κάνεις».

Βέβαια μην το πάρεις από την άλλη. Δεν εννοώ ότι πρέπει να το παίζεις φίλος, μπας και σου «κάτσει». Ούτε να παριστάνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Στην πραγματικότητα είναι καλό να υπάρχει μια ελαφριά υπόνοια φλερτ. Απλά μην τρέχεις πίσω από ότι κινείται.

Να είσαι Cool

Πάνω απ’ όλα, όταν θες να φλερτάρεις στον κοινωνικό σου κύκλο, θες να είσαι και να φαίνεσαι cool. Κάνε το γκρουπ στο οποίο συμμετέχεις προτεραιότητά σου. Ναι, θες να γνωρίσεις κάποια. Είναι απολύτως σεβαστό. Αλλά αν εστιάσεις μόνο σε αυτό θα δηλητηριάσεις το όλο θέμα.

Οπότε υιοθέτησε την οπτική του: «είναι ωραίο αν γίνει κάτι μεταξύ μας. Αλλά κι αν δεν γίνει κι αυτό οκ είναι. Έτσι κι αλλιώς είμαι εδώ επειδή μου αρέσει αυτή η ομάδα».

Το να διατηρείς μια θετική διάθεση είναι σημαντικό, όχι μόνο επειδή σου επιτρέπει να σταθείς ξανά πιο εύκολα στα πόδια σου, αλλά και επειδή βελτιώνει την εικόνα που δίνεις στους άλλους και το κάνεις πιο εύκολο να σε συμπαθήσουν.

Όταν παραμένεις cool μπορείς να μετατρέψεις την οποιαδήποτε ήττα σε νίκη. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν την προσωπικότητά σου και θα τους αρέσει που είσαι μέρος του γκρουπ. Έτσι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να αξιοποιηθεί ο κοινωνικός κύκλος σου και να γνωρίσεις ακόμα περισσότερο ωραίο κόσμο (των γυναικών συμπεριλαμβανομένων!).

Και αν θες να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για κάποια κοπέλα από τον κοινωνικό σου κύκλο, σε περιμένω να μιλήσουμε!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!