Εφαρμογές Dating: Μην κολλάς μαζί της αν δεν σου απαντάει - Men's Bible

Εφαρμογές Dating: Μην κολλάς μαζί της αν δεν σου απαντάει

Εφαρμογές Dating: Μην κολλάς μαζί της αν δεν σου απαντάει

Οι Εφαρμογές Dating και το φλερτ σε αυτές δεν είναι όπως στην πραγματική ζωή. Το να δίνεις χρόνο και ενέργεια μόνο σε ένα άτομο (ειδικά αν δεν έχετε καν βγει ραντεβού ακόμη) είναι λάθος.

Ακόμα κι αν θες μια μακροχρόνια μονογαμική σχέση, το να εστιάσεις την επικοινωνία σου σε μία μόνο κοπέλα δεν θα σε πάει πουθενά. Βάζεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι και κάνεις την υπόθεση ότι ισχύει το ίδιο και από μεριάς της.

Το πιθανότερο όμως είναι να μιλάει και αυτή με άλλους. Είναι οι εφαρμογές dating και η φύση αυτών των apps τέτοια. Μη νομίσεις λοιπόν ότι επειδή ξεκινήσατε μια κουβέντα, έχει σταματήσει να ανταλλάσσει μηνύματα και με άλλους.

Καλό είναι να αποφύγεις να βασίζεις όλες σου τις ελπίδες σε μία κοπέλα, ειδικά αν δεν έχετε βρεθεί ποτέ από κοντά. Το να τρως κόλλημα είναι κάτι πολύ συχνό στις εφαρμογές dating. Μην υπερεπενδύεις χωρίς να έχει κάνει και αυτή ανάλογα βήματα, γιατί διαφορετικά σε περιμένουν απογοητεύσεις και πόνος.

Στις εφαρμογές Dating χρειάζεται να διερευνήσεις αρκετές περιπτώσεις

Όπως είπαμε, είναι η φύση αυτών των app τέτοια που είναι απαραίτητο να διερευνήσεις τις πιθανότητές σου με πολλές κοπέλες. Χρειάζεται λοιπόν να στείλεις αρκετά μηνύματα, ώστε να δεις ποιες ανταποκρίνονται και ποιες όχι, ποιες είναι του γούστου σου και ποιες όχι.

Όταν φλερτάρεις μια κοπέλα στον πραγματικό κόσμο, δεν μπορείς ταυτόχρονα να φλερτάρεις και με άλλη. Στις εφαρμογές dating όμως δεν υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί. Όχι μόνο μπορείς, αλλά χρειάζεται να μιλήσεις σε όσες περισσότερες γίνεται.

Και το καλό των γραπτών μηνυμάτων στο chat είναι ότι μπορείς να μιλάς με πολλές ταυτόχρονα. Γιατί ακόμα κι αν κάποια δείχνει τέλεια στη θεωρία, δεν έχεις ιδέα πώς μεταφράζεται αυτό στην πράξη και την πραγματική ζωή.

Με κάποιες κοπέλες, παρ’ όλο που δείχνουν ιδανικές, τα πράγματα δεν θα λειτουργήσουν. Κάποιες άλλες ξαφνικά θα εξαφανιστούν χωρίς κανένα σημείο ζωής ή προειδοποίηση. Αν δεν έχετε βγει δύο ή τρία ραντεβού για να γνωριστείτε καλύτερα, τότε δεν έχει νόημα να σταματήσεις το φλερτ ή να νιώσεις ότι «αυτό ήταν».

Θες να μπορείς να φλερτάρεις με επιτυχία Online; Δες εδώ

Μην κολλάς με κοπέλες που δεν ανταποκρίνονται

Να και μια αλήθεια που δεν σου λένε συχνά για τις εφαρμογές Dating: Ως ένα βαθμό είναι και παιχνίδι αριθμών. Οι κοπέλες που δεν ανταποκρίνονται μέχρι τέλους θα είναι πάντα περισσότερες από τις κοπέλες με τις οποίες τελικά βγαίνετε ραντεβού.

Κι αν δεν έχεις και τη σωστή μέθοδο θα νιώθεις σαν να παλεύεις στο κενό ή σαν να αφήνεις ένα μπουκάλι στον ωκεανό με την ελπίδα ότι θα βρεθεί στα σωστά χέρια.

Αυτή βέβαια είναι η αλήθεια για το 99% των ανδρών που κάνουν σπασμωδικές ενέργειες στην τύχη.

Κάτι που αρχίζει να γίνεται πρόβλημα όταν επιτρέπεις στην εκκωφαντική σιωπή των μη απαντήσεων να σε επηρεάσει και να σε κάνει πικρόχολο και μνησίκακο. Ειδικά αν πιστέψεις ότι το γεγονός ότι δεν απαντούν οι κοπέλες σημαίνει κάτι προσωπικά για εσένα, ότι αποτελεί μια κρίση επί της προσωπικότητάς σου.

Κι αν αυτή η πικρία αρχίζει να περνάει και στα μηνύματά σου («Γιατί δεν απαντάς ρε ΧΧΧΧ;») τότε η κατάσταση γίνεται χειρότερη.

Με το να σπαταλάς την ενέργεια σου αγχωνόμενος για κάθε μη απαντημένο αίτημά σου, θα χάνεις απλά τον χρόνο σου και την ηρεμία σου. Όλο αυτό δεν θα σε βοηθήσει να έχεις περισσότερες απαντήσεις. Το μόνο που θα συμβεί είναι ότι θα γίνεις όλο και πιο απογοητευμένος προτού τελικά τα παρατήσεις εντελώς. Εφαρμογές Dating: Μην κολλάς μαζί της αν δεν σου απαντάει

Τι μπορείς να κάνεις όμως;

Κοίτα, υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι για τους οποίους μια κοπέλα μπορεί να μην απαντήσει στα μηνύματά σου. Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν να κάνουν με εσένα προσωπικά.

Μπορεί να έχουν σταματήσει για λίγο το φλερτ, μπορεί να έχουν εστιάσει σε ένα πρόσωπο, μπορεί να απουσιάζουν, μπορεί να μην είναι σε φάση, μπορεί μόλις να χώρισαν. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς.

Άλλες φορές μπορεί να είναι κάτι που μπορείς να διορθώσεις, για παράδειγμα, το προφίλ σου να μην είναι αρκετά συναρπαστικό ή να μην είναι τα μηνύματά σου καλά. Και ορισμένες φορές μπορεί να είναι κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις, όπως ότι τους θυμίζεις τον πρώην τους ή ότι έχεις έναν τρόπο ζωής που δεν τους ταιριάζει.

Οπότε αν δεν σου απαντάει, προσπέρνα την. Δώσε το βάρος σου εκεί που πρέπει να είναι: Σε κοπέλες που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα.

Αν θες να μεγιστοποιήσεις τις απαντήσεις που έχεις, χρειάζεται να βρεις τις κοπέλες που δείχνουν ότι ενδιαφέρονται. Αν κάποια επισκέφτηκε το προφίλ σου στο dating app, τσέκαρε κι εσύ το δικό της και στείλε της μήνυμα αν κρίνεις ότι είναι ο τύπος σου.

Επίσης ενίσχυσε την προσπάθειά σου με απλούς τρόπους. Χρησιμοποίησε τις σωστές φράσεις και λέξεις κλειδιά, ώστε οι κοπέλες που ψάχνουν για συγκεκριμένα πράγματα να μπορούν να σε βρουν. Επιπλέον το να ανανεώνεις συχνά την φωτογραφία προφίλ βοηθάει στο να εμφανίζεται το προφίλ σου στην κορυφή των αναζητήσεων.

Και σημαντικότερο από όλα: συνέχισε να προχωράς μπροστά. Βελτίωσε ότι μπορείς, όπου μπορείς. Επιμελήσου ξανά το προφίλ σου, ανανέωσε τις φωτογραφίες σου, άλλαξε τα μηνύματα που στέλνεις.

Και μην δίνεις σημασία σε όσες δεν απαντούν. Δεν είναι τόσο σημαντικές για εσένα για να χάνεις τον χρόνο σου μαζί τους.

Δώσε την ενέργειά σου εκεί που μετράει και θα έχεις πολλές επιτυχίες προτού καλά – καλά το καταλάβεις.

Άλλαξε τη ζωή σου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Ετοιμάσαμε το πιο πλήρες Πρόγραμμα Ανδρικής Αυτοβελτίωσης. Επικοινωνία, Φλερτ, Ψυχολογία, Σχέσεις.  Σου δίνουμε τα εργαλεία και τον τρόπο για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και να ζεις ελεύθερος. Για να γίνεις ο Άνδρας που αξίζεις να είσαι!