Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Πρώτο Ραντεβού - Men's Bible

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Πρώτο Ραντεβού

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Πρώτο Ραντεβού

Σε λίγα λεπτά πρόκειται να βγεις πρώτο ραντεβού με εκείνη την κοπέλα που γνώρισες στη σχολή. Η κοπέλα σου αρέσει τρελά, θέλεις το ραντεβού να πάει σούπερ και όπως είναι λογικό, ήδη νιώθεις αγχωμένος και αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις για να απολαύσετε και οι δυο την έξοδο σας.

Γι’ αυτόν το λόγο, στο παρόν άρθρο θα σου πω μερικά πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις και τα οποία θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς την κατάσταση με τρόπο που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το Πρώτο Ραντεβού

Για αρχή χαλάρωσε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, είναι πως η κοπέλα ενδιαφέρεται. Το γεγονός πως δέχτηκε να βγει μαζί σου και επένδυσε χρόνο και ενέργεια στην έξοδο σας, δείχνει πως λίγο πολύ η κοπέλα σε βλέπει θετικά και πως θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα.

Πράγμα που σημαίνει πως ο στόχος του πρώτου ραντεβού, δεν είναι τόσο να την εντυπωσιάσεις και να αναδείξεις τον εαυτό σου (αυτός είναι ο στόχος στη φάση την αρχικής γνωριμίας) αλλά να συνδεθείτε συναισθηματικά για να δημιουργηθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ σας.

Ίσως νιώθεις πως πρέπει να απομνημονεύσεις  κάποια έτοιμα αστεία ή ατάκες, αλλά δε χρειάζονται τέτοια τρικ. Το ποιο σημαντικό είναι να είσαι χαλαρός και άνετος. Να θυμάσαι πως οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για να διατυπώσουμε το μήνυμα μας, παίζουν μικρότερο ρόλο σε σχέση, με τα μη λεκτικά σήματα που θα στείλουμε.

Η εκφραστικότητα του προσώπου σου, η γλώσσα του σώματος σου, ο τόνος της φωνής σου είναι αυτά στα οποία θα δώσει σημασία η κοπέλα.

Πρώτα απ’ όλα λοιπόν κοίτα να είσαι χαλαρός.

Δώσε βάση στην ατμόσφαιρα

Από τη στιγμή που βρεθείτε και καθίσετε στο μαγαζί, ο πρώτος και βασικός σου στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα χαλαρό και ελαφρύ κλίμα μεταξύ σας. Πράγμα που σημαίνει πως θες να εστιάσεις σε θέματα συζήτησης τα οποία είναι ευχάριστα και για τα οποία γουστάρετε και οι δύο να μιλάτε.

Τα σοβαρά θέματα συζήτησης είναι και αυτά σημαντικά, αλλά όχι για το πρώτο ραντεβού.

Αν η κουβέντα περιτριγυρίζεται από παράπονα, ιστορίες που δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, φιλοσοφικές αναζητήσεις και δραματικές καταστάσεις, δύσκολα δημιουργείται αυτό το ελαφρύ και παιχνιδιάρικο κλίμα που θα σε βοηθήσει να κλιμακώσεις ερωτικά.

Αντίθετα θα μοιάζει σαν έξοδο δύο φίλων που βγήκαν να πουν τον πόνο τους.

Φυσικά, μπορείς πάντα να επιστρατεύσεις και την αγαπημένη και δοκιμασμένη τεχνική του πειράγματος.

Το πείραγμα είναι απαραίτητο στο φλερτ και δε θα μπορούσε να λείπει απ’ το πρώτο ραντεβού καθώς βοηθάει απίστευτα στη δημιουργία της σωστής ατμόσφαιρας που θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε, να σπάσετε τον πάγο και να περάσετε όμορφα.

Σωματική επαφή

Μπορείς να φλερτάρεις χωρίς λόγια;

Μπορείς! Ακόμα και αν δύο άνθρωποι μιλούν διαφορετικές γλώσσες και δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο, μπορούν να φλερτάρουν.

Μπορείς όμως να φλερτάρεις χωρίς να αγγίξεις την κοπέλα;

Εδώ τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Το άγγιγμα και η σωματική επαφή παίζουν τεράστιο ρόλο στη δημιουργία οικειότητας και ερωτικής ατμόσφαιράς.

Φρόντισε λοιπόν να αγγίζεις την κοπέλα τακτικά (αλλά όχι όλη την ώρα) και με τρόπο που την κάνει να νιώθει άνετα μαζί σου.

Ξεκίνα με μικρά πράγματα, για παράδειγμα άγγιζε την ελαφρώς στον ώμο ή στο μπράτσο κάθε φορά που την πειράζεις.

Με αυτόν τον τρόπο θα νιώσει και η κοπέλα πιο άνετα μαζί σου και θα προετοιμάσεις και το έδαφος για το πρώτο φιλί.Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Πρώτο Ραντεβού

Δραστηριότητες

Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις για να κυλήσει ωραία το ραντεβού σας είναι να συμπεριλάβεις διάφορες δραστηριότητες και αλλαγές τοποθεσίας στην έξοδο σας.

Αυτό που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, είναι το πόσες διαφορετικές εμπειρίες μοιράζονται, όχι το πόση ώρα συζητούν σε μια καφετέρια.

Αντί λοιπόν να περάσετε δύο-τρείς ώρες καθισμένοι σε ένα μαγαζί, σκέψου από πριν μερικές δραστηριότητες που θα μπορούσατε να κάνετε πριν ή μετά την καφετέρια.

Δε χρειάζεται να είναι κάτι φοβερό. Μικρά πράγματα αρκούν, όπως το να χαζέψετε μερικές βιτρίνες μαγαζιών και να ρωτήσεις τη γνώμη της για κάποιο ρούχο ώστε να είναι σαν να βγήκατε για ψώνια ή να της προτείνεις να πάτε για παγωτό σε ένα φοβερό μαγαζί που ξέρεις εκεί κοντά.

Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει ποικιλία εμπειριών ώστε στον ίδιο χρόνο να νιώθει η κοπέλα πως έκανε πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί σου.

Δεν υπάρχει σωστή στιγμή να τη φιλήσεις

Ξέρω ότι η σκέψη να τη φιλήσεις σε αγχώνει. Και είναι φυσιολογικό. Ωστόσο μην ψάχνεις την ιδανική στιγμή γιατί δεν υπάρχει.

Από τη στιγμή που το κλίμα μεταξύ σας είναι καλό, περνάτε καλά και οι δύο και νιώθετε άνετα, μπορείς να κάνεις την κίνηση σου να τη φιλήσεις.

Και αν η κοπέλα σου γυρίσει το μάγουλο, συνέχισε σαν να μη συνέβη τίποτε. Πολλές φορές αυτό δεν είναι απόρριψη, απλά η ίδια η κοπέλα μπορεί να μην νιώθει 100% έτοιμη ή μπορεί να νιώθει άβολα να φιληθείτε εκείνη τη στιγμή.

Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις την κίνηση σου, και το κυριότερο να περάσεις καλά. Γιατί αν δεν περνάς καλά, τι νόημα έχει.

Θες να μάθεις να δημιουργείς ερωτική χημεία; Δες εδώ

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!