Άσε τις Ατάκες για Γυναίκες: 4 Τρόποι να την Κερδίσεις - Men's Bible

Άσε τις Ατάκες για Γυναίκες: 4 Τρόποι να την Κερδίσεις

Άσε τις Ατάκες για Γυναίκες: 4 Τρόποι να την Ρίξεις

Ίσως η μεγαλύτερη ανδρική παρανόηση στο φλερτ είναι πως οι λέξεις και το τι ακριβώς θα πεις στη γυναίκα που σου αρέσει, κρίνουν το αποτέλεσμα. Και ως συνέπεια αυτής της παρανόησης, αρκετοί άνδρες ψάχνουν και αναζητούν συνεχώς ατάκες για γυναίκες.

Οι λόγοι που κάποιος μπορεί να ψάξει έτοιμο υλικό για να ξεκινήσει κουβέντα με την κοπέλα που του αρέσει και να φλερτάρει μαζί της, είναι δύο.

Ο ένας λόγος είναι φυσικά το άγχος, το οποίο ωθεί τον άνδρα να «κολλήσει» και να μην μπορεί να σκεφτεί κάτι αυθόρμητο για να της πιάσει κουβέντα.

Ο δεύτερος λόγος, είναι η προσκόλληση στο αποτέλεσμα. Το να έχεις μια εντυπωσιακή κοπέλα μπροστά σου η οποία σου αρέσει αρκετά, σε κάνει να νιώθεις πως ετοιμάζεσαι να δώσεις κάποιου είδους εξετάσεις και πως πρέπει οπωσδήποτε να τα πας τέλεια.

Έτσι αρχίζεις και αναρωτιέσαι τι να της πεις, φτιάχνεις ολόκληρους διαλόγους στο μυαλό σου και αναζητάς ατάκες για γυναίκες ώστε να έχεις σίγουρη επιτυχία.

Μόνο που αυτή είναι η λάθος προσέγγιση. Και αυτό γιατί το άγχος και το φλερτ δεν τα αντιμετωπίζεις λογικά, αλλά ψυχολογικά, δίνοντας βάση στο συναίσθημα. Οι ατάκες για γυναίκες δε θα ελαφρύνουν τα συναισθήματα σου και φυσικά το να προφέρεις συγκεκριμένες λέξεις δε θα κάνει τη γυναίκα να πέσει στα πόδια σου.

Αυτό που έχει σημασία είναι το πώς η γυναίκα θα σε νιώσει. Κάτι που έχει πολύ περισσότερο να κάνει με το τι άνδρας είσαι και το πώς συμπεριφέρεσαι.

Αν λοιπόν σου αρέσει κάποια και θες να την κερδίσεις, άσε τις ατάκες για γυναίκες και δώσε βάση στα εξής:

Στον τρόπο με τον οποίο κινείσαι και όχι στις ατάκες για γυναίκες

Η κίνηση σου στον χώρο και ο τρόπος που το σώμα σου κάθεται και στέκεται μεταφέρουν περισσότερες πληροφορίες στη γυναίκα από δήθεν «εντυπωσιακές» ατάκες για γυναίκες.

Η βάση της γυναίκειας ερωτικής έλξης πηγάζει από την αίσθηση της ασφάλειας και την αίσθηση πως είσαι άνδρας αξίας. Δηλαδή άνδρας άνετος με τον εαυτό σου, συναισθηματικά δυνατός και άνδρας που μπορεί να σκεφτεί ψύχραιμα και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής.

Πώς θα τα καταλάβει όλα αυτά από το σώμα σου;

Μα φυσικά από το τι λέει για εσένα ο τρόπος με τον οποίο περπατάς, στέκεσαι και χειρονομείς.

Σκέψου το λίγο. Βλέπεις έναν τύπο στο δρόμο, ντυμένο με ακριβό κουστούμι, με γυαλισμένο oxford παπούτσι και με Rolex στο χέρι.

Ο τύπος αυτός περπατάει με σκυμμένο το κεφάλι, το βήμα του είναι βιαστικό και απότομο, και η έκφραση στο πρόσωπο του δείχνει θλιμμένη. Τι εντύπωση σου αφήνει; Σίγουρα όχι την εντύπωση ενός άνδρα με αυτοπεποίθηση.

Θυμήσου λοιπόν να περπατάς με ψηλά το κεφάλι, με αργό βήμα και με στητή κορμοστασιά, ειδικά όταν μπαίνεις σε χώρους που αναμένεται να φλερτάρεις.

Οι πρώτες πληροφορίες που θα στείλει το σώμα σου στην γυναίκα, έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τις ατάκες για γυναίκες.Στάτους και Φλερτ: Σημασία δεν έχει το τι έχεις, αλλά το τι εκπέμπεις, Άσε τις Ατάκες για Γυναίκες: 4 Τρόποι να την Ρίξεις

Στο να μην παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά

Κάθε γυναίκα εκτιμάει το χιούμορ σε έναν άνδρα και αυτό γιατί το χιούμορ δημιουργεί άνεση και ενδιαφέρον και δείχνει πως ο άνδρας είναι χαλαρός.

Αυτός είναι και ένας λόγος που αρκετοί άνδρες αναζητούν ατάκες για γυναίκες καθώς νιώθουν πως δεν το ‘χουν με το χιούμορ.

Ωστόσο, το χιούμορ δεν βρίσκεται στις λέξεις, αλλά στα συναισθήματα και στις προθέσεις σου.

Αν πεις κάτι απλά για να εντυπωσιάσεις την γυναίκα, τότε δυσκολεύεις περισσότερο τον εαυτό σου αντί να τον βοηθάς.

Το γυναικείο ένστικτό είναι καλά ακονισμένο και μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει ένα αστείο το οποίο γίνεται με πρόθεση να εντυπωσιάσει και να κερδίσει την επιβεβαιώση, από ένα αστείο το οποίο γίνεται απλά γιατί ο άνδρας το βρίσκει αστείο.

Στην πρώτη περίπτωση προσπαθείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου από το ενδεχόμενο να μην εντυπωσιαστεί η κοπέλα μαζί σου και να σε απορρίψει.

Στη δεύτερη περίπτωση, αφήνεις τον εαυτό σου ευάλωτο, εκφράζεσαι αυθεντικά και ως εκ τούτου, ακριβώς επειδή δεν προστατεύεσαι από την απόρριψη, εκπέμπεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Άσε τις ατάκες για γυναίκες λοιπόν και επικεντρώσου στο να εκφράζεις αυθεντικά τον εαυτό σου, αλλά και στο να μην τον παίρνεις στα σοβαρά.

Θα δεις, με λίγη εξάσκηση, ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ και πως απλά δεν άφηνες τον εαυτό σου να ρισκάρει να εκφραστεί αυθεντικά.

Στο να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου

Μια γυναίκα δε θέλει να γίνει η μαμά σου. Θέλει να νιώσει πως είσαι άνδρας ανεξάρτητος και πως μπορείς να φροντίσεις μόνος σου τον εαυτό σου.

Αυτό είναι κάτι που λέω πολύ συχνά στους μαθητές μας μέσα στο μάθημα, αλλά και όταν βγαίνουμε έξω για πρακτική εξάσκηση, προκειμένου να δουν την εισαγωγική φράση με την οποία ξεκινάς τη κουβέντα ως αυτό που πραγματικά είναι.

Ως κάτι που απλά βοηθάει να ξεκινήσεις μια χαλαρή κουβέντα και όχι να εντυπωσιάσεις.

Και πάνω απ’ όλα είναι η αλήθεια. Για να φλερτάρεις αποτελεσματικά δε χρειάζεται να είσαι πλούσιος, μοντέλο ή διάσημος. Χρειάζεται ωστόσο να έχεις βάλει τη ζωή σου σε τάξη.

Όπως κι εσύ θες μια γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της και την εμφάνιση της, που είναι συναισθηματικά ώριμη και που έχει τη ζωή της σε τάξη, έτσι και εκείνη θέλει από τον άνδρα κάτι αντίστοιχο.

Πολλά από τα πράγματα που χρειάζεται να κάνει κάποιος για να βελτιωθεί στο φλερτ δεν έχουν να κάνουν με τις γυναίκες, αλλά με τον ίδιο.

Και για αυτό το λόγο, το να επενδύσεις στον εαυτό σου σε όλους τους τομείς είναι το πιο σημαντικό πράγμα που οφείλεις να κάνεις.

Θες να γίνεις άνδρας που δεν έχει ανάγκη ατάκες για γυναίκες για να φλερτάρει; Δες εδώ

Στο να ξεχάσεις τις ατάκες για γυναίκες και να γίνεις πιο αποφασιστικός και αξιόπιστος

Για να κάνεις τη γυναίκα να νιώσει πως είσαι άνδρας αξίας. Άνδρας δηλαδή που είναι αποφασιστικός και αξιόπιστος, θα πρέπει να είσαι άνετος με το να αναλαμβάνεις ευθύνες.

Αρκετοί άνδρες δυσκολεύονται σε αυτό το κομμάτι και αποφεύγουν διακριτικά οτιδήποτε μπορεί να τους κάνει να νιώσουν άβολα.

Όταν όμως κάποιος δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση, από φόβο μην κάνει λάθος και μόνιμα δίνει υποσχέσεις τις οποίες δεν κρατά και έπειτα δικαιολογείται, τι εικόνα βγάζει προς τα έξω;

Μα φυσικά εκείνη ενός άνδρα συναισθηματικά αδύναμου. Ενός άνδρα μη ελκυστικού.

Για να την κερδίσεις λοιπόν και να την κάνεις να σε θέλει, άσε τις ατάκες για γυναίκες και δώσε έμφαση στο να είσαι περισσότερο δυναμικός και αποφασιστικός στη ζωή σου.

Για παράδειγμα πάντα να έχεις μια πρόταση για το που θα βγείτε με τους φίλους σου ή με την κοπέλα που προσκαλείς σε πρώτο ραντεβού. Μην διστάζεις και ξοδεύεις χρόνο να αποφασίσεις για μικρά πράγματα όπως τι θα φας, τι ταινία θα δεις κλπ.

Δώσε περισσότερο έμφαση στην αμεσότητα και λιγότερο στο αν η επιλογή σου ήταν η καλύτερη και αν άρεσε στους άλλους.

Επίσης, φρόντισε να δίνεις υποσχέσεις μονάχα όταν ξέρεις πως μπορείς να τις κρατήσεις, και όταν τις δίνεις να κάνεις τα πάντα για να τις κρατάς.

Το φλερτ σχετίζεται περισσότερο με τις προθέσεις σου, με τα συναισθήματα σου και με το τι εκπέμπεις, παρά με τα λόγια σου. Για αυτό το λόγο, ξέχνα τις ατάκες για γυναίκες.

Επένδυσε και φρόντισε τον εαυτό σου, γίνε άνδρας αξίας, η καλύτερη εκδοχή σου και θα δεις πως τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο απλά.

Όχι απλοϊκά όμως. Το φλερτ είναι μια κοινωνική δεξιότητα και ως τέτοια έχει τα μυστικά της και αν θες να τα μάθεις και να εξασκηθείς στο να φλερτάρεις με χιούμορ, ενδιαφέρον και γοητεία, τότε επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!