Μην κάνεις άλλες Βαρετές ερωτήσεις... - Men's Bible

Μην κάνεις άλλες Βαρετές ερωτήσεις…

Μην κάνεις άλλες βαρετές ερωτήσεις...

Σήμερα θα είμαι σύντομος, γιατί τα πράγματα είναι απλά. Μου το λέτε κι εσείς, αλλά το βλέπω και σε όποιο μπαρ πάω. Ακούω γύρω μου να ξεστομίζονται τα ίδια και τα ίδια και οι ίδιες και οι ίδιες βαρετές ερωτήσεις:

Πώς σε λένε;

Με τι ασχολείσαι;

Έρχεσαι συχνά εδώ;

Είδες καμία καλή ταινία τελευταία;

Μένεις εδώ κοντά;

Μπλιαχ, πόσο βαρετό! Οι ίδιες κι οι ίδιες βαρετές ερωτήσεις.

Ακούς τη συζήτηση αυτή σε κάθε άντρα που προσπαθεί να γνωριστεί με μία γυναίκα. Ερωτήσεις επί ερωτήσεων, ούτε ανάκριση να γινόταν, και επειδή η γυναίκα έχει την ευγένεια να απαντήσει, ο τύπος νομίζει ότι το πράγμα εξελίσσεται καλά για αυτόν.

Μεγάλο λάθος οι βαρετές ερωτήσεις

Να μία ερώτηση για σένα, φίλε: πόσες φορές λες να έχει απαντήσει η γυναίκα τις ίδιες ακριβώς ερωτήσεις πριν από σένα;

Απάντηση: Πραγματικά αμέτρητες φορές.

Και στην πραγματικότητα, το παραπάνω σενάριο τελειώνει περίπου έτσι: Η γυναίκα βαριέται, αρχίζει να κοιτάζει από δω κι από κει, χάνει το ενδιαφέρον της. Ο τύπος κάνει μια απελπισμένη κίνηση και της ζητάει το τηλέφωνό της. Εκείνη απαντά ευγενικά ότι έχει ήδη μία σχέση, αν και δεν έχει. Και το παιχνίδι τελειώνει εκεί.

Αν λοιπόν δεν επιτρέπεται να κάνεις ερωτήσεις τι στην ευχή θα της πεις; Πώς θα πιάσεις κουβέντα; Τι υποτίθεται ότι πρέπει να της λες;

Το μεγαλύτερο σου εμπόδιο; Εσύ!

Να έχεις ενδιαφέρον

Τα πρώτα δέκα λεπτά πρέπει με κάποιον τρόπο να της κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Να αφήσεις να φανεί η προσωπικότητά σου. Να της λες ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή σου. Τα προσόντα σου, χωρίς ωστόσο να περιαυτολογείς. Και κάποια στιγμή θα δεις ότι θα αρχίσει να σου κάνει εκείνη ερωτήσεις.

Κι αν θες να το προχωρήσουμε κι άλλο, στην πραγματικότητα υπάρχει τρόπος να βάλεις τον άλλο στη διαδικασία να ρωτάει. Με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να σε κυνηγάει αυτή. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέθοδος που μου έμαθε ο παλιός wingman μου Giorgos.

Μπορείς να εξάψεις την περιέργειά της, κάνοντας ανοικτού τύπου δηλώσεις. Για παράδειγμα αντί να την ρωτήσεις με τι ασχολείται, να πεις εσύ, ας πούμε, «Στη δουλειά μου δεν κάνουμε τέτοια». Θα σε ρωτήσει τι δουλειά κάνεις, όπως είναι φυσιολογικό. Η πες: «Στη γειτονιά μου τέτοια θεάματα είναι συνηθισμένα». Θα σε ρωτήσει που μένεις.

Όταν κάνεις διαρκώς ερωτήσεις, ειδικά αν είναι οι γνωστές βαρετές ερωτήσεις, φαίνεται σαν να κάνεις αγώνα για να διατηρήσεις τη συζήτηση ζωντανή. Δεν είναι ελκυστικό κάτι τέτοιο. Αντίθετα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να επιτρέψεις στην καλή εκδοχή του εαυτού σου να βγει στην επιφάνεια. Άφησε μερικά σχόλια που θα της κεντρίσουν την περιέργεια, ώστε να συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση.

Και όταν θα νιώσεις πως αρχίζει και εκείνη να ενδιαφέρεται, μπορείς να της ζητήσεις το τηλέφωνό της –και να σου το δώσει.

Περιμένω τις εντυπώσεις σου.

Θες να μάθεις πως να κρατάς το ενδιαφέρον της στο φλερτ; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!