Πώς να την κάνεις να σου Φέρεται καλά μέσα στη Σχέση - Men's Bible

Πώς να την κάνεις να σου Φέρεται καλά μέσα στη Σχέση

Πώς να την κάνεις να σου Φέρεται καλά μέσα στη Σχέση

Όταν βρίσκεσαι σε σχέση, πως μπορείς να κάνεις την κοπέλα σου να σου φέρεται καλά, να νοιάζεται για σένα και να σε περιποιείται;

Πως μπορείς να γυρίσεις τον διακόπτη της καλής κοπέλας στο μυαλό της ώστε να θέλει από μόνη της να σε φροντίζει;

Ένας τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι να είσαι πραγματικά ανεξάρτητος συναισθηματικά από εκείνη.

Όταν δηλαδή δεν εξαρτάσαι από την κοπέλα σου για συναισθηματική υποστήριξη και προσοχή.

Ο λόγος για τον οποίο κάτι τέτοιο δουλεύει είναι πως για τις γυναίκες έχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είναι σε σχέση με κάποιον που χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη για να νιώσει καλά με τον εαυτό του και με το να είναι σε σχέση με κάποιον που δεν την έχει ανάγκη.

Όταν ο άνδρας είναι αυτόνομος συναισθηματικά, η κοπέλα μπορεί να νιώσει ασφάλεια μέσα στη σχέση και θα θέλει να νιώσει πως είναι σημαντική στη ζωή του με άλλους τρόπους.

Έτσι θα θέλει από μόνη της να τον φροντίζει και να του φέρεται καλά. Γιατί θα νιώθει πως χρειάζεται να κάνει κάτι για να νιώθει κομμάτι της ζωής του.Πώς να την κάνεις να σου Φέρεται καλά μέσα στη Σχέση

Η συναισθηματική δύναμη κάνει τη διαφορά

Όταν ο συναισθηματικά αδύναμος άνδρας χρειάζεται από τη κοπέλα του να τον στηρίζει συναισθηματικά και εκείνη δεν του παρέχει αυτή τη στήριξη, θα νιώσει άσχημα και θα προσπαθήσει να πιέσει με κάποιο τρόπο την κατάσταση ώστε να πάρει αυτό που θέλει.

Κάτι που στην ουσία τον κάνει να φανεί πιεστικός και απελπισμένος. Στην ουσία ο άνδρας ρίχνει έτσι την ελκυστικότητα του στα μάτια της κοπέλας του, καθώς όπως έχουμε πει και άλλες φορές, η κοπέλα σου δε θέλει να γίνει η μαμά σου.

Αντίθετα, ο συναισθηματικά ανεξάρτητος άνδρας, ακριβώς επειδή δεν εξαρτάται από την κοπέλα του για υποστήριξη, δε θα την πιέσει, ούτε ο ίδιος θα στεναχωρηθεί και αυτό που θα προβάλει προς τα έξω είναι πως έχει τον εαυτό του υπό έλεγχο και πως μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του.

Σίγουρα, όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι και εκείνος θα έχει να αντιμετωπίσει τις δικές του προκλήσεις και εμπόδια στη ζωή του.

Αλλά ως αυτόνομος άνδρας θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Αυτή η συναισθηματική δύναμη, βοηθάει την κοπέλα να νιώθει περισσότερη ασφάλεια μέσα στη σχέση και σίγουρα κάνει τον άνδρα πιο ελκυστικό στα μάτια της.

Και ως αποτέλεσμα, ακριβώς επειδή ο συναισθηματικά ανεξάρτητος άνδρας είναι πιο ελκυστικός και δεν έχει ανάγκη την κοπέλα του, εκείνη θα θέλει από μόνη της να τον περιποιηθεί και να του φέρεται καλά μέσα στη σχέση.

Γιατί θα θέλει να νιώθει πως με κάποιον τρόπο ο άνδρας τη χρειάζεται και του είναι σημαντική.

Θες να μάθεις πώς να κάνεις τη κοπέλα σου να σε θέλει για πάντα; Δες εδώ

Η υπερβολική εξάρτηση δεν βοηθάει την κοπέλα σου να σου φέρεται καλά

Δυστυχώς αρκετοί άνδρες εξαρτώνται υπερβολικά από την κοπέλα τους για συναισθηματική υποστήριξη και ως αποτέλεσμα η ελκυστικότητα τους ελαττώνεται και η κοπέλα χάνει σταδιακά το ενδιαφέρον της.

Και όταν αντιληφθούν πως η κοπέλα του δεν δείχνει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον για τη σχέση τους, ούτε τους φροντίζει όπως παλιά, τότε καταφεύγουν σε κάποιες από τις ακόλουθες συμπεριφορές:

Θυμώνουν μαζί της και ξεκινούν καυγάδες με αφορμή το γεγονός πως η κοπέλα έχει αλλάξει.

Κατσουφιάζουν και παραπονιούνται λέγοντας στις κοπέλες τους πως τους κάνουν να νιώθουν παραμελημένοι γιατί δεν τους δίνουν προσοχή.

Αρχίζουν να φέρονται στις κοπέλες τους άσχημα ως μορφή εκδίκησης για τα συναισθήματα που νιώθουν.

Κάποιο άλλοι άνδρες ακολουθούν διαφορετική προσέγγιση με εξίσου άσχημα αποτελέσματα. Μόλις δουν πως η κοπέλα τους έχει αλλάξει και πως μάλλον δεν είναι ερωτευμένη μαζί τους τότε προσπαθούν να την καλοπιάσουν.

Αρχίζουν να της κάνουν δώρα και να της αγοράζουν πράγματα.

Αρχίζουν τις εξόδους σε πολυτελή εστιατόρια.

Αρχίζουν να κάνουν περισσότερες δουλειές μέσα στο σπίτι και γενικά να προσπαθούν να της κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.

Όμως ότι και αν κάνουν μοιάζει να μην είναι αρκετό και να μην λειτουργεί. Η κοπέλα συνεχίζει να μην είναι εξίσου θερμή όπως ήταν στην αρχή της σχέσης.

Και αυτό είναι λογικό γιατί με το να της κάνουν τη ζωή πιο εύκολη ή να της παρέχουν όσες περισσότερες ανέσεις μπορούν δεν αλλάζουν το πώς νιώθει η κοπέλα για εκείνους.

Όταν είσαι σε σχέση δε χρειάζεται να υπερπροσπαθήσεις, να της αγοράζεις συνεχώς δώρα και να κάνεις τα πάντα για εκείνη ώστε να είναι χαρούμενη και να σου φέρεται καλά.

 

Δεν δουλεύουν ακριβώς έτσι οι σχέσεις.

Ως άνδρας ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις την κοπέλα στη σχέση σου είναι να αλληλεπιδράσεις μαζί της με τρόπο που την κάνει να νιώθει ασφάλεια, σεβασμό και ερωτική έλξη για εσένα.

Όταν υπερπροσπαθείς να κερδίσεις την εύνοια της με το να της αγοράζεις μόνιμα δώρα και να της φέρεσαι σαν πριγκίπισσα όλη την ώρα, τότε τα χάνεις όλα αυτά και δεν τα κερδίζεις.

Δεν είναι κακό να θες να φροντίσεις την κοπέλα σου και να της φέρεσαι καλά. Ούτε είναι κακό να της κάνεις δώρα και να της παίρνεις λουλούδια.

Η διαφορά βρίσκεται στην υπερπροσπάθεια και στις προθέσεις που κρύβονται από πίσω. Το να φροντίζεις την κοπέλα σου γιατί την αγαπάς και θέλεις να δείξεις την εκτίμηση σου απέχει από το να τη φροντίζεις για να τη δεσμεύσεις να σε φροντίσει εκείνη.

Το ένα είναι μια ειλικρινής έκφραση εκτίμησης και το δεύτερο είναι χειριστική συμπεριφορά.

Χρειάζεται να αλληλεπιδράς με την κοπέλα σου με τρόπους που θα την κάνουν να θέλει από μόνη της να σε περιποιηθεί και όχι να προσπαθήσεις να την πείσεις να φερθεί έτσι.

Όταν προσεγγίζεις τη σχέση σου με αυτόν τον τρόπο όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα και απλά.

Η κοπέλα σου θα σε φροντίσει και θα σου φέρεται καλά γιατί αυτό θα την κάνει να νιώθει και η ίδια καλά.

Όλες οι γυναίκες έχουν μέσα τους το καλό κορίτσι αρκεί να τους το βγάλεις

Το να είσαι συναισθηματικά αυτόνομος και ανεξάρτητος άνδρας είναι ένας από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους ελκύεις ερωτικά τις γυναίκες.

Και είναι σημαντικό να το κάνεις ακόμα και αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά στη σχέση σας.

Αλλιώς η κοπέλα σταδιακά θα χάσει το ενδιαφέρον της και πιθανόν να βρεθεί και κάποιος άλλος που θα την κάνει να νιώσει έτσι.

Κάτι τελευταίο που θέλω να ξέρεις, είναι πως και η γυναίκα θέλει να βγάλει αυτή τη πλευρά τους προς τα έξω, εκείνη που φροντίζει τον σύντροφο της μέσα στη σχέση.

Το έχει μέσα της. Το θέμα είναι να της το βγάλεις.

Κάποιοι άνδρες δε γνωρίζουν πώς να το πετύχουν αυτό.

Και ως αποτέλεσμα η κοπέλα τους δεν δείχνει συχνά την καλή και υποστηρικτική πλευρά της.

Αλλά αν χωρίσουν και εκείνη βρεθεί σε σχέση με κάποιον άλλο τύπο που την κάνει να νιώθει αισθήματα έλξης και βγάλει το καλό κορίτσι από μέσα της τότε εκείνη θα φερθεί αρκετά διαφορετικά στη σχέση αυτή.

Καμιά γυναίκα δε θέλει να είναι σε μια σχέση που δεν ευχαριστιέται.

Αντίθετα, θέλει να νιώσει πως είναι χαρούμενη, ερωτευμένη και ευτυχισμένη και μπορεί να την βοηθήσεις να τα νιώσει όλα αυτά.

Και όταν το πετύχεις αυτό θα αρχίσει να σου φέρεται καλά μέσα στη σχέση και θα σε φροντίζει.

Θα είναι περισσότερο τρυφερή, περισσότερο στοργική, περισσότερο εξυπηρετική και θα θέλει να κάνει πράγματα για να σε ευχαριστεί.

Αξίζεις αυτόν τον σεβασμό, την στοργή και την προσοχή από την κοπέλα με την οποία είσαι σε σχέση και μπορεί πραγματικά να την βοηθήσεις να βγάλει προς τα έξω αυτή τη στοργική πλευρά μέσα από τη συμπεριφορά σου και το πώς αλληλεπιδράς μαζί της.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αποτελούμε τη νο1 Ακαδημία για την Αυτοβελτίωση του Άνδρα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερος. Για να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι με επιλογές στη ζωή σου.

Για τον Συγγραφεα

Nikos

Ο Nikos, άριστος γνώστης των κοινωνικών δυναμικών και της ψυχολογίας των δύο φύλων, έχει αφιερώσει χιλιάδες ώρες για να αναπτύξει έναν τρόπο φλερτ πολύ αποδοτικό στην ελληνική πραγματικότητα. Όπλα του η γρήγορη σκέψη, η σιγουριά στον εαυτό του και φυσικά το χαμόγελό του.


Το Netflix του Φλερτ

Η Δικτυακή Πλατφόρμα Εκμάθησης ξεκίνησε!
x