Πως η σωστή Ζωή σε βοηθάει να γνωρίσεις Γυναίκες - Men's Bible

Πως η σωστή Ζωή σε βοηθάει να γνωρίσεις Γυναίκες

Πως η σωστή ζωή σε βοηθάει να γνωρίσεις γυναίκες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις γυναίκες που σου αρέσουν. Μπορείς να τις προσεγγίσεις σε μπαρ, σε κλαμπ, σε πάρτι, στο δρόμο. Μπορείς να δώσεις χρόνο και ενέργεια στο online dating και να δημιουργήσεις το τέλειο προφίλ. Μπορείς ακόμα να κάτσεις και να ελπίζεις ότι το σύμπαν θα στείλει στη ζωή σου την τέλεια γυναίκα.

(Οκ, το τελευταίο δεν θα λειτουργήσει).

Όποιο όμως μονοπάτι κι αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις, υπάρχει ένας τομέας που δεν πρέπει να παραμελήσεις. Κι αυτός είναι η ζωή σου.

Όσοι δίνουν χρόνο για να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν το σωστό γι’ αυτούς τρόπο ζωής διαπιστώνουν ότι προσελκύουν γυναίκες με φυσικότητα και ευκολία. Δεν χρησιμοποιούν κάποια ειδική τεχνική ή κάποιο μεγάλο μυστικό. Απλά κάνουν μια ζωή της οποία θέλουν οι γυναίκες να γίνουν μέρος.

Δεν υπάρχει καμία τεχνική που θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από το να έχεις τη ζωή σου σε τάξη. Δεν υπάρχει καμία φώτο προφίλ που θα κάνει τη διαφορά αν δεν έχεις τίποτα στη ζωή σου.

Αλλά αν έχεις βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και ζεις μια ζωή που πρώτα απ’ όλα γουστάρεις ο ίδιος, θα διαπιστώσεις ότι το να γνωρίσεις γυναίκες γίνεται απλή υπόθεση.

Έχεις Πλάνο (και το ακολουθείς)

Το πρώτο βήμα είναι απλό: Σήκω από τον καναπέ και κάνε κάτι.

Οι άνδρες, ειδικά όσοι δεν έχουν πολύ εμπειρία με τις γυναίκες, τείνουν να κάνουν μια παρανόηση. Θεωρούν τα επιτεύγματα της ζωής τους ως αφροδισιακά για τις γυναίκες. Το βλέπω συνέχεια με όσους δεν τα πάνε καλά στο φλερτ. Πιστεύουν ότι δεν έχουν τη σωστή δουλειά, το σωστό αυτοκίνητο, το ωραίο σώμα που χρειάζεται για να ενδιαφερθούν οι γυναίκες για αυτούς.

Αντιμετωπίζουν την έλλειψη επιτυχίας σε κάποιον τομέα της ζωής ως απόδειξη ότι δεν θα αρέσουν στις γυναίκες. Γιατί να θέλει μια γυναίκα να βγει με κάποιον που δεν έχει αυτοκίνητο ή κάνει μια πρόχειρη δουλειά ή δεν έχει ακόμα δικό του σπίτι;

Ως αποτέλεσμα υποκύπτουν σε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία: Καθώς καμιά γυναίκα δεν θα ήθελε να βγει μαζί τους, δεν έχει νόημα να εκφράσουν τις προθέσεις τους. Και καθώς δεν κάνουν την κίνησή τους και οι γυναίκες θεωρούν ότι οι άνδρες αυτοί από μεριάς τους δεν ενδιαφέρονται. Και κάπως έτσι ο κύκλος συνεχίζεται.

Γι’ αυτό αναφέρουμε και στο παρακάτω βίντεο ότι πάντα πρέπει να κάνεις την κίνησή σου:

 

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο τρόπος σκέψης στηρίζεται σε μια σειρά από λανθασμένες ιδέες για το status, όπως και για το τι σημαίνει να είσαι ενήλικος άνδρας. Σίγουρα η κατάστασή σου μπορεί να μην είναι ιδανική, αλλά σχεδόν όλοι έχουν κάποιο θέμα που τους περιορίζει, είτε είναι η δουλειά, το σπίτι κοκ.

Δεν είναι ότι οι γυναίκες απαιτούν να φτάσεις σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο εισοδήματος για να δεχτούν να βγουν μαζί σου. Είναι ότι κανένας δεν θέλει να μπλέξει με έναν τύπο που λέει «δεν μπορώ να βρω δουλειά, οπότε κάθομαι όλη μέρα και παίζω video games!».

Τις γυναίκες δεν τις ενδιαφέρει τόσο η υπάρχουσά κατάστασή σου, όσο το αν κάνεις κάτι για να τη βελτιώσεις. Αν έχει δηλαδή όνειρα και στόχους και αν εργάζεσαι για αυτά.

Αυτό που θέλει να δει είναι έναν άνδρα που έχει όρεξη και κίνητρο. Μπορεί να μην είσαι εκεί που θες επαγγελματικά, αλλά κάνεις κάτι για αυτό; Ή απλά κάθεσαι και παραπονιέσαι;

Για να το πούμε απλά, μπορεί να νιώσει ότι έχεις πλάνο και στόχους για τη ζωή σου; Κάνεις κάθε μέρα κάτι για να βελτιώσεις τις συνθήκες σου;

Και μια σημαντική σημείωση: Παρατήρησε ότι έγραψα «κάνεις κάτι», όχι μόνο «διαβάζεις» ή «σκέφτεσαι». Δεν είναι το ίδιο το ένα με το άλλο. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν στην πράξη τα τελευταία ακριβώς για να μην κάνουν κάτι. Είναι ωραίο που έχεις διαβάσει όλα τα άρθρα που έχω γράψει, αλλά αν δεν τα βάλεις σε πρακτική εφαρμογή, τότε δεν αλλάζει κάτι.

Μπορεί λοιπόν να μην είσαι ακόμη εκεί που θέλεις. Αλλά αν έχεις φιλοδοξία και στόχους και εργάζεσαι για αυτούς, οι γυναίκες θα ανταποκριθούν.

Για να δημιουργήσεις μια ελκυστική ζωή στην οποία θα θέλουν οι γυναίκες να αποτελούν μέρος, δες εδώ

Λάβε υπόψη την επιρροή των άλλων στη ζωή σου

Αυτοί με τους οποίους περνάς το χρόνο σου πρόκειται να επηρεάσουν ευθέως την κατεύθυνση που θα πάρει η ζωή σου. Κάτι που μπορείς να θυμάσαι είναι ότι είσαι ο μέσος όρος των ανθρώπων που έχεις πιο κοντά σου.

Αυτό μπορεί να είναι καλό πράγμα ή μπορεί να είναι κάτι που σε ρίχνει. Συχνά δεν σκεφτόμαστε την επιρροή που έχει πάνω μας ο κοινωνικός μας κύκλος. Η συμπεριφορά και η οπτική για τη ζωή των άλλων είναι εύκολο να περάσει και σε εμάς. Είναι πολύ απλό να καταλήξουν οι άνθρωποι που έχεις στη ζωή σου να την σαμποτάρουν. Ακόμα κι αν δεν το θέλουν σκόπιμα.

Αυτό μπορεί να συμβεί σε πολλά επίπεδα και συχνά με τρόπους που δεν είναι συνειδητοί. Το πιο προφανές παράδειγμα είναι οι τοξικοί «φίλοι», αυτοί που ενεργά σε ρίχνουν και σαμποτάρουν την αυτοεκτίμηση σου.

Είναι σοκαριστικά εύκολο να καταλήξεις με τοξικό κοινωνικό κύκλο ειδικά αν είσαι κάπως ντροπαλός ή εσωστρεφής.

Ακόμα και φίλοι με καλές προθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα αν είναι γενικά αρνητικοί άνθρωποι. Μπορεί να μην το κάνουν επίτηδες, αλλά θα ποδοπατήσουν τα όνειρά σου και τις φιλοδοξίες σου, όπως κάνουν και για τους ίδιους, γιατί, πώς να το κάνουμε σου λένε, δεν είσαι από τους τύπους που πετυχαίνουν στη ζωή.

Ίσως επίσης να μην θέλουν να προχωρήσεις μπροστά, απλά και μόνο για να μην τους αφήσεις πίσω και πρέπει να παραδεχτούν ότι δεν κάνουν κάτι με τη ζωή σου. Μπορεί να μην κάνουν ενεργά κάτι για να σε σαμποτάρουν, αλλά σίγουρα θα σε αποθαρρύνουν από το να εξελίσσεσαι.

Από την άλλη, αν έχεις φίλους υποστηρικτικούς, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Θα σε στηρίζουν στις δυσκολίες, θα φυλάνε τα «νώτα» σου, θα σε ενθαρρύνουν. Οι καλοί φίλοι βοηθούν να χτίσεις συναισθηματική σταθερότητα και βοηθούν να ξανασταθείς στα πόδια σου όταν τα πράγματά δεν πάνε καλά.

Και αν είμαστε για κάτι περήφανοι εδώ στο Men’s Bible, είναι η κοινότητα μαθητών που έχουμε δημιουργήσει. Άνδρες με κοινούς στόχους που κάνουν παρέα και υποστηρίζει ο ένας τον άλλο.

Μάζεψε εμπειρίες

Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν πρόκειται να έχεις επιτυχία στο φλερτ με τις γυναίκες αν μένεις σπίτι ή κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Αν κάνεις μόνιμα τα ίδια, θα έχεις και τα ίδια αποτελέσματα. Και ενώ υπάρχει μια ασφάλεια στα γνωστά, το να κινείσαι έξω από τη ζώνη άνεσης είναι και μια από τις παραμέτρους που δημιουργεί μια γεμάτη ζωή. Πως η σωστή ζωή σε βοηθάει να γνωρίσεις γυναίκες

Επιπλέον, ένα από τα πράγματα που μας κάνει πιο ελκυστικούς στους άλλους είναι ότι έχουμε ιστορίες από τις εμπειρίες μας για να συζητήσουμε. Οι ιστορίες αποτελούν σημάδι ότι κάνεις μια ενδιαφέρουσα ζωή, ότι κινείσαι στον δρόμο τον λιγότερο ταξιδεμένο και ότι παίζεις ενεργό ρόλο στην κατεύθυνση που κινείται αυτή.

Οι άνθρωποι που πάνε όπου τους πάει η ζωή, πάντα ακολουθούν τον εύκολο δρόμο και δεν έχουν δικές τους ιστορίες να παρουσιάσουν. Ίσως έχουν ιστορίες από πράγματα που συνέβησαν σε άλλους, αλλά σπάνια κάτι δικό τους.

Φυσικά το να μαζέψεις ιστορίες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να κάνεις σημεία και τέρατα. Οι ιστορίες δεν προκύπτουν μόνο αν ζεις τη ζωή σου στο όριο. Είναι απλά το αποτέλεσμα των εμπειριών σου.

Αποτελούν σημάδια ότι πήρες ρίσκα, ότι έκανες πράγματα που σε οδήγησαν έξω από τη ζώνη άνεσης και ότι ανοίχτηκες στις πιθανότητες. Μάλιστα, ακόμα και οι αποτυχίες αποτελούν εμπειρίες και δημιουργούν ιστορίες.

Όμως αν θες ιστορίες, χρειάζεται να αρπάζεις τις ευκαιρίες. Άρα αντιστάσου στην φυσική σου τάση να αποκρούεις τις προσκλήσεις που σου κάνουν με «όχι» και «ίσως κάποια άλλη στιγμή». Να σκέφτεσαι αν αυτό που σου προτείνουν έχει ενδιαφέρον και αν θα αποτελέσει καλή εμπειρία.

Και έπειτα, κάνε το!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!