Μήπως Υπερπροσπαθείς; 4 τρόποι που υπονομεύεις τον εαυτό σου στο Φλερτ - Men's Bible

Μήπως Υπερπροσπαθείς; 4 τρόποι που υπονομεύεις τον εαυτό σου στο Φλερτ

Μήπως Υπερπροσπαθείς; 5 τρόποι που υπονομεύεις τον εαυτό σου στο Φλερτ

Στην πορεία να γίνεις καλός σε κάποια δεξιότητα, όπως είναι η επικοινωνία με τις γυναίκες και το φλερτ, θα χρειαστεί να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις και να εξασκηθείς. Όπως είναι λογικό, κάποιες φορές θα υπερβάλλεις. Αυτό είναι και το αναμενόμενο. Ωστόσο, από ένα σημείο και μετά, η εμμονή με τις τεχνικές και τη θεωρία, όχι μόνο δε σε βοηθάει, αλλά σου κάνει ζημιά και καταλήγεις να υπονομεύεις μόνος σου τον εαυτό σου στο φλερτ.

Αντί λοιπόν να εστιάζεις υπερβολικά σε πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, απλοποίησε τον τρόπο που φλερτάρεις και εστίασε στο να μεγιστοποιήσεις τα δυνατά σημεία σου και να ελαχιστοποιήσεις τις αδυναμίες σου.

Γι’ αυτό απόφυγε τα παρακάτω λάθη που προκύπτουν από την υπερβολική προσπάθεια να εντυπωσιάσεις και να δημιουργήσεις έλξη και που εν τέλει, σε κάνουν να υπονομεύεις ο ίδιος τις πιθανότητες σου στο φλερτ και τις γνωριμίες.

4 τρόποι που υπονομεύεις τον εαυτό σου στο φλερτ

#1 Προσπαθείς υπερβολικά να τραβήξεις την προσοχή με το ντύσιμο σου

Το πώς παρουσιάζεσαι, είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά στα πρώτα στάδια του φλερτ, που η κοπέλα δε σε ξέρει και θα σε αξιολογήσει από αυτά που θα της δείξεις και που θα της πεις, εκείνη τη στιγμή.

Ενώ λοιπόν θες να περιποιηθείς το στυλ σου και την εμφάνιση σου, είναι λάθος να υπερβάλλεις και να προσπαθείς να ξεχωρίσεις πάρα πολύ γιατί έτσι υπονομεύεις τον εαυτό σου.

Και αυτό για δύο λόγους.

Ο ένας είναι, πως ενώ θες να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους άνδρες, δε θες να ξεχωρίσεις τόσο, που να μη δείχνεις ταιριαστός στο περιβάλλον το οποίο είσαι, γιατί θα μοιάζει σαν να μην ανήκεις σε αυτόν το χώρο.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως όταν προσπαθείς υπερβολικά να ξεχωρίσεις, είναι σαν να δηλώνεις στους άλλους πως επιζητάς την προσοχή τους.

#2 Τη λούζεις με κομπλιμέντα

Είναι ωραίο να νιώθεις πως οι άλλοι σε εκτιμούν και σε αναγνωρίζουν. Δεν είναι ωραίο όμως να νιώθεις πως σου λένε ότι σε εκτιμούν, μόνο και μόνο για να πάρουν κάτι από εσένα.

Αντίστοιχα λοιπόν, κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει τα κομπλιμέντα που θα της κάνει κάποιος ωραίος, ελκυστικός και δυναμικός τύπος.

Αν όμως αρχίσεις να της κάνεις συνεχώς κομπλιμέντα και εκείνη νιώσει πως τα χρησιμοποιείς απλώς ως μέσο για να τη ρίξεις, τότε δε θα σε βρει ελκυστικό, αλλά ανασφαλή και πολύ εύκολο.

Να κάνεις κομπλιμέντα λοιπόν, αλλά με μέτρο και πάντα αυθεντικά.Χρησιμοποίησε τα Κομπλιμέντα σωστά για να την Ιντριγκάρεις, Μήπως Υπερπροσπαθείς; 5 τρόποι που υπονομεύεις τον εαυτό σου στο Φλερτ

#3 Κάνεις υπερβολικά πειράγματα

Το πείραγμα είναι μια από τις πιο βασικές και χρήσιμες επικοινωνιακές τεχνικές για να δημιουργήσεις ενδιαφέρον και έλξη στο φλερτ.

Αλλά χρειάζεται μέτρο. Όταν σε κάθε ερώτηση που σου κάνει η κοπέλα απαντάς με ένα πείραγμα και όταν αποφεύγεις συνεχώς να μιλήσεις σοβαρά, δεν είσαι ελκυστικός. Είσαι ενοχλητικός.

Χρειάζεται ισορροπία. Διαφορετικά, όπως και όταν προσπαθείς να ξεχωρίσεις πολύ με το ντύσιμο σου, αυτό που δείχνεις στην κοπέλα όταν την πειράζεις υπερβολικά είναι πως θες πάρα πολύ να κερδίσεις την προσοχή της.

Για να μην υπονομεύεις τον εαυτό σου στο φλερτ λοιπόν, κράτα τα πράγματα απλά.

Βάλε χιούμορ και επικεντρώσου να γνωρίσεις την κοπέλα και να ανακαλύψεις ποια είναι.

#4 Μένεις μόνο στο διάβασμα

Καλή η θεωρία, καλά τα άρθρα και χρήσιμα, αλλά για να γίνεις καλύτερος στο φλερτ, το βασικό είναι να προχωράς σε πράξεις.

Ναι, το καταλαβαίνω. Είναι ωραίο να μαθαίνεις πράγματα και να νιώθεις προετοιμασμένος για κάθε πιθανό ζήτημα που μπορεί να προκύψει καθώς φλερτάρεις με την κοπέλα.

Ωστόσο, όσο περισσότερο προσπαθείς να είσαι έτοιμος για όλα, τόσο περισσότερο υπονομεύεις τον εαυτό σου στο φλερτ.

Καθυστερείς, αναβάλεις, νιώθεις πως χρειάζεται να μάθεις κάτι ακόμα και τελικά, έχεις μάθει απ’ έξω όλη τη θεωρία, αλλά από πράξεις έχεις μείνει στο μηδέν.

Χωρίς εξάσκηση όμως δε θα βελτιωθείς ιδιαίτερα. Στη βράση κολλάει το σίδερο.

Άσε το διάβασμα στην άκρη και βάλε στόχο να προπονήσεις τις κοινωνικές σου δεξιότητες. Και ας μην τα πας καλά.

Σημασία έχει η εξάσκηση και όχι το αποτέλεσμα. Σημασία έχει να κάνεις τα πρώτα βήματα και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Αν θες σωστή καθοδήγηση και ολοκληρωμένο πλάνο εξάσκησης στις επικοινωνιακές δεξιότητες και το φλερτ, δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!