Με απάτησε αλλά την θέλω πίσω - Men's Bible

Με απάτησε αλλά την θέλω πίσω

Με απάτησε αλλά την θέλω πίσω

Αυτό είναι ένα ιδιαίτερο θέμα που με απασχολεί αρκετό καιρό και θα ήθελα να το αναλύσουμε.

Κατά καιρούς ακούω διάφορους να λένε ότι παρόλο που η πρώην τους τούς απάτησε, αυτοί την θέλουν πίσω.

Εντάξει, ας υποθέσουμε ότι για κάποιο λόγο την θες πίσω ενώ ξέρεις ότι σε απάτησε. Ας υποθέσουμε ότι το γεγονός ότι κοιμήθηκε με έναν άλλο άντρα δεν σε επηρεάζει αρνητικά και δεν σε σταματάει. Ας υποθέσουμε ότι ξεπερνάς το γεγονός ότι εφ’ όσον το έκανε μία φορά, δεν την σταματάει κάτι από το να το ξανακάνει.

 

Ας πούμε ότι όλα αυτά σου φαίνονται φυσιολογικά και δεν έχεις θέμα να τα ξαναζήσεις.

Η προσωπική μου τοποθέτηση είναι ότι αυτό δεν είναι κάτι που γυρίζει. Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που χτίζεται πολύ δύσκολα και γκρεμίζεται πολύ εύκολα.

Ας το αναλύσουμε λίγο. Αν σε απάτησε, τότε πρέπει να φτάσεις στο γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο.

Τι μπορεί να έκανες που θα την οδηγούσε σε έναν άλλο άντρα; Γιατί αυτός είναι ξαφνικά καλύτερος από εσένα;

Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, δεν λέω ότι έκανες απαραίτητα κάτι κακό ή ότι φταις μόνο εσύ που έφτασε εκεί η κατάσταση. Εξάλλου, αν αισθανόταν ότι δεν καλύπτεται από την σχέση σας, όφειλε να στο πει και να σου εξηγήσει τι θα ήθελε διαφορετικό.

Κάποιες θα το έκαναν ούτως ή άλλως

Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό γυναικών (περίπου πέντε τις εκατό), που θα το έκαναν ακόμα κι αν όλα πήγαιναν τέλεια. Μιλάμε απλά για γυναίκες με κακό χαρακτήρα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν ψέματα ή να απατήσουν.

Με τέτοιου είδους γυναίκες, είναι καλύτερο να απομακρυνθείς όσο πιο πολύ και όσο πιο γρήγορα μπορείς. Αν η πρώην σου έχει ιστορικό ή την γνώρισες με αυτόν τον τρόπο, τότε μην περιμένεις μεγάλη διαφορά στην διαχείριση που θα έχεις κι εσύ.Με απάτησε αλλά την θέλω πίσω

Μπορεί να σε ήθελε για λίγο

Υπάρχει μία κατηγορία γυναικών που αρκείται στο να περάσει μερικούς μήνες με κάποιον, για να μην ξεμείνει. Αυτές οι γυναίκες σκέφτονται ότι είναι προτιμότερο να έχουν κάποιον, μέχρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος ή μέχρι να καλοκαιριάσει πάλι και να ξανοιχτούν για νέες περιπέτειες. Αντίστοιχα, μπορεί να σκεφτούν ότι ένας χωρισμός θα είναι αρκετά οδυνηρός, οπότε θα χωρίσουν αφού πρώτα βρουν κάποιον άλλο.

Αυτή είναι η λεγόμενη μέθοδος της μαϊμούς. Αν για κάποιο λόγο θες να κρατήσεις μία τέτοια γυναίκα ή να την κάνεις να γυρίσει πίσω, τότε χρειάζεται να αλλάξεις και να της δείξεις ότι αξίζεις τον σεβασμό της. Ότι η στάση σου για την ζωή είναι τέτοια που θα θέλει να είναι δίπλα σου.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό;

Αυτό προϋποθέτει ότι έχεις πραγματική διάθεση να αλλάξεις. Αν θέλεις απλά να θολώσεις τα νερά για λίγο και να την κάνεις να γυρίσει, καλή επιτυχία όταν θα διαπιστώσει ότι είσαι ακριβώς ο ίδιος που άφησε την πρώτη φορά.

Ξεκινώντας να βελτιώσεις τον εαυτό σου, σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να την κάνεις να αισθανθεί πραγματικά σαν γυναίκα. Να αισθανθεί πραγματική έλξη από έναν άντρα που έχει αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό του, και που είναι συναισθηματικά δυνατός και ώριμος.

Άρχισε διασκεδάζοντας πραγματικά. Πολλοί κάθονται στο σπίτι τους και κλαίγονται και περιμένουν πότε θα χωρίσει, ελπίζοντας ότι όταν γίνει αυτό, θα γυρίσει πίσω σε αυτούς. Δηλαδή, αν εκείνη περάσει δύο χρόνια με τον άλλον, εσύ θα κάτσεις να περιμένεις; Και όσο αυτή θα μαζεύει εμπειρίες, εσύ δεν θα κάνεις τίποτα για να εξελιχθείς.

Εξάλλου, πρέπει να της δείξεις ότι περνάς καλά και το οφείλεις και στον εαυτό σου.

Φρόντισε να γνωρίσεις άλλες γυναίκες και αν το δει, ακόμα καλύτερα. Θα δει ότι έχεις εξελιχθεί και ότι είσαι ικανός να έχεις κι άλλες γυναίκες στη ζωή σου.

Αυτό θα την κάνει να σε θέλει περισσότερο. Άσε που αν κάνεις σεξ και με άλλες γυναίκες, θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα πολύ πιο καθαρά. Θα έχεις ένα μέτρο σύγκρισης και θα μειώσεις το συναισθηματικό φόρτο που σε αύτη την φάση σε κάνει να μην σκέφτεσαι καθαρά.

Το να θες να δεχτείς την πρώην σου ενώ σε έχει απατήσει, είναι πολύ μεγάλο θέμα και αρκετά ιδιαίτερο. Αν βρίσκεσαι σε τέτοια θέση, σε προσκαλούμε να έρθεις από το γραφείο, να πιούμε έναν καφέ και να το συζητήσουμε παρέα.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!