Πώς να Αυξήσεις το Ενδιαφέρον της για Εσένα στη Συζήτηση - Men's Bible

Πώς να Αυξήσεις το Ενδιαφέρον της για Εσένα στη Συζήτηση

Πώς να αυξήσεις το Ενδιαφέρον της στη Συζήτηση

Στο φλερτ δεν αρκεί να πλησιάσεις μια κοπέλα, δεν αρκεί να ξεκινήσεις κουβέντα μαζί της και δεν αρκεί να την κάνεις να σου μιλήσει. Για να φλερτάρεις καλά και αποδοτικά, χρειάζεται να της διεγείρεις το ενδιαφέρον και να την κάνεις να θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο.

Πως;

Με το να διεγείρεις το ενδιαφέρον της για εσένα μέσα από τα όσα λες και τα όσα αποκαλύπτεις για τον εαυτό σου.

#1 Μην της δίνεις όλες τις πληροφορίες για εσένα στο πιάτο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν δίνεις στην κοπέλα απλόχερα όλες της πληροφορίες για εσένα χωρίς να τις έχει ζητήσει, τότε καταστρέφεις την περιέργεια και το ενδιαφέρον της.

Ο μέσος άνδρας θα έκανε μια συζήτηση του στιλ:

Γυναίκα: «Και για πες, τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;»

Άνδρας: «Τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου τον ξοδεύω στο γυμναστήριο. Ασχολούμαι εδώ και χρόνια με το bodybuilding. Περισσότερο ασχολούμαι με ελεύθερα βάρη, αλλά κάνω και κάποια μηχανήματα, πέντε μέρες την εβδομάδα. Αρκετά έντονη προπόνηση και δύσκολο πρόγραμμα αλλά γι’ αυτό έχω και το σώμα που έχω.»

Γυναίκα: «Α, μια χαρά.»

Σε αυτό το σημείο ο άνδρας απάντησε από μόνος του σε όλες τις ερωτήσεις που θα μπορούσε να του κάνει η κοπέλα, δεν την άφησε να αναρωτηθεί για κάτι, δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο ή κάποια ίντριγκα γύρω από αυτόν, και η συζήτηση συνεχίζει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Αντί λοιπόν να της δίνεις όλες τις πληροφορίες για εσένα στο πιάτο, καλό είναι να αφήνεις κάποια πράγματα να υπονοηθούν ώστε να αυξήσεις την περιέργεια της, και να την ωθήσεις να προσπαθήσει για να αποσπάσει κάποιες πληροφορίες.

Για παράδειγμα:

Γυναίκα: Και για πες, πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Άνδρας: Τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου τον επενδύω στο να χτίσω το σώμα μου.

Γυναίκα: «Α, μια χαρά. Γυμναστήριο φαντάζομαι.»

Άνδρας: «Σωστά φαντάζεσαι. Πηγαίνω αρκετά συχνά, το αγαπημένο μου χόμπι απ’ όταν ήμουν φοιτητής.»

Γυναίκα: «Κι εγώ ξεκίνησα γυμναστήριο πριν κάνα δίμηνο αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να διατηρήσω το πρόγραμμα μου. Εσύ πόσο συχνά πηγαίνεις;»

Άνδρας: «Πέντε φορές την εβδομάδα. Γενικά έχω βρει πως λειτουργεί το σώμα μου επειδή ασχολούμαι καιρό και έχω φτιάξει ένα πρόγραμμά το οποίο ακολουθώ ευλαβικά.»

Γυναίκα: «Ναι το βλέπω ότι είσαι σε καλή φόρμα. Και για πες πόσα χρόνια ασχολείσαι;»

Αντί να της δώσεις όλες την πληροφορίες για εσένα στο πιάτο τη στιγμή που σου κάνει και την παραμικρή ερώτηση, απλώς δώσε της ένα μικρό κομμάτι το οποίο θα λειτουργήσει σαν αφετηρία για να θελήσει να μάθει περισσότερα.

Και αν το συγκεκριμένο θέμα όντως την ενδιαφέρει, τότε θα σε ρωτήσει για να μάθει παραπάνω. Αν πάλι δεν σε ρωτήσει τότε δεν έχεις σπαταλήσει τον χρόνο σου μιλώντας για κάτι που την αφήνει αδιάφορη.

Από εκεί και πέρα, ακριβώς επειδή η γυναίκα με την οποία μιλάς επενδύει περισσότερο στην κουβέντα για να ικανοποιήσει την περιέργεια της για εσένα, τόσο περισσότερο εκτιμάει την κουβέντα σας και τόσο περισσότερο ενδιαφέρον σε βρίσκει.Πως να φλερτάρεις αποτελεσματικά στα μπαρ που βγαίνεις, Πώς να αυξήσεις το Ενδιαφέρον της στη Συζήτηση

#2 Υποβάθμισε τα κατορθώματα σου και μην βιαστείς να τα αναφέρεις

Ναι, σωστά διάβασες.

Οι περισσότεροι άνδρες, στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν τη γυναίκα με την οποία μιλούν, τρέχουν να παρουσιάσουν άμεσα τα δυνατά τους σημεία και τα κατορθώματα τους.

Αυτή η τακτική όμως γρήγορα οδηγεί την γυναίκα να συμπεράνει πως οι άνδρες με τους οποίους μιλάει υπερβάλουν, καυχιούνται για τον εαυτό τους και γενικά λένε ότι λένε για να την «ρίξουν».

Ο άνδρας όμως που είναι καλός με τις γυναίκες και που πραγματικά έχει πετύχει πράγματα στη ζωή του, δεν βιάζεται να τα αναφέρει για να ανεβάσει τον εαυτό του.

Όταν λοιπόν αντιμετωπίζεις τα επιτεύγματα σου σαν να μην ήταν κάτι σπουδαίο και δείχνεις ταπεινός εκείνη υποθέτει πως πρώτα απ’ όλα δε σε νοιάζει να την εντυπωσιάσεις και δεύτερον δείχνεις πιο ειλικρινής και αυθεντικός.

Επίσης αν το επάγγελμα σου είναι ιδιαίτερο ή έχεις όντως πετύχει κάτι ξεχωριστό στη ζωή σου, είναι καλύτερα να αποφύγεις να το αναφέρεις στην αρχή της κουβέντας. Καλύτερα να το πεις εάν σε ρωτήσει εκείνη ή αργότερα στην κουβέντα όταν θα έχετε αρχίσει να μιλάτε πιο προσωπικά και θα έχετε συνδεθεί περισσότερο.

#3 Χρησιμοποίησε παύσεις στον λόγο σου

Η έξυπνη χρήση των παύσεων στον προφορικό λόγο αποτελεί ένα πολύ δυνατό όπλο στο φλερτ και αυτό γιατί δημιουργεί προσμονή, για τις επόμενες λέξεις που θα βγουν απ’ τα χείλη σου.

Επίσης κάνοντας παύσεις της επικοινωνείς μη λεκτικά πως:

  • Είσαι ήρεμος.
  • Έχεις αυτοπεποίθηση.
  • Έχεις αυτοέλεγχο.
  • Δεν νιώθεις την ανάγκη να βιαστείς ή να δείξεις εντυπωσιακός

Όταν ο άνδρας χρησιμοποιεί παύσεις στον λόγο του, η γυναίκα τον βρίσκει πιο ενδιαφέροντα καθώς δείχνει πιο ήρεμος.

Οι παύσεις προσδίδουν και ένα δραματικό τόνο στα λόγια σου, πράγμα που κάνει τους άλλους να εστιάζουν περισσότερο την προσοχή τους σε εσένα και τα όσα λες. Δίνουν την αίσθηση πως αυτό που ετοιμάζεσαι να πεις είναι σημαντικό, και γι’ αυτό, όταν χρησιμοποιείς τις παύσεις,  προσπάθησε να ικανοποιείς τις προσδοκίες τους.

Θες να μάθεις να μυστικά τις ερωτικής έλξης; Δες εδώ

#4 Ζήτα της να επενδύσει σε εσένα

Όσο περισσότερο απασχοληθούμε και μοχθήσουμε για κάτι, τόσο περισσότερο το εκτιμάμε. Το να κάνεις λοιπόν τη γυναίκα να επενδύσει χρόνο και ενέργεια για εσένα ενισχύει το ενδιαφέρον της.

Τι εννοώ όμως λέγοντας «επένδυση»; Σίγουρα όχι να της ζητήσεις να αγοράσει μετοχές.

Η επένδυση χρόνου και ενέργειας είναι πολύ σημαντική στο φλερτ και έχει άμεση σχέση με το ενδιαφέρον που νιώθει η κοπέλα για εσένα. Όσο περισσότερο ενδιαφέρεται, τόσο περισσότερο θα αρχίσει να επενδύει σε εσένα. Και όσο περισσότερο επενδύει, τόσο περισσότερο αυξάνεται το ενδιαφέρον της.

Και σε συνδυασμό με διάφορα πειράγματα, τη γλώσσα του σώματος σου, το στιλ σου και φυσικά με αυτά που της αποκαλύπτεις για εσένα, η έλξη που νιώθει αυξάνεται.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!