Online Dating: Τα πιο συχνά λάθη στα dating apps - Men's Bible

Online Dating: Τα πιο συχνά λάθη στα dating apps

Από το Dating Profile στο Ραντεβού: Πλήρης Οδηγός για τις Online Εφαρμογές, Online Dating: Τα πιο συχνά λάθη στα dating apps

Tinder, bumble badoo και ένα σωρό άλλα. Τα dating apps είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος να βρεις πολλές κοπέλες και μάλιστα άμεσα.  Δεν θα μιλήσουμε για τις παθογένειες και τα προβλήματα που αφορούν τα dating apps αλλά θα εστιάσουμε σε βασικά λαθάκια που κάνει ο κόσμος και μάλιστα συστηματικά.

Τα dating apps έχουν ένα βασικό πρόβλημα και αυτό είναι το πλήθος κόσμου που κυκλοφορεί εκεί. Αν θες να δεις πόσο δύσκολο είναι να ταιριάξεις με κάποια και να αρχίσεις κουβέντα μαζί της, κάνε ένα απλό πείραμα. Φτιάξε ένα ψεύτικο, γυναικείο προφίλ και απόλαυσε το θέαμα! Μπορεί να έχεις μέχρι και 200 match μέσα σε μερικές ώρες.

Όπως καταλαβαίνεις, τα dating apps δεν σηκώνουν λάθη. Πρέπει να είσαι αποτελεσματικός γρήγορος και to the point για να αποδώσουν.

Φτιάξε σωστό bio στα dating apps

Εφόσον θέλεις να στηρίξεις την ερωτική σου ζωή στην εφαρμογή, θα πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με το προφίλ σου. Το βασικότερο λάθος που κάνει ο περισσότερος κόσμος είναι να μην στήνει ένα βιογραφικό της προκοπής. Οι περισσότεροι το αφήνουν άδειο ή βάζουν μερικές φατσούλες ή ακόμα χειρότερα, βάζουν μία μελιτζάνα και ένα ροδάκινο. Καταπληκτικό…

Κάποιοι κάνουν μία μικρή  προσπάθεια και βάζουν quotes άλλων. Είναι προτιμότερο από ένα άδειο bio αλλά δεν παύει να είναι κάτι δανεικό και όχι γνήσιο. Στο bio χρειάζεσαι τρία πράγματα και αν δεν μπορείς να τα σκεφτείς και τα τρία, φρόντισε να έχεις τουλάχιστον τα δύο από αυτά.

Για αρχή, γράψε κάτι αστείο. Κάτι απλό χωρίς υπερβολές που θα κάνει την κοπέλα που θα δει το προφίλ σου να χαμογελάσει.

Σε δεύτερη φάση, γράψε κάτι σοβαρό που να αφορά τις αξίες σου. Κάτι που πραγματικά σε εκφράζει και που αν δεν το είχες σε μία σχέση, θα σε έκανε να θέλεις να φύγεις. Αυτό θα δείξει ότι πέρα από τον χαβαλέ, έχεις και μία σοβαρή πλευρά και δεν διστάζεις να την δείξεις.

Τέλος, γράψε κάτι που να καλεί τις κοπέλες να δράσουν στο προφίλ σου. Κάτι που να τις κάνει να θέλουν να σου κάνουν like για να δουν ποιος είσαι. Πχ. Αν σου αρέσει το Χ, μην περιμένεις, πάτα like τώρα!

Το bio δεν είναι το μέρος όπου θα γκρινιάξεις για όλα αυτά που δεν σου αρέσουν. Δεν το κάνουμε εδώ αυτό.

Πρόσεξε τις φωτογραφίες σου στα dating apps

Οι φωτογραφίες είναι το άλφα και το ωμέγα. Αν δεν είναι καλές, δεν θα σε πάρει καμία στα σοβαρά. Δώσε λίγο προσοχή στο τι ανεβάζεις. Πρέπει να είναι καθαρές, οπότε χρησιμοποίησε καλή τεχνολογία για να τις τραβήξεις και όχι εκείνο το κινητό από το 2007.

Φρόντισε οι φωτογραφίες σου να λένε κάποια ιστορία. Δεν θέλουμε φωτογραφίες από κοκτέιλς και άδειες παραλίες. Πρέπει να έχουν εσένα μέσα, με παρέα και να κάνετε κάτι πέρα από το να γίνεστε λιώμα στο αλκοόλ.

Ξεκίνα δυναμικά

Εντάξει, ταίριαξες με κάποια και τώρα πρέπει να στείλεις κάτι. Εκείνο το μακρόσυρτο  «Γειααααα» δεν λέει τίποτα. Είναι βαρετό και εκτός από εσένα το έχουν στείλει μερικές εκατοντάδες άτομα ακόμα.  Θες να ξεκινήσεις κουβέντα μαζί της, οπότε βρες κάτι πιο δημιουργικό. Χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες της ή αυτά που έχει γράψει στο bio της για να πιάσεις κουβέντα.

Εναλλακτικά έχε έτοιμη μία ερώτηση που θα κάνει το άλλο άτομο να σκεφτεί για να απαντήσει. Κάτι που να σε αφορά και να έχει να κάνει με τα χόμπι σου.9 ξεκάθαρα αρνητικά σημάδια στο online dating, Online Dating: Τα πιο συχνά λάθη στα dating apps

Ξεκόλλα από την εφαρμογή

Οκ, ταιριάξατε και πιάσατε κουβέντα. Η εφαρμογή είναι ένας κουβάς από φωτογραφίες και μηνύματα. Δεν θέλεις να είσαι μέρος του κουβά, οπότε μόλις δεις ότι η κουβέντα προχωράει, ζήτα της να αλλάξετε πλατφόρμα.

Δώσε το Facebook ή το Instagram σου και πες της να σε κάνει add εκεί. Θα της δώσεις την ευκαιρία να δει και άλλες πτυχές της ζωής σου και θα διαφοροποιηθείς από όλους τους άλλους που κολλάνε στο dating app.

Ξεκόλλα από τα μηνύματα

Επειδή έχεις μπει για να βρεις κοπέλα και όχι φίλους δι ‘ αλληλογραφίας, δεν έχει νόημα να μιλάς μαζί της με μηνύματα, μήνες ολόκληρους. Καλά τα μηνύματα αλλά μόνο μέχρι να κανονίσετε να βρεθείτε  από κοντά.

Αν σε δυσκολεύει αυτό, ξεκίνα να στέλνεις φωνητικά μηνύματα και ζήτα της να μιλήσετε από το τηλέφωνο. Αυτό θα την βοηθήσει να εξοικειωθεί μαζί σου και να σε συνηθίσει. Επίσης θα δείξεις ότι είσαι διαφορετικός από τους άλλους και πρόθυμος να βγεις από τα συνηθισμένα.

Θέλεις να βελτιωθείς στο φλερτ και την επικοινωνία; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!