Πόσο μετράει το Ντύσιμο και η Εμφάνιση στα αρχικά στάδια του Φλερτ; - Men's Bible

Πόσο μετράει το Ντύσιμο και η Εμφάνιση στα αρχικά στάδια του Φλερτ;

Πόσο μετράει το Ντύσιμο και η Εμφάνιση στο Φλερτ;

Όταν έχεις καιρό να κάνεις κάτι με κάποια κοπέλα, είναι εύκολο να παρασυρθείς και να αρχίσεις τις γενικεύσεις:

«Αν δεν έχεις ωραίο ντύσιμο και εμφάνιση, καμία δεν θα σου δώσει σημασία» ή «οι γυναίκες ενδιαφέρονται μόνο για τους ωραίους».

Ίσως αυτό να είναι αλήθεια για κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όμως θα συμφωνήσεις μαζί μου ότι πρόκειται για κοπέλες, που κι εσύ ο ίδιος δεν θέλεις να έχεις στη ζωή σου.

Κατά βάση όμως οι παραπάνω γενικεύσεις δεν βοηθούν πουθενά. Κι αυτό είναι κάτι που συζητάμε αρκετά στα σχόλιά σας στο κανάλι μας στο Youtube και σήμερα θέλω να το αναλύσουμε παραπάνω.

Αν δεν έχεις εγγραφεί ακόμα στο κανάλι μας στο YouTube, τώρα είναι ευκαιρία. Πάτα στο κουμπί παρακάτω. Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα ενημερώνεσαι μέσα από τα βίντεο μας για θέματα Φλερτ και Σχέσεων.

Γιατί τελικά όμως πόσο μετράει η εμφάνιση στο φλερτ; Μήπως σαμποτάρεις ο ίδιος τον εαυτό σου χωρίς καν να το καταλάβεις;

Η πρώτη εντύπωση και η αξία της

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, οι άνθρωποι βγάζουν άμεσα συμπεράσματα για εμάς από τον τρόπο που ντυνόμαστε και παρουσιάζουμε τον εαυτό μας προς τα έξω. Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι γυναίκες.

Προσωπικά μου πήρε καιρό να το κατανοήσω, καθώς δεν ήθελα να το πιστέψω.

Θεωρούσα ότι κάποιος πρέπει να είναι πολύ «ρηχός» για να με κρίνει από τον τρόπο που ντύνομαι και εφόσον μια κοπέλα είναι τόσο «ρηχή» δεν θα θέλω κι ο ίδιος να την γνωρίσω περαιτέρω.

Η αλήθεια είναι όμως πως όλοι μας όταν συναντάμε έναν άγνωστο βγάζουμε συμπεράσματα για αυτόν. Γιατί; Μα επειδή δεν τον ξέρουμε καθόλου και προσπαθούμε υποσυνείδητα να τον κατατάξουμε κάπου.

Και καθώς πρόκειται για έναν άγνωστο, τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας μας είναι πολύ σημαντικά, καθώς στηριζόμαστε σε αυτά για να βγάλουμε συμπεράσματα. Πόσο μετράει το Ντύσιμο και η Εμφάνιση στο Φλερτ;

Δημιούργησε την πρώτη εντύπωση που θες με την εμφάνιση σου

Άρα, στο θέμα του φλερτ, αν κάποιος άνδρας έχει προσεγμένο ντύσιμο και εμφάνιση, δείχνει αμέσως ότι προσέχει τον εαυτό του και ότι έχει καλό γούστο.

Αντίθετα, κάποιος που δεν προσέχει την εμφάνισή του δείχνει ότι δεν εκτιμά τον ίδιο του τον εαυτό. Και αν δεν εκτιμάς ο ίδιος τον εαυτό σου, γιατί να τον εκτιμήσει κι εκείνη;

Ωστόσο εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτό που έχει σημασία στο φλερτ δεν είναι το πόσο καλά ή ακριβά είναι τα ρούχα σου. Δεν είναι θέμα κόστους ή πολυτέλειας. Αυτό που μετράει είναι περισσότερο το μήνυμα που στέλνεις σε αυτήν και στον κόσμο.

Οι άνθρωποι που φροντίζουν την εμφάνισή τους δεν το κάνουν μόνο για να δείχνουν πιο ωραίοι, αλλά και για να νιώθουν οι ίδιοι πιο ωραία.

Όταν έχεις δώσει χρόνο για να ντυθείς καλά και προσεγμένα, αλλάζει τόσο ο τρόπος σκέψης σου όσο και η γλώσσα σώματός σου. Νιώθεις ο ίδιος μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται και στον «αέρα» που βγάζεις στους άλλους.

Θες να βγάζεις τον ελκυστικό εαυτό σου στο φλερτ; Δες εδώ

Αν αντίθετα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου, μπορεί να στέλνεις το λάθος μήνυμα στους άλλους (άρα και στις γυναίκες) σχετικά με το πώς βλέπεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.

Οπότε γιατί να μην ξεκινάς και στο φλερτ με τις καλύτερες προϋποθέσεις;

Εγγυάται βέβαια το προσεγμένο ντύσιμο επιτυχία όταν φλερτάρεις με γυναίκες; Όχι, αλλά αυξάνει τις πιθανότητες να ξεκινήσεις θετικά.

Άρα στο εξής έχε κατά νου να προσέχεις το ντύσιμο σου και κυριότερα την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με ακριβό ντύσιμο και ρούχα, όσο με το να φροντίζεις τον εαυτό σου και να προβάλλεις την προσωπικότητά σου.

Προτού προχωρήσεις όμως, διάβασε και εδώ: Δεν αρέσω στις γυναίκες επειδή δεν είμαι ωραίος ή πλούσιος: Ώρα για την αλήθεια

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!