Ο μεγαλύτερος εχθρός σου! - Men's Bible

Ο μεγαλύτερος εχθρός σου!

Ο μεγαλύτερος εχθρός σου!

Καθώς σταδιακά αυτή η σεζόν φτάνει στο τέλος της και το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, είναι και ο σωστός χρόνος ώστε να αρχίσεις να βλέπεις πως κύλησαν οι πρόσφατοι μήνες. Να κάνεις στον εαυτό σου δηλαδή μια αξιολόγηση απόδοσης αλλά και να βρεις ποιος είναι ο εχθρός που σε καταδυναστεύει.

Κι αν δεν έκανες όσα είχες βάλει στόχο, να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί. (Ειδικά αν οι στόχοι σου ήταν ρεαλιστικοί).

Έπειτα είναι ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι τους στόχους για τη νέα σεζόν. Ξέρω τι θα μου πεις, ότι ακόμα δεν πήγες διακοπές, ότι ακόμα δεν αποφορτίστηκες από μια δύσκολη χρονιά με lockdown και πολλούς περιορισμούς και θα αρχίσεις πάλι να βάζεις στόχους;

Πίστεψέ με όμως, αν θες να κάνεις τη νέα σεζόν να είναι η καλύτερη σου αυτά που θα διαβάσεις πιο κάτω είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να αρχίσεις να τα σκέφτεσαι από τώρα.

Γιατί έχουν να κάνουν με τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο που θα συναντήσεις.

Ο επικίνδυνος εχθρός

Κι αυτός ο αντίπαλος είναι τόσο πονηρός, επιδέξιος και επικίνδυνος που τις περισσότερες φορές δεν γνωρίζεις καν ότι υπάρχει.

Παριστάνει ότι είναι φίλος σου, αλλά συχνά υπονομεύει κρυφά ότι πας να κάνεις.

Κι έτσι όπως φαίνεται οι επιλογές είναι δύο:

Είτε μπορείς να δώσεις την περισσότερη ενέργειά σου εστιάζοντας σε εξωτερικά ερεθίσματα, όπως αυτά που σου σερβίρουν τα social media κάθε μέρα, άσκοπα και ράθυμα.

Είτε μπορείς να εστιάσεις στον πραγματικό εχθρό, αυτόν που κατανοείς επιτέλους ότι υπάρχει. Αυτός ο εχθρός επηρεάζει την κάθε σου μέρα. Σε κρατάει πίσω στην καριέρα σου, στις σχέσεις σου, στην υγεία σου, στην εξέλιξή σου και την ευτυχία σου.

Σε ελέγχει με τον ίδιο τρόπο που ελέγχεις εσύ τον ήρωα στα video games. Και αντίθετα με τους εξωτερικούς εχθρούς, το αν θα νικηθεί αυτός εξαρτάται μόνο από εσένα.

Γιατί ο πιο επικίνδυνος εχθρός στον κόσμο:

Βρίσκεται στο κεφάλι σου.

Δεν εννοώ εσένα τον ίδιο. Εννοώ ένα συγκεκριμένο κομμάτι σου.

Προς το παρόν ας το ονομάσουμε, ο κατώτερος εαυτός σου.

Αυτός ο αντίπαλος σε κρατάει πίσω και σε σαμποτάρει σε κάθε μέτωπο. Και το κάνει σε καθημερινή βάση.

Ωστόσο προκειμένου να τα βάλεις επιτυχώς μαζί του πρέπει να περάσεις από τρία στάδια:

Να τον βρεις

Τις περισσότερες φορές λειτουργεί κρυφά, στις σκιές του ασυνειδήτου σου, χωρίς καν να γνωρίζεις τι κάνει σε εσένα τον ίδιο. Πολλοί μάλιστα έχουν συνηθίσει τόσο πολύ στην παρουσία του αντιπάλου, που τον έχουν ανάγκη.

Μερικοί μάλιστα νομίζουν ότι τους βοηθάει. Ή ακόμα χειρότερα, ότι ορίζει το ποιοι είναι.

Να τον απομακρύνεις

Το να κάνεις κάτι λάθος ασυνείδητα είναι χειρότερο από το να κάνεις κάτι λάθος αλλά να το συνειδητοποιείς. Βέβαια και το να γνωρίζεις ότι ο αντίπαλος είναι εκεί δεν σημαίνει ότι τον σταματάς. Γιατί χρειάζεται κάτι πιο δυνατό από απλή αποφασιστικότητα ή θέληση για να τον σκοτώσεις.

Να τον κρατήσεις μακριά

Μπορεί να τον έτρεψες σε φυγή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο εχθρός δεν θα επιστρέψει.

Προκειμένου να έχεις μακροχρόνια επιτυχία, υπάρχει μια σειρά από εργαλεία και συστήματα που χρειάζεσαι προκειμένου να κρατήσεις τον εαυτό σου ασφαλή από μια μελλοντική επίθεση.

Κι αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε εδώ στο Men’s Bible. Το Κοινωνικό Άγχος δεν είναι ο εχθρός σου στο φλερτ Ο μεγαλύτερος εχθρός σου!

Θα είμαστε δίπλα σου

Αν μας παρακολουθείς καιρό, τότε θα γνωρίζεις ότι πιστεύουμε ακράδαντα πως η επιτυχία παντού (στο φλερτ, στην καριέρα κλπ) έρχεται μόνο όταν έχουμε δημιουργήσει μια σταθερή ψυχολογική υποδομή.

Όμως ειδικά αν βλέπεις ότι υποφέρεις από χαμηλή αυτοεκτίμηση και σαμποτάρεις ο ίδιος τον εαυτό σου, αυτό σημαίνει ότι ο εχθρός μέσα σου είναι πολύ δυνατός και διαβρωτικός.

Για αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης στο φλερτ με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο ψυχολογικής λειτουργίας.

Ώστε να κατανοείς καλύτερα τον τρόπο που λειτουργείς και να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Με αυτό τον τρόπο θα «ανέβεις» πιο γρήγορα και θα μπορείς να πετύχεις δέκα φορές πιο πολλά πράγματα.

Έχουμε σκοπό να σε βοηθήσουμε να αναγνωρίσεις αυτή τη φωνή μέσα σου, να σου προσφέρουμε λύσεις για να την αποδυναμώσεις και τελικά να σε κατευθύνουμε να την αντικαταστήσεις με αγάπη και πίστη σε εσένα.

Έτσι θα μπορείς να γίνεις ο πραγματικά καλύτερος εαυτός σου, να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου και να έχεις πραγματική επίδραση στους γύρω. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι τα πας καλά τώρα, δεν έχεις ακόμα ζήσει την εμπειρία του τι είναι πιθανό να καταφέρεις όταν δεν υπάρχει πια αυτός ο εχθρός να σου βάζει εμπόδια.

Κι είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το ζήσεις στο φουλ!

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!